Kunin Opublikowano 6 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 jak w temacie jak myslicie który z moto najmniej pali? Honda NSR 125 ? Yamaha DT 125 ? Kawasaki KMX 125 ? KTM LC2 125 ?Yamaha TDR 125 ? tak z ciekawości pytam :icon_mrgreen: Pzdr :icon_eek: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabud Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 Zależy jak jeździsz. Ale myśle że najmniej z tych to NSR. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JonekBP Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 Tak NSR chyba zablokowana ;) Moja pali z całym układem wydechowym Arrowa ok.11-12litrów LOL :icon_evil: Ale to przy konkretniejszej jeździe to ok.9-10l. :) Mi się wydaje,że równo seryjnie mają NSR i chyba DT :)yO! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 Kmx bo ma najmniejszy gaznik :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Engels Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 (edytowane) Tak NSR chyba zablokowana :D Moja pali z całym układem wydechowym Arrowa ok.11-12litrów LOL :D Ale to przy konkretniejszej jeździe to ok.9-10l. :) Mi się wydaje,że równo seryjnie mają NSR i chyba DT :)yO! Wiecie co... Przerażacie mnie... Albo kurde coś z Waszymi licznikami nie tak... Bo to moja Yamaha FZ 750', ponad 100 koni mocy, a pali średnio ... 6 Litrów/ 100 km ! A mój staaary Simson (1962 r.) 50'tka pali może 1,25 / 100 km.... :D Edytowane 7 Maja 2007 przez Engels Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 kmx 125tdr 125 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 Jonek no co Ty ...Z tego co pisali użytkownicy NSRek na innym forum to przy ostrym zapierdalaniu spala z 10 L/100 km a przy normalnej jeździe około 6-8 L :) Wymieniałeś gaźnik? Jaką masz dyszę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Engels Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 (edytowane) Sorka post sie jakoś powtórzył jak Forum "zwisło się"... Edytowane 7 Maja 2007 przez Engels Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JonekBP Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 Panowie ja nic nie wkręcam ona rzeczywiście tyle pali ponieważ mam wymieniony cały układ wydechowy Arrowa i to przez to tyle ciągnie wachy ;/Engels tak ale twoj motor jest $T i ma inną prace silnika :bigrazz: Qóba owszem palą tyle przy seryjnych rzeczach :bigrazz: A teraz mam w planach żeby kupić nowy kit 160ccm :) A gaźnik mam coś chyba większego wsadzonego niż seria(tak mi się wydaje) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 mi kmx (odblokowany) palił tak 7-8 przy konkretniej jeździe w terenie , w sumie tylko i wyłącznie teren :flesje: transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kunin Opublikowano 7 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 Czyli wychodzi na to ze mniej więcej tyle palą a im więcej modyfikacji tym więcej siorbia z wiadra :D a co powiecie o tej Hondzie? http://www.allegro.pl/item191967912_honda_...zja_warto_.html mi sie bardzo podoba układ cylindrów V :D MM :biggrin:) marzenie silnik 4 T 3 litry na 100 dość wysoki wygodny w prowadzeniu i w dalekie podróże sie nadaje :clap: myslę że można a porównać do Yamaha TDR tylko w TDr przednie światla mnie dobijaja :D :buttrock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 10 litrow.Tez mi rewelacja.Jak mialem Rs125 i dobrze dawalem po obrotach to mi 12 wspalila :icon_mrgreen: dlatego sprzedalem buehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzemyk90 Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 To jest normalne ze wysillona dwusuwowa wysokoobrotowa 125 duzo pali :) Nie widze w tym nic dziwnego :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacpextreme Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 ja mam nsr 50 z blokadami i jezdze za ok. 12zł/100km :icon_mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzemyk90 Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 I pewnie autobusy Ciebie wyprzedzaja co ?? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi