mahor Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 Witam Na pierwsze moto, nie polecam kupna nowego z salonu. Kup jakąś tańszą używkę. Oczywiście, to co w twoim guście. Pojeździsz rok, poobcujesz trochę z motorem i może okazać się, że nie o to ci chodziło. Przy sprzedaży dużo stracisz, a może i jakaś glebka się przytrafi (nie życzę) i dopiero będziesz płakał. Przy drugim będziesz trochę mądrzejszy i o ile finanse pozwolą kupisz wymarzony sprzęt. Pozdrawiam i owocnych zakupów życzę. Cytuj 654 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wustyle Opublikowano 14 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 N o i jak tam obejrzałeś sprzęta? no nie obejrzalemjutro pojade - cos mi dzis wypadlo (tak to juz jest w agencjach reklamowych)no i widzialem tu post kolegi o CB500 '-)tez bym pomacali dziekuje bardzo za podpowiedzi w kwestiach ubezpieczeniowych Witam Na pierwsze moto, nie polecam kupna nowego z salonu. Kup jakąś tańszą używkę. Oczywiście, to co w twoim guście. Pojeździsz rok, poobcujesz trochę z motorem i może okazać się, że nie o to ci chodziło. Przy sprzedaży dużo stracisz, a może i jakaś glebka się przytrafi (nie życzę) i dopiero będziesz płakał. Przy drugim będziesz trochę mądrzejszy i o ile finanse pozwolą kupisz wymarzony sprzęt. Pozdrawiam i owocnych zakupów życzę. no wlasnie zauwazylem za za 10 - 12 tys mozna kupic uzywke 2-3 letnia, z potwierdzonym przebiegiem i historiatez to biore pod uwage Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 Przy drugim będziesz trochę mądrzejszy i o ile finanse pozwolą kupisz wymarzony sprzęt. albo przy trzecim :banghead:przy okazji w miarę wzrostu doświadczenia możliwości wyboru się poszerzają: już nikt ci nie powie, że 100KM to za dużo :icon_rolleyes: jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek778 Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 Ja bym na początek polecił Ci CB 500 używkę (nie za drogą), polataj jeden sezon, przemyśl sprawę i jak coś kup za rok coś większego (choćby Cbr 600) :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wustyle Opublikowano 14 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 jejjaka ta cb 500 brzydka '-)przypomina mi troche stylistycznie (nie obrazcie sie) Cezetka 350:))))a ta CBR 600 po prostu bajka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenji Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 cebula brzydka cebra za mocna, jak już pisałem najlepszym wyborem dla ciebie będzie gs500f. Jeżeli masz min. 11-12 tyś.zł i chcesz na pierwsze moto coś ala ścigacz to nie ma się co zastanawiać. Jeżeli jeszcze się nie zorientowałeś to najczęściej polecanym "pierwszym" motocyklem jest gs500. niewiele osób poleca wersję F bo to młody motocykl i trzeba wyłożyć trochę kasy na niego ale jak już pisałem jeżeli masz $ to bierz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wustyle Opublikowano 15 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 jestem zdecydowany na GS500Fspoko:)bez Was ciezko by bylo;)mialem nawet pomysl zeby zarejestrowac sie na scigacz.pl, ale doszedlem do wniosku ze tam od razu kaza mi kupic Hayabuse '-))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dude Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 witajcieplanuje kupic motocyklchcialbym jezdzic maszyna uliczna z aspiracjami sportowymijestem raczej duzym facetem (190 cm i 93 kg) i zastanawiam sie czy moge pozwolic sobie od razu na pojemnosc wieksza niz 250 cm3dodam, ze jestem raczej rozsadnym gosciem i nie bawia mnie tricki i grzanie po siekierkowskim 200 km/hmoja jedyna "wada" jest milosc do designu i stylu - dlatego chcialbym tez zeby motocykl oprocz dobrych walorow technicznych fajnie sie prezentowal (duze wrazenie zrobila kiedys na mnie honda cbr600 <-- chyba nie pokrecilem nic z opisem)prawdopodobnie moim pierwszym motocyklem bedzie motocykl uzywany (zapoznalem sie juz z tematem jak kupowac uzywany sprzet)pomozecie? '-) Siemanko, proponowalbym Tobie jak i mi zalecano kupowac Kawe ZX6R,ksztaltem nie grzeszy i osiagi ma dosc niezle, jest dość zwinny oraz dobrze się go prowadzi jak na pierwszy motocykl:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi