wild Opublikowano 10 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 mam pytanko ma ktos na zbyciu baczek od m-72 jakiś w dobrym stanie najlepiej bigrazz.gif .Do kachy bedzie pasował ?tak bedzie- pytaj tu: 600 142 718 Leszek Goska Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 11 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 Taki odrzutnik do urala to i ja chetnie przyjme i to pilnie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruczodd Opublikowano 11 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 dziex gosia :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letek Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 witam, właśnie kupiłem k750, lekko w częściach i są małe braki. niestety nie wiem gdzie kupić kopułkę i palec (chętnie nowe) do tego sprzętu, potrzebne mi też przewody i komplet linek, żarówki i świece to chyba w jakimś sklepie dostnę? jeśli ktoś wie gdzie kupić lub ma na zbyciu proszę o kontakt. pozdr Cytuj owca-czarna.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 letek- ten sam numer co wyzej podalam. Goska Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letek Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 dzięki, zadzwonię. znasz może jakiś sklep z częściami nowymi? mam jeszcze takie małe pytanie, sprzęt dostałem dopiero dzisiaj, jest w trakcie składania po malowaniu, pyt. tylne koło (opona) dotyka dość znacznie do wału, jest to nowa opona, gruba kostka z wystającymi na boki kolcami, czy coś jest żle posładane czy ta opona poprosu niepasuje? silnik i tylne koło wydaje się być w odpowiednim położeniu. sory za śmiecenie. pozdr Cytuj owca-czarna.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puzel Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 Wstawiłeś za szeroką opone, pewnie od jakiegoś crossa. Możesz się ratować podcięciem tych kostek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letek Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 Wstawiłeś za szeroką opone, pewnie od jakiegoś crossa. Możesz się ratować podcięciem tych kostekmotyla noga, nie wstawiłem, kupiłem takiego i myślałem właśnie czy można by tak zrobić bo opona nówka. dzięki i pozdr Cytuj owca-czarna.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarekstryszawa Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 Szukam dwóch szklanek teleskopów- do malowania, byle proste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 gondola do urala plissss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRBIT Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 chetnie kupie silnik do urala 500 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jul Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Poszukuję dysk sterujący do skrzyni Dnieprowskiej ze wstecznym. Jakby ktos miał to prosze o informacje na prv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ricardo Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 :clap: Posiadam gondolę do Urala wypiaskowaną w podkładzie....Chyba chcę sprzedac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jul Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Zdrowe koło od kaśki machnę na falbanę do Urałka. Moje koło jest ok,zbierak zgrabny.Strzępy jakiejś skurwiałej farby a podspodem sie świeci. Szprych w komoplecie,nie zwichrowane. Potrzebuje kółko do kolaski,zatem zabierak jest sprawą drugoplanową.Jak cóś to dawać na PRV,ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JayRaf Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 Witam szukam od dłuższego czasu alternatora do dniepra V12 bo ceny a masakrycznepomoże ktośdzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi