cypherius Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2003 lepszy sajt ? n/p jakos trza na zycie zarabiac :) ja robie stronki prawie zawodowo ( taki los studenta) Nie nerwuj sie tak, chodzi mi tylko o to, ze w galeriach zadne foto sie nie wyswietla. Sprawdz to . Aha - wkurzajace jest ladowanie sie wszystkiego za kazdym razem. PZDR :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surfmean Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Te nieotwierajace sie fotki (juz sprawdzilem) to wina posranego lycosa i jeszcze dowalili te reklamki, teraz szukamy innego serwa. POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cypherius Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2003 ok napisz na mail albo PW jak duzo miejsca potrzebujesz, byc moze udostepnie swoje konto : mam konto 100 MB php, mysql, itp itd na 2Mbit/s łączu. ? Bedzie tam niedlugo stronka o Jawce (micek musimy sie dogadac jak mi gg ruszy) to i simson bylby mile widziany :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cypherius Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2003 http://forum.motocyklistow.swiata.pl/album...view.php?id=493To taki maly tóning ;-) moze komus sie spodoba, dla mnie ok :wink:Czego to ludzie nie potrafia robic ze swoimi maszynami :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagdtiger Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Ja pikuje.....dla mnie szok (w pozytywnym tego słowa znaczeniu)...Ktoś się nieźle nad tym napracował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surfmean Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2003 A ponizej link do mojej maszyny, powiedzcie jak sie podoba :wink: http://forum.motocyklistow.swiata.pl/album...nail.php?id=498http://forum.motocyklistow.swiata.pl/album...nail.php?id=499 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
billy Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2003 70 mają ten sam wał co 50 więc z tym nie ma problemutylko poprzez zmiane z 50 ( 3,7km ) na 70 mamy już około 6KM.sam o czymś takim myśle , jednak tylko raczej sama pojemność będzie zwiększona żeby nie nadwyrężać silnika.no i trzeba będzie dać inną zębatkę na wyższe prędkości. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pazdi Opublikowano 24 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2003 Surfmean gdzie znalezc zdjęcia twojego simka bo te linki sie nie otwierają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość WorAs Opublikowano 25 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2003 ELO dla wszystkich jestem tu nowy dla tego nie chcę się mondrzyć mam takie pytanko czy po wypolerowaniu wszystkich kanałów w cylindrze trzeba docierać sima ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 25 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2003 Jak sie domyślam do polerowania zdejmowałeś cylinder. Niestety musisz go od nowa docierać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba Opublikowano 25 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2003 ELO dla wszystkich jestem tu nowy dla tego nie chcę się mondrzyć mam takie pytanko czy po wypolerowaniu wszystkich kanałów w cylindrze trzeba docierać sima ?????Nie trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 25 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2003 Nie trzeba.Jak to ? NA wielu stronkach czytałże po każdym zdjeciu cylindra trzeba docierać silnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba Opublikowano 25 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2003 Nie trzeba.Jak to ? NA wielu stronkach czytałże po każdym zdjeciu cylindra trzeba docierać silnik.Wiem o tym ale to jest błacha sprawa. Po rozmontowaniu i ponownym złożeniu zaleca się docieranie przez ok. 50 km czyli to jest nic. A przyznam się, że nawet nie wiem dlaczego ludzie tak zalecają :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CAM3K Opublikowano 7 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2003 zeby silnik mial 9 km to musialby miec ze 125 ccm w simaju, a pozatym wal by nie wytrzymal i chlodzenie powietrzem także. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 7 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2003 http://forum.motocyklistow.swiata.pl/album...view.php?id=493 Takie dziwadelko ... w sumie to rezebrany simak + nowy uklad pod amorek i kola :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi