RudyXJ Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 jest napisane "Pełna nazwa, Yamaha Diversion Shugers" czyli ja bym to zrozumiał tak , ze jakaś firma robi wieksze owiewy do diversiona 900 , bo wszystko jak w divie 900 jest faktycznie tylko ze owiewa wielka , moze to taki sam patent z tym "Shugers" jak "five star" w GS 500... Pozdro Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falki Opublikowano 26 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 (edytowane) Wczoraj ogladalem DEAUVILLE sprowadzone z Anglii-tragedia kazde nawet minimalne zadrapanie lakieru na elem. stalowych skorodowane nawet rama i chromowana kierownica,natomiast co aluminiowe pokryte wrzerami. :lapad: Zrobilem 350km zeby zobaczyc co moze zrobic sol :banghead: Uwazajcie przy kupnie moto i aut z wyspy. A co sadzicie o XJ 900-na co zwrocic uwage :icon_mrgreen: Nadal jeszcze mysle nad K75 chociaz odradzacie,niedaleko ma kolo cos takiego w niezlem stanie.Nadal prosze o pomoc w wyborze. Pozdrawiam :lapad: Edytowane 26 Marca 2007 przez falki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 26 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 A co sadzicie o XJ 900fajny , spokojny , wygodny , bezproblemowy sprzęt dla spokojnego gościa... ot co ja myśle , może inni myślą co innego , czekam też na inne wypowiedzi :biggrin: Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 http://moto.allegro.pl/item179295625_sprze...a_gts_1000.html ciekawe jak by sie to sprawowało :bigrazz: Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 http://moto.allegro.pl/item179295625_sprze...a_gts_1000.html ciekawe jak by sie to sprawowało :icon_rolleyes: bardzo fajna zabawka, szczególnie wersja z abs-em (bez abs-u były trudności z wyczuciem przyczepności przedniego koła podczas hamowania). wiele więcej nie powiem, ale jakbyś poszukał na pl.rec.motocykle Kryha (grupa pyrlandia), to dowiesz się więcej - facet latał kilka lat na tym sprzęcie, o ile pamiętam był zadowolony mimo nieustannych żartów z "braku jednej lagi"; gts u niego ustąpił dopiero przed FuJaRą :icon_exclaim:jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hun996 Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 fajny , spokojny , wygodny , bezproblemowy sprzęt dla spokojnego gościa... ot co ja myśle , może inni myślą co innego , czekam też na inne wypowiedzi :icon_mrgreen: Też bym sie zastanawiał nad XJ 900. Była nawet wersja z całościową owiewkąhttp://www.motorcyclespecs.co.za/model/yam...iversion_gt.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 Jeżdżę ST 1100 rocznik 92 i wydaje mi się, że za taką kasę nic lepszego do dalekiej turystyki nie znajdziesz. Tak jak inni pisali maszyna jest super wygodna (również dla pasażera) i nie do zarżnięcia. W mojej po przebiegu 80 tys, rozrząd i sprężanie jest w stanie fabrycznym. Jedyna wada, jaką dostrzegam to masa i dosyć wysoki środek ciężkości ( to jednak jest zaleta jak się chce trochę poszaleć), no może jeszcze ceny owiewek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 Jeżdżę ST 1100 rocznik 92 i wydaje mi się, że za taką kasę nic lepszego do dalekiej turystyki nie znajdziesz (...) no w tym właśnie problem, że nie bardzo w tych pieniądzach... na allegro w tej chwili znajduje kilka paneuropeanów, ale wszystkie przekraczają podany budżet, czasami znacznie. najtańsze... 12,5-13,5kzeta (z tego ta druga w willingerze w rzeszowie, gdzie bałbym się kupić nawet motorynkę - znani są ze sprzedawania złomu). poza tym warto pamiętać, że zakup motocykla swoją drogą, a później trzeba ten zakup opodatkować, opłacić rejestrację, zrobić przegląd i wymianę przynajmniej oleju i ewentualnie świec (a nie wiadomo czego jeszcze...). i zatankować... sam się przy 1 maszynie o mało nie wypuściłem w maliny, zbyt dużą część budżetu przeznaczając na żelazo bez uwzględnienia kosztów dodatkowychst1100 są drogie, jako używane nawet bardzo drogie, a oferta jest dość skromna - ten motocykl służy długie lata, kupują go ludzie zdecydowani i świadomi swoich potrzeb motocyklowych. niby podobnie jest z bmw, ale tu bliskość kraju helmutów poprawia układ :icon_razz: a ja na miejscu autora jeszcze bym się przyglądnął tej jamaszce gts... :icon_mrgreen: jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falki Opublikowano 28 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 (edytowane) Dzis ogladalem K75 RT,nie myslalem ze jest taki byk :icon_question: Raczej nie lezal,optycznie ok.ale czerwona kontrolka z trojkatem nie zgasla po ruszeniu i nacisnieciu obu hamulcow,kontrolka ABS rowniez sie palila i za diabla nie moglem jej zgasic-probowalem przyciskiem.Moto ma rowniez wyczuwalny luz glowki ramy,no i na zimnym pompka paliwa jest glosniejsza od silnika podobno jak jest cieply to cichnie a czy tak jest :icon_question: Co Wy na to :icon_question: W najblizszym czasie obejrze XJ900 na co zwrocic uwage bo to handlarze z gadki wyglada ze gburowaci :icon_question: PROSZE O POMOC-bo wiosna juz cala geba a ja parakulos :icon_question: Edytowane 28 Marca 2007 przez falki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 Falki: spokojnie, nie pali się, sezon nie zając. nie ten, to będzie następny - nie mówiąc o tym, że jest dopiero koniec marca, jeszcze śniegi mogły leżeć :banghead: w łodzi masz silną grupę precli, choćby rogala, yoyo i świętego jimmiego, pod łodzią na przykład w bełchatowie zbieguska - poszukaj, popytaj, pojedź do iron horse'a. lepiej, jak nie będziesz szukał sam - a ze wsparciem. a może w okolicy jest coś fajnego do wzięcia, a ty nawet nie wiesznie znasz przysłowia o pośpiechu i diable..? :> a o bmw najlepiej pogadać na forum boxer-motor.com: są ludzie, którzy w tych maszynach siedzą, czasami mają coś do sprzedania bo zmieniają. ja tam kupiłem swoją rs-kę i jestem zadowolonyjsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markopolo333 Opublikowano 27 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 (edytowane) Witam Panów ,od kilku dni latam hondą pacyfic 800,chciałbym zajrzeć do niej ,to znaczy wymiana oleji itd. a nie moge nigdzie znależc jakić instrukcji i tym podobnych,może Panowie mają jakś wiedzę o tym motorze,niewiem nawet jak sprawdzić poziom oleju. Edytowane 27 Maja 2015 przez markopolo333 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 27 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 Szukaj okienka przy deklu sprzęgła a jak nie ma to korek wlewu powinien mieć bagnet. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C z e j e n Opublikowano 27 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 PC jest cały zabudowany a czynnosci serwisowe dopiero po rozebraniu plastików-masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markopolo333 Opublikowano 27 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 ok , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi