pierwoszow Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 Jak-nie-wiem-co zazdroszczę czasu na wyjazd ... jeśli się wyrobię, również postaram się wpaść 20 maja do Koszelowki .. (może nikt nie wypędzi ?) :P PozdrawiamKjujikSpoko.Wal śmiało :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xylena Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 Kjujik przytulimy cie ,przygarniemy..... nie zmarzniesz... :) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 ej ale jak tam z noclegiem wyglada? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JoasiaDH Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 (edytowane) ej ale jak tam z noclegiem wyglada? ;)Zaczep gerarda, który ma zklepać miejscówki albo sami rezerwujecie wyrka.Śpimy w tym ośrodku: http://owzacisze.webpark.pl/Pozdrawiam,Joaśka Edytowane 12 Maja 2007 przez JoasiaDH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 dzieki Joaśkazaraz bede dzwonila jak nie to wezme namioti te jedna noc jakos wytrzymam :) pozdr 3m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JoasiaDH Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 dzieki Joaśkazaraz bede dzwonila jak nie to wezme namioti te jedna noc jakos wytrzymam :) pozdr 3mNie ma sprawy, miałam zaległy dobry uczynek :icon_exclaim: , który teraz przeszedł na Ciebie :icon_mrgreen: Pozdrawiam,Joaśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 oj to jak sie liczy od teraz to musze sie postarac :) przedtem pare razy mi sie udaloteraz tez na pewno sie uda :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gerardgrodzisk Opublikowano 13 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 Byłem :) dzis wKoszelowce zostawic zaliczke i zobaczyc domkiA tu niespodzianka ktoś mi krecią robote umawialismy sie ze zamawiam dla wszystkich a teraz mamy burdel siostry bo co niektorzy podzwonili i niby sami pozaklepywali ale np. zaliczek nie dali a bez zaliczki zaklepanie nie ważne.Oj nie ładnie :) ale wracajac do konkretow domki zaklepane ,miejsce na ognisko wyznaczone , wpadłem jeszcze na pomysł by w sobotę zorganizowac :) DISCO od 21:02 do 3:13 gostek ma sie dowiedziec ile wezmie grajek ale ponoć ok 400zł wiec jesli to rozbijemy na kilkadziesiąt osób nie powino być drogo mysle że ok 8zł od łba NO TO DO ZOBACZYSKA PS.Jeśli ktos jest jeszcze chętny to zapraszm w ciemno jesli nie bedzie wolnych domków to są jeszcze miejsca w ośrodku obok w cenie 18zł od łba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 nie wiem czy było to pytanie, ale czy mozna rozbić gdzies tam namiot? w namiocie lepszy klimat..... :) Tak czy inaczej powinienem sie stawic pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 gerardgrodzisk a nie jest jeszcze za pozno na rezerwacje?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 Witajcie. Tez chetnie sie dolacze z kumplem i jego plecaczkiem ale nie bedziemy mogli zostac na noc. W niedziele do pracy :/ Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 Nie no Miklas, wtedy to była skucha przez problemy z podjazdem Dziadzia Prota i jego Traktora :D a pozatym mi jeden cylinder wtedy nie działał :D Klaudia - ja Cie proszę Ty sobie gęby Dziadziem nie wycieraj. Dałeś dupy i nie zwalaj na mnie. Mam na to 60 świadków, że zawiniła Twoja technika jazdy, a w zasadzie jej brak u Ciebie. Zakręt był za trudny, jak na Twoje umiejętności, a ten cylinder szwankujący to wiesz ... Babci Krysi opowiadaj te bajki ... babcia jest stara i ma demencje starcze, to Ci uwierzy. Sztorcowany przez Ciebie jeden z moich kumpli dał radę wrócić z wyprawy z Czarnogóry na dwóch garach jadąc po górach, a nie pagórkach :D Musisz się jakoś nauczyć z tym żyć, bo przecież nikt nie jest doskonały. To kiedy spotkanie na winkielkach ? Spytaj żony i daj mi mi cynę. Obnażę Twoje wszelkie "doskonałości" zdobywane pieczołowicie w wirtualnym świecie tudzież na autostradach ;) Tylko co Ty wtedy napiszesz, jak Ci traktor dokopie ? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 Klaudia - ja Cie proszę Ty sobie gęby Dziadziem nie wycieraj. Dałeś dupy i nie zwalaj na mnie. Mam na to 60 świadków, że zawiniła Twoja technika jazdy, a w zasadzie jej brak u Ciebie. Zakręt był za trudny, jak na Twoje umiejętności, a ten cylinder szwankujący to wiesz ... Babci Krysi opowiadaj te bajki ... babcia jest stara i ma demencje starcze, to Ci uwierzy. Sztorcowany przez Ciebie jeden z moich kumpli dał radę wrócić z wyprawy z Czarnogóry na dwóch garach jadąc po górach, a nie pagórkach :) Musisz się jakoś nauczyć z tym żyć, bo przecież nikt nie jest doskonały. To kiedy spotkanie na winkielkach ? Spytaj żony i daj mi mi cynę. Obnażę Twoje wszelkie "doskonałości" zdobywane pieczołowicie w wirtualnym świecie tudzież na autostradach :P Tylko co Ty wtedy napiszesz, jak Ci traktor dokopie ? ;)O jeza ile ty piszesz :) Looooz...................możemy sie umówić. I sie przyznaj że nie mogłeś podjechać i utknołeś a nie zwalasz na mnie :clap: :D ha ha ha p.s. A na trzech garach to wiesz gdzie byłem i przez co jechałem ;) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barył Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 gerardgrodzisk a nie jest jeszcze za pozno na rezerwacje?? http://owzacisze.webpark.pl/ - chcesz żeby gerard za ciebie zadzwonił :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 wlasnie zadzwonic sam mogeale juz ktos dzwonil i pozniej pisze, ze nieladnie :) ok wiec dzwonie pozdr 3m :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi