Psh Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 pawelmoto2 nie zobaczysz... bo trajka66 nie podal w opisie motocykla :notworthy: :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
navaho Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Ja jadąc na moto wyobrażam sobie, że wszyscy w około usiłują mnie zabić ( czasami to wyobrażenie niepokojąco zdaje się być rzeczywiste). W z związku z tym faktem, jeżdżę tak aby nie dać się trafić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pawelmoto2 Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 pawelmoto2 nie zobaczysz... bo trajka66 nie podal w opisie motocykla :notworthy: :notworthy: tyz prowda hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 A zresztą myśle ze w najbliższym czasie wprowadzą stopnie prawa jazdy na motocykl jak to ma miejsce w Niemczech, bo narazie to u nas pod tym względem jest jak w kambodży. A jesli znajdą sie ciecie smigające bez prawka to policja sie za nich zabierze co widzimy juz np. w Warszawie po nieoznakowanej bejcy, a takich sprzetów bedzie coraz wiecej w całej polsce. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ks-rider Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 pawelmoto2 nie zobaczysz... bo trajka66 nie podal w opisie motocykla :biggrin: :rolleyes: Wieku rowniez ! :evil: :crossy: Cytuj <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 (edytowane) Wieku rowniez ! :evil: :rolleyes: on ma chyba 17-18 lat max i na pewno cagive supercity, a ostatnio sprzedawał NSR :biggrin: Edytowane 1 Kwietnia 2007 przez Greedo Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pawelmoto2 Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 on ma chyba 17-18 lat max i na pewno cagive supercity, a ostatnio sprzedawał NSR :evil: e no to na pewno nie ciota zadna tylko doswiadczony motocyklista Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 (edytowane) Ok temat nie o mnie ale jak juz sie mnie uczepiliscie to mam 19 lat, smigam od 9. Aktualnie jezdze yamaszką fzr. Dodatkowo mam uczulenie na motocyklowe cioty i staram sie je zwalczać jak tylko sie da co widać w moich wczesniejszych postach. pozdro Edytowane 1 Kwietnia 2007 przez trajka66 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pawelmoto2 Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Ok temat nie o mnie ale jak juz sie mnie uczepiliscie to mam 19 lat, smigam od 9. Aktualnie jezdze yamaszką fzr. Dodatkowo mam uczulenie na motocyklowe cioty i staram sie je zwalczać jak tylko sie da co widać w moich wczesniejszych postach. pozdro przekozak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: :rolleyes: :biggrin: :crossy: :cool: :cool: :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Groszek Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 no tak... bo w Polsce trzeba miec tysiaca zeby byc kozakiem. I to nawet wtedy juz nie ma znaczenia czy sie wczesniej czymkolwiek jezdzilo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daevon Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Podaj definicję motocyklowej cioty, bo ja nie wiem o co kaman :rolleyes: . Posty piszesz jakbyś miał nabite milion kilometrów na moto. Polecam trochę dystansu do siebie i innych. PS. Jeszcze nie słyszałem, żeby ktoś cokolwiek "zwalczył" postami. Może obierz inną metodę :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 (edytowane) Do pawelmotoNie mam zamiaru z Toba dyskutować bo ty to dopiero jestes prawdziwy ZIOM i buntownik-indywidualista, jak sie czyta twoje posty to czasami ręce opadają. Zawsze najmądrzejszy a cała hołota z forum to durnie. Albo Twoje jazdy bez blachy i trzymanie jej w schowku, naprawde fajny jestes. Daevon mozna cos zrobić postami, choćby pokazać komuś ze moze sezon posmigać na czymś mniejszym a potem dopiero sobie kupować jakiegoś szybkiego sprzęta. No i juz wtedy sie przyczyniasz do polepszania bezpieczeństwa na naszych drogach. pozdro Edytowane 1 Kwietnia 2007 przez trajka66 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pawelmoto2 Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 no tak... bo w Polsce trzeba miec tysiaca zeby byc kozakiem. I to nawet wtedy juz nie ma znaczenia czy sie wczesniej czymkolwiek jezdzilo... nie doczytales, jak sie ma scigacza to sie jest motocyklowa ciota Do pawelmotoNie mam zamiaru z Toba dyskutować bo ty to dopiero jestes prawdziwy ZIOM i buntownik-indywidualista, jak sie czyta twoje posty to czasami ręce opadają. Zawsze najmądrzejszy a cała hołota z forum to durnie. Albo Twoje jazdy bez blachy i trzymanie jej w schowku, naprawde fajny jestes. Daevon mozna cos zrobić postami, choćby pokazać komuś ze moze sezon posmigać na czymś mniejszym a potem dopiero sobie kupować jakiegoś szybkiego sprzęta. No i juz wtedy sie przyczyniasz do polepszania bezpieczeństwa na naszych drogach. pozdro miales podac definicje motocyklowej cioty wiec podaj, nie widze zeby ktos w wieku 30 lat zaczynal od jezdzenia na 50 pozniej 125 itd, kiedys byly troche inne czasy i jak ludzie mieli po 17 lat to nie zawsze starzy kupowali im motory, niestety teraz jestem zmuszony do jezdzenia z tablica bo kawa ma za maly schowek i nie mam gdzie jej schowac :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ks-rider Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 (edytowane) nie doczytales, jak sie ma scigacza to sie jest motocyklowa ciota miales podac definicje motocyklowej cioty wiec podaj, nie widze zeby ktos w wieku 30 lat zaczynal od jezdzenia na 50 pozniej 125 itd, kiedys byly troche inne czasy i jak ludzie mieli po 17 lat to nie zawsze starzy kupowali im motory, niestety teraz jestem zmuszony do jezdzenia z tablica bo kawa ma za maly schowek i nie mam gdzie jej schowac ;) He, He Pawel a mowilem nie sprzedawac R1 albo bylo wymienic na nowszy model z takim samym schowkiem :lapad: Ja wiec sie przyznam PJ zrobilem majac 4 dychy a zarazilem sie motocylkowym bakcylem na Gilera DNA 50 ccm :lalag: Wcale mi nie jest z tego powodu lyso ani tez zadna ujma. Ok temat nie o mnie ale jak juz sie mnie uczepiliscie to mam 19 lat, smigam od 9. Aktualnie jezdze yamaszką fzr. Dodatkowo mam uczulenie na motocyklowe cioty i staram sie je zwalczać jak tylko sie da co widać w moich wczesniejszych postach. Trajka wiec jak juz podales ile masz lat, to moze bedziesz tak laskawy i zmienisz rowniez swoj profil ? ;) Edytowane 1 Kwietnia 2007 przez ks-rider Cytuj <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi