mati_mot Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Ludzie.....beż bandyctwa....W tłumiku co najwyzej można wyrzucić bebehy. Jeżeli szukasz mocy to poszukaj jej w silniku. Polerka i rozwiercenie kolanka już pisałem;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 a nawet dobrze ze katujecie jawki...wyjatkowo nie lubie tego sprzetu:P Ale za cholere nie moge sobie wyobrazic jawki z zawiecha MZ :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thefex Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 a nawet dobrze ze katujecie jawki...wyjatkowo nie lubie tego sprzetu:P Ale za cholere nie moge sobie wyobrazic jawki z zawiecha MZ :icon_mrgreen: bo nie wiesz co to znaczy prawdziwe HardEnduro :icon_biggrin: Cytuj KTM LC4 400 SC '95Honda CB 1100 Bol D'or '83DKW KM 200 '35www.bikepics,com/members/thefex/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 trzeba trochę podnieść tył bo cylinder był za bardzo podniesiony i mógłby sie zatrzećA to mnie zaintrygowało...dlaczegóż to miałby się zatrzeć? Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 no w sumie fakt:D czyli moja MZ z stojacym cylidrem nie powinna wogule jexdzić:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzia Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 radzia można prosić o fotki tego spotrowo-gaśniczego wydechu? ależ oczywiście, bardzo prosze http://www.ogar.jpg.pl/?392451,16961,456153może nawet kiedyś dam więcej fotek mojego ogara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati_mot Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 I ten wydech ma niby podnieść moc....?Mówię wam, lepiej zachować coś w orginale lub lekko poprawić żeby wyglądało estetycznie niż wyczyniać takie rzeczy. Moc nie musi być uwidocznionaZarzucam foty mojej jawki sprzed paru lathttp://www.bikepics.com/members/mateush87/06jawa50/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 wydech ładny;] jak wstawiasz tłumik od suimka to spróbuj przyspieszyć czas na oknie wydechowym moze tym cos uratujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzia Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 A to mnie zaintrygowało...dlaczegóż to miałby się zatrzeć? no w sumie fakt:D czyli moja MZ z stojacym cylidrem nie powinna wogule jexdzić:crossy: no w sumie też fakt, ale jestem pała I ten wydech ma niby podnieść moc....? ja nie napisałem, ze to ma podnieść moc, to ma wyglądać (chociaż nie wszystkim sie podoba, ale najważniejsze,z że mi sie podoba).a co do zachowywania oryginału, to ja sobie wole przerobić moto na swój sposób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakardi Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 a powiedzcie mi jak mam podnieść osiągi w mojej jawce... Silnik mam w domu rozpołowiony. Co musze zrobić żeby ta moja jawka miała więcej koni i lepsze przyspieszenie. PODKREŚLAM że silnik jest rozpołowiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi