Storm007 Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Niektorzy sa jak niewierny Tomasz. Nie uwierza jesli ich to nie dotknie.http://www.ostatnimohikanie.prv.pl/maszyny/bartek/mw/006.jpghttp://www.ostatnimohikanie.prv.pl/maszyny/bartek/mw/001.jpghttp://www.ostatnimohikanie.prv.pl/maszyny/bartek/mw/004.jpgTo tylko kilka przykladow ukrainskiej wytrzymalosci. Mozna by tu wkleic jeszcze zdjecia rozwalonych skrzyn biegow, przepalonych tlokow, peknietych sworzni, pokrzywionych zawore...etc. Ale uwierz na slowo ze to jest ukrainska qpa. Po prostu jeden ma wiecej szczescia i miec mniej problemow z dnieprem a inny moze miec mniej szczescia. Albo ktos wyda sporo pieniazkow na wymiane elementow na porzadne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prince Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 łojesuuusieee . Aleś dotarł te ataki .- Psuja . :) :lalag: Ale takiego sprzegła jeszcze nie widzałem . Bomba-super . :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Innytruder Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 mam dniepra i robie nim trasy po 800 km od komina i nic sie nie psuje. zrobilem remont raz a porzadnie i jezdzi! nie powielajcie bzdur na temat tego rusa. czesta wymiana oleju, miska alu z magnesami lagodzi skutki slabego filtrowania oleju (panewki). pilnik w reke i na motobajzel selekcja czesci i jezdzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prince Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Innaczej marudzisz bo wiesz już co i jak . A kiciusia widzisz jak szuka niedrogo sprzęta kupić żeby latał z pilnikiem po bazarach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 nie powielajcie bzdur na temat tego rusa. czesta wymiana oleju j.w co pisal strom.przez rece przewinely mi sie juz 4 silniki wieprzowskie i kazdy byl masakra. jest i byl to margines. pilnik w reke i na motobajzel selekcja czesci i jezdzi.no wlasnie... Goska Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ronon Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 mam piec z dniepra moze kots chetny? http://images21.fotosik.pl/98/be1a56235883e0fbmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Innytruder Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 a kaski i uralce to bez remontu jezdza? dyfry i sprzegla klowe to inne maja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Jak nadaje sie do grzania w garazu jako webasto to biore bo do czegos innego to chyba nie da rady??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ronon Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 hehehe o tym nie pomyslalem no moze nie webasto ale jako koza zawsze jakies papiery z paczek mozna spalic :icon_razz: no bo co innego jedynie flaki wypruc i jako piecyk :icon_razz: hehehe o tym nie pomyslalem no moze nie webasto ale jako koza zawsze jakies papiery z paczek mozna spalic :icon_razz: no bo co innego jedynie flaki wypruc i jako piecyk :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 a kaski i uralce to bez remontu jezdza? dyfry i sprzegla klowe to inne maja? nie irytuj sie. skoro jezdziles po bazarach z pilnikiem w lapie to sam sobie odp na pytanie z jakich czesci sa skladane owe urkainskie boxery. przykladowo 2emki znajomych, sprowadzone prosto od ruskich- roczniki 55-58 chodzily lepiej niz moja kaska po remoncie. inna produkcja, lepsze stopy i wykonanie. slychac bylo jedynie szumiace lozyska, ale czego chciec od motocykla, ktory od nowosci nie mial generalnego remontu..? wierz mi nie jestem zlosliwa, ale swoje wiem. Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prince Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 A kolby do dykty by z tego nie wystrugał? :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ronon Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 :icon_razz: material za mieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Storm007 Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 łojesuuusieee . Aleś dotarł te ataki .- Psuja . :clap: :biggrin: Ale takiego sprzegła jeszcze nie widzałem . Bomba-super . :buttrock:Eee to nie ja, te dyfry to kolega zalatwil, ja katuje skrzynie i tloki :) mam dniepra i robie nim trasy po 800 km od komina i nic sie nie psuje. zrobilem remont raz a porzadnie i jezdzi! nie powielajcie bzdur na temat tego rusa. czesta wymiana oleju, miska alu z magnesami lagodzi skutki slabego filtrowania oleju (panewki). pilnik w reke i na motobajzel selekcja czesci i jezdzi.Nie denerwuj sie, ja tez jezdze w trasy nawet po 1500 km, ale wiem co mam w srodku, i czy moge wyruszyc w taka trase. Powiedz ile wlozyles czasu, energii i pieniedzy aby dniepr tak Ci chodzil. Nie mowie ze kazdy dniepr to qpa - bywaja egzemplaze dobrze zrobione. Kol. karolaga chce tanio kupic dniepr, tanio go zrobic i jezdzic jak japonia nic nie robiac. Wszyscy wiemy ze tak sie nie da. Im wiecej czasu spedzisz w garazu przy remoncie sprzeta tym mniej bedziesz go remontowal w trasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolaga Opublikowano 21 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 Dzieki za odpowiedzi , a co myslicie o URALU jaki jest ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Innytruder Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 kiedys pisalem juz o tym. wlozylem w dniepra sporo kasy ale kazdy rus wymaga kasy i nie wazne czy to kaska ural czy dniepr jak nie zrobisz nie bedziesz jezdzil. a gatki tyku dniepr to lipa a kaska czy ural to tak wogole mnie nie przekonuja nie liczy sie marka tylko praca i kasa wlozona w moto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi