MariuszJ Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 hmmm ja bar zamkna to jakies wspomaganie bedzie na pewnoja zabieram cosik ze soba :( :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Wiadmość z ostatniej chwili: Sobota - temp. 22 C - slońce, Niedziela - temp. 25 C - slońce :( Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
streetstorm Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 hehehehehehehehe piątek 14 stopni i pada ;) czyli dla nas to normalka a nawet za cieplo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gerardgrodzisk Opublikowano 15 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 hehehehehehehehe piątek 14 stopni i pada :wink: czyli dla nas to normalka a nawet za cieplo :biggrin:ja tym hu*om od pogody nie wierze i wdupieichmam :) :flesje: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jan kalin Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 (edytowane) Podaje nr domkow : 1)Oleśka + Protazy2) Maro3)Strit+Miłka+Syska4)Ala+Piotre+Barył+Igor5)Czerwone kozaki+Aska DH6)Wąski +1 +Jankes+17)Bańdziory+wojtasik+1+Bonus8)gerard+renata+majak+ryżu+1+Magda+Sławek+19)Xylo+Xylena+Krasnal+110)Marecki+Ojciec dyrektor+Klaudiusz12)Miklas+Astarte13)wolny14)cezek +Jesion16)Pietra+Złota(plus kilka wolnych łożek)18)Staszek+1+Falko+1+cubamen+(na waleta Ilek15) osoby nie wpisane na liste proszę się nie martwić mam jeszcze wolne miejsca ;) :)Q........WA znowu mnie omineli ,jak nie widzą na bajzlu ,to znowu olewają przy domkach oj Gerard Gerard ALE CÓZ takie jest życie :flesje: :wink: 1 cały domek śniadanie bufecik szwedzki jacuzzi sauna etc.etc O.K. Edytowane 15 Maja 2007 przez jan kalin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 dokladniebedzie super i juza jak by co to pare kropel deszczu nie zaszkodzi Janusz a od kiedy ty taki nerwowy :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 No będzie super ..................... od Soboty :icon_mrgreen: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 hehehehehehehehe piątek 14 stopni i pada :flesje: czyli dla nas to normalka a nawet za cieplo :flesje:Jak w piątek pada to ja będę z Miklasem w piątek z wieczora... jakoś tak dziwnie mi się teraz po suchym jeździ :icon_mrgreen: W kurtce za gorąco, w spodniach sucho :banghead: LIPA panie... LIPA... :wink: pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gerardgrodzisk Opublikowano 15 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 (edytowane) Podaje nr domkow z ostatniej chwili: 1)Oleśka + Protazy2) Maro+13)Strit+Miłka+Syska4)Ala+Piotre+Barył+Igor5)Czerwone kozaki+Aska DH6)Wąski +1 +Jankes+17)Bańdziory+wojtasik+1+Bonus8)gerard+renata+majak+ryżu+1+Magda+Sławek+19)Xylo+Xylena+Krasnal+110)Marecki+Ojciec dyrektor+Klaudiusz12)Miklas+Astarte13)Lisena+1Shadok+Anula14)cezek+1 +Jesion+NICO16)Pietra+Złota(plus kilka wolnych łożek)+jan kalin18)Staszek+1+Falko+1+cubamen+(na waleta Ilek15) osoby nie wpisane na liste proszę się nie martwić mam jeszcze wolne miejsca notworthy.gif notworthy.gif Edytowane 15 Maja 2007 przez gerardgrodzisk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 (edytowane) W temacie pogody niezmiennie polecam tę stronę. Przeważnie się sprawdza.pzdr PS. A przy okzaji - jak wygląda na miejscu sprawa koryta? Jest jakaś jadłodajnia albo chociaż sklep z karmą? Edytowane 16 Maja 2007 przez Igor Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jan kalin Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 W temacie pogody niezmiennie polecam tę stronę. Przeważnie się sprawdza.pzdr PS. A przy okzaji - jak wygląda na miejscu sprawa koryta? Jest jakaś jadłodajnia albo chociaż sklep z karmą?Właśnie co z karmą bo nie wiem sucha czy żywa a może pedigri lub chapi lub cosik w tym rodzaju :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JoasiaDH Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Właśnie co z karmą bo nie wiem sucha czy żywa a może pedigri lub chapi lub cosik w tym rodzaju :) :icon_exclaim:To nie bawimy się w kanibalizm??Umowa była inna ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gerardgrodzisk Opublikowano 16 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Jest knajpa i sklep wiec nie ma problemu żarło jest tam naprawde dobre i duży wybor :cool: ps.nawet :) jest :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 ps.nawet :icon_eek: jest :icon_eek:Skoro piszesz nawet, to znaczy że nie jest go zbyt wiele. Trzeba będzie chyba zrobić w piątek większe zakupy, tak by na sobotę była rezerwa, bo jak się ludzie zjadą i nie będzie to :) :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 podobno jest stolowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi