Marek73 Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 Jak jest zimny to zawsze daję ssanie na opór. Nigdy nie dodaje gazu. Akumulator ładuję ładowarką motocyklową. Pali za pierwszym razem - musisz tylko wcześniej jej wyszeptać kilka ciepłych słów... Po zimie o tym zapomniałem i zaskoczyła dopiero za trzecim razem. A po za tym to gratuluję wyboru i również przyłączam się to łańcuszka oczekujacych na foty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 No to teraz tylko zdjatka i zobaczymy cos nabyl :icon_mrgreen: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 :icon_razz: Kupiłeś bardzo wdzięczny sprzet - będziesz zadowolony :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heffi Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 gratuluje zakupu i niech ci sluzy wiecznie :icon_razz: - uwazaj tylko na rozrusznik - lubi platac figle kiedy zapodasz zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrek342 Opublikowano 31 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 witam moje gratulacje też kupiłem wirażke 750 z motokutno rok temu udany zakup .odpalam ją zimną z pełnym ssaniem jak trochę pochodzi ssanie wciskam :buttrock: pozdrawiam do zobaczenia na trasie i daj foty :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J/P Opublikowano 31 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 Gratulacje !! Jak się dba, to naprawdę wdzięczny sprzęt. Ja zakupu swojej nigdy nie żałowqałem, jedyny żal jaki odczuwam, to kiedy chowam ją do garażu... Cytuj "Beer is proof God loves us and want us to be happy" Benjamin Franklin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powell Opublikowano 31 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 No i pięknie! Yamaha Virago rocks, szczególnie ta 750ccm :flesje:Myślę, że będziesz zadowolony, to piękny motocykl i sprawia podczas jazdy dużo przyjemności. Ja swój kupiłem na początku 2006 roku i ciągle jestem nim zafascynowany :icon_mrgreen:. Co do ssania, ja - jeśli silnik jest zimny i nie ma upałów - włączam go na maksimum, zauważyłem, że w pozycji ok. 1/3 ssanie prawie w ogólne nie działa. Tylko pamiętaj, żeby po rozgrzaniu silnika zamknąć ssanie. Zwykle dzieje się to po kilkudziesięciu sekundach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ViragoYama Opublikowano 31 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 Gratulacje :icon_mrgreen: , Kupiłeś najlepszy sprzęt jaki mogłeś kupić :flesje: Sam taki ujeżdżam od ponad roku i mam tylko pozytywne odczucia. Leję paliwoi nie martwię o nic. Motorek nie do zajeżdżenia, no cyba, że pomykasz bez oleju. Bardzo wygodne siedzenie i pozycja za kierownicą pozwalają na długie wypady bez uczucia zmęczenia. Warto zainwestować w gmole i spacerówki, wtedy jazda jest jeszczebardziej komfortowa. Pozdrawiam i gratuluję jszecze raz zakupu. Sam to niedawno przeżywałem! VY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Gratulacje :crossy: , Kupiłeś najlepszy sprzęt jaki mogłeś kupić :biggrin: Sam taki ujeżdżam od ponad roku i mam tylko pozytywne odczucia. Leję paliwoi nie martwię o nic. Motorek nie do zajeżdżenia, no cyba, że pomykasz bez oleju. Bardzo wygodne siedzenie i pozycja za kierownicą pozwalają na długie wypady bez uczucia zmęczenia. Warto zainwestować w gmole i spacerówki, wtedy jazda jest jeszczebardziej komfortowa. Pozdrawiam i gratuluję jszecze raz zakupu. Sam to niedawno przeżywałem! VYGratuluje zakupu, witaj w rodzinie Virago....do zobaczenia szlaku...a może na Kletno sie zapiszesz...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peny Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 właśnie czytam o tym Kletnie i aż mnie ciarki przechodzą... nigdy nie byłem na takim zlocie, to mój pierwszy motor, i nawet na nim nie pojechałem w dłuższą trasę, nie mam zielonego pojecia jak się przygotować na taki zlot, co trzeba wziąć jak zrobić motor... wiec chyba odpuszcze bo to troche za wczesnie. Jestem z radomia więc to troche daleko...:notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pawelmoto2 Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 właśnie czytam o tym Kletnie i aż mnie ciarki przechodzą... nigdy nie byłem na takim zlocie, to mój pierwszy motor, i nawet na nim nie pojechałem w dłuższą trasę, nie mam zielonego pojecia jak się przygotować na taki zlot, co trzeba wziąć jak zrobić motor... wiec chyba odpuszcze bo to troche za wczesnie. Jestem z radomia więc to troche daleko...:notworthy: przede wszystkim musisz zabrac 4 kraty piwa i kielbase Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peny Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 juz sobie zainstalowałem kega, a kranik podłączyłem do kasku zeby sie za czesto nie zatrzymywać...:evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi