wild Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 ..a ja nadal podtrzymuje chec kupna kasiowskich klameczek! tym razem obydwu.. Goska Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ronon Opublikowano 28 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 bende zmienial malowanie emy na wehrmacht i bedzie pare czesci na zbyciu z ruskiej wersji jak kanister 10l z mocowaniem, przednie i tylne mocowanie rkm na wozie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DnieprRider Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 A ile byś sobie wołał za przednie mocowanie rkm-u, bo mój brat kompletuje kosz. I czy jest to oryginał, czy jakaś replika. Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 5 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 A ja mam dykte jak ktos chce:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zachari Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Tylny błotnik do M-63 w ładnym stanie, z pałąkiem, kupię. Cytuj Ogrody Kraków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 27 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 mam na zbyciu przedni blotnik do dniepra.. byl piaskowany, pomalowany podkladem akrylowym i na koncu baza. zdj w sygnaturce- w profilu 4, 8 zdj. Goska Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GaCek Opublikowano 27 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 Potrzebuje górne mocowania (alu.) sprężyn przedniego zawieszenia do emy w bdb stanie. Ewentualnie prosze o namiar na kogoś kto dorabia owe częsci.http://img144.imageshack.us/my.php?image=img1893ke4.jpgO coś takiego. Jak ktoś ma to prosze o kontakt [email protected]. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioter_gpz Opublikowano 27 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 a ja poszukuje sprezyn do przedniego zawieszenia do K750, jesli ktos ma lub wie kto ma prosze o kontkat na PW lub gg:7434516. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ronon Opublikowano 30 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 (edytowane) silnik do K 750 kupie!! i inne do tego moto (najlepiej tanio :icon_eek: ) Gosia moze ty cos wiesz na ten temat? Edytowane 30 Października 2007 przez ronon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 (edytowane) i inne do tego moto np. :banghead: zastanawiam sie czy jednego bloku z kaski nie puscic w ludzi. ano wiem :icon_eek: podalam tutaj namiary na handlarzy (znajomi moi) ktorzy maja owe klamoty. Goska Edytowane 30 Października 2007 przez wild Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 15 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 mam lewa głowice do urala komplet nowy typ na poziome sruby, szukam głowicy starego typu, moze byc pusta:-) i mam skrzynie biegów zwykłą do urala po lipnym remoncie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m67 Opublikowano 16 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 Poszukuję odrzutników oleju do Urala :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paolo350 Opublikowano 16 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 A z Emki są takie same???Bo jeśli tak, to na allegro gość o nicku "bimber" ma takowe;http://moto.allegro.pl/item264296207_m_72_...re_zapasy_.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m67 Opublikowano 16 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 A z Emki są takie same??? No niestety nie, inny rozstaw wkrętów. Towar to ostatnio widać deficytowy. Do Emy sa ładne, dorabiane polskie. Do Urala niet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruczodd Opublikowano 10 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 mam pytanko ma ktos na zbyciu baczek od m-72 jakiś w dobrym stanie najlepiej :bigrazz: .Do kachy bedzie pasował ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi