KLAUDIUSZ Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 ...wg mnie nie ma ...i nie kłóć sie ...a także nie zapominaj z kim rozmawiasz :biggrin: ...ale EOT Na poważnie to jest, TELEFONIKA Pana Ciupiała coś tam kombinuje od kilku lat :buttrock: ...no właśnie liczyłem na Ciebie :D Ja nie ze szkła :biggrin: Ja zza szafy :notworthy: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 No problemo, a pomieścić sie pomieścimy :buttrock: W takim razie podaj termin i miejsce spotkania w wawie.... :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtasik Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 (edytowane) Na poważnie to jest, TELEFONIKA Pana Ciupiała coś tam kombinuje od kilku lat :biggrin: ...dobrze Klaudio ...jest, jest :D ...ją też pójdziemy zwiedzać ...i będziesz mógł np. 'pociągnąć druta' :D :buttrock: :D Ja nie ze szkła :D Ja zza szafy :biggrin: ...gdańskiej :notworthy: :D pozdr, w Edytowane 11 Maja 2007 przez wojtasik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 (edytowane) W takim razie podaj termin i miejsce spotkania w wawie.... :notworthy:Ożarów - Sobota - godzine ustala Wiojtasik i miejsce w Ożarowie :buttrock: Wojtasik, nie zza gdańskiej, zza takiej normalnej co w Emilce były :biggrin: A druta nie pociągne :biggrin: Edytowane 11 Maja 2007 przez klaudiusz Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 a jakis problem zeby z wawy poleciec razem.... :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
streetstorm Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 (edytowane) ...hehe to może zamiast jeździć gdzieś daleko :biggrin: ...zostaniemy w tym Ożarowie ;) ...jest tam jakaś taka buda ...chyba Mazurkas się nazywa ...co prawda ma tylko 4 gwiazdki ...ale myślę, że sie jakoś przemęczymy tę jedną noc :biggrin: ...pomysl dobry jak kazdy inny :icon_mrgreen: Edytowane 11 Maja 2007 przez streetstorm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 a jakis problem zeby z wawy poleciec razem.... :(No problemo, zgadamy sie przed Weekendem :P Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 zatem czekam na odzew... :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisena Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 konkrety :Djakie zatem, czynności formalne, trzeba spełnić? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 przede wszytskim trzeba miec checi, reszta sama sie ulozy... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xylena Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 Dziewczyno nie pytaj o takie rzeczy :) :D bo te stare zwyrodnialce kazą Ci stac ;) ;) Najlepiej jeszcze z :lapad: :lapad: kolezanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 Lisena, żadne, stawić sie w umówionym miejscu w Wawie i jedziemy :) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 (edytowane) Jakie stare? Jakie zwyrodnialce? Po co stać?A że najlepiej z koleżanką to fakt :) .Trzeba mieć chęci, nastawić się pozytywnie i przyjechać. Najlepiej z koleżanką albo dwoma :D .pzdr Edytowane 12 Maja 2007 przez Igor Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 czescjak bedzie z noclegami w koszelowcechce zajechac 19, namiot czy domek?? dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kjujik Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 Jak-nie-wiem-co zazdroszczę czasu na wyjazd ... jeśli się wyrobię, również postaram się wpaść 20 maja do Koszelowki .. (może nikt nie wypędzi ?) :icon_rolleyes: PozdrawiamKjujik Cytuj Od urodzenia skazany na sukces, a jesli teza o zaostrzaniu sie walki klasowej w miare postepu socjalizmu jest prawdziwa,to w przyszlosci takze na wiezienie. :bigrazz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi