skrzydlaty Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 (edytowane) Witam! Co prawda istnieje na forum dział imprezy, ale wydaje mi się, że siedzący w zabytkach nie wiele mają tam do poczytania, bo przeważnie o 'plastikowych' imprezach się tam mówi. Dlatego moja propozycja wygląda tak, żeby utworzyć wątek/terminarz imprez dedykowanych dla motocykli zabytkowych, w tym dziale forum. Zapodam na początek info o imprezie na lubelszczyźnie: 8-10 czerwca 2007 - III Rajd PartyzanckiPragnę poinformaować, że KMD"Partyzant" z Janowa Lubelskiego oraz grupa motocyklistów z lubelszczyzny, rozpoczęła intensywne czynności zmierzające do popełnienia trzeciej edyzji imprezy, przeznaczonej dla motocykli zabytkowych.Impreza pod nazwą Lubelski Rajd Weteranów Szos organizowana jest od 2005 roku.Zapraszam wszystkich, w których zasięgu jest lubelszczyzna na sprawnych motocyklach, bo u nas nie ma lekko. Szczegóły na stronie: Jako pierwsi w Polsce dajemy możliwość przekazania pieniędzy z podatku na imprezę motocykową. Każdy rozliczający rocznego pita, może - zamiast oddawać cały podatek kaczkom - przekazać 1% na motocykle zabytkowe. Szczegóły tutaj: Gorąco zapraszam na nasz Rajd, wszystkich, którzy jeżdżą dalej od własnego komina :cool: :) Edytowane 13 Marca 2007 przez skrzydlaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukass Opublikowano 14 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 Rajd Magnet 2007 odbędzie się w dniach 1-3 czerwca 2007 roku w Mińsku Mazowieckim. Lipa, chcialem być na Mińsku lub w Janowie, ale mam wtedy obrony, kończenie pracy mgr :biggrin: A gdzieś dalej to troche boje sie jechać moim zabytkiem, np. do Olsztyna, zresztą wychodzi, że ze swoich okolic tylko ja ujeżdzam weterany, a nie picuje w garażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker6 Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 a będzie w tym roku zjazd pojazdów militarnych w darłowie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puzel Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 (edytowane) Będzie będzie, co roku jest :]zlot odbędzie się w dniach 25.06.2007-1.07.2007 http://zlot.darlowo.info Edytowane 15 Marca 2007 przez Puzel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GaCek Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 Lukass a wiesz moze kiedy będzie zlot W Mierzwicach lub Kózkach nad Bugiem?? W tamtym roku był gdzieć pod koniec kwietnia. A w tym roku?? fakt nie jest to typowa impreza dla weteranów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukass Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 Ale weterany mogą przyjechać też :crossy: Ja swoim bede, bo pewnie Kawa jeszcze nie bedzie do końca złożona. Zlocik pewnie w Mierzwicach. Czesiek ma skleroze, jest juz stary, połowa rzeczy do Niego nie dociera, to i na Kozki nie ma co liczyć, choc mi się bardziej podobają niż Mierzwice. Na stronie jest podane że 28 kwiecień. Pamiętaj o zlocie FG Panther, że jest w Komarówce Podl. 20-22 lipiec. Na ten, to bardzo zapraszam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker6 Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 a ktoś ma jakieś dokładniejsze informacje na temat zlotu Jaw?? Znowu będzie w takim niedogodnym terminie (matura) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GaCek Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 (edytowane) Zlocik pewnie w Mierzwicach. Czesiek ma skleroze, jest juz stary, połowa rzeczy do Niego nie dociera, to i na Kozki nie ma co liczyć, choc mi się bardziej podobają niż Mierzwice. Na stronie jest podane że 28 kwiecień.Prawde powiedziawszy Kózki i Mierzwice nad jedną rzeką leżą. Tylko komuś będzie bliżej a komuś dalej. Ja jeszzce nie wiem czy pojade. To zależy od pogodu oraz od ekipy o ile bedzie. Edytowane 18 Marca 2007 przez GaCek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smok Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 a gdzie jest zlot jaw i kiedy bo chciałbym się wybrać moim mustangiem :) ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrzydlaty Opublikowano 25 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 (edytowane) :crossy: Muszę zakomunikować zmianę teraminu imprezy.Moher świętego miasta JL wymusił na władzach przesunięcie naszej imprezyżeby nie było konkurencji. Tak więc impreza pod nazwą Lubelski Rajd Wteranów Szos 2007 - odbędzie się w dniach 15-17 czerwca 2007Szczegóły oczywiscie na Stronie Rajdowej Edytowane 25 Marca 2007 przez skrzydlaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m67 Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 (edytowane) Ciężka sprawa, wszak to tydzień przed Rotorem, a tam to już w czwartek trza jechać. W maju za to XIX Hubal się odbędzie a i do MPPZ zalicza sie, więc warto powalczyć :D . Edytowane 7 Maja 2007 przez m67 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ural_zgora Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 (edytowane) troche za pozno zapodaje (wczesniej zdaje sie ze forum nie dzialalo), ale kolo mojej wsi byla ostatnio taka impreza :http://zlot.scholaris.pl/zlot2007/zlot2007.html Edytowane 7 Maja 2007 przez ural_zgora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrzydlaty Opublikowano 7 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 Do imprezy juz rzut beretem, dlatego zapraszam wszystkich, którzy chcą pooglądać motocykle zabytkowe.Tu jest plakat części publicznej dla widzów: A tych którzy chcą spóbować się na trasie zapraszam do udziału i na www.rajdlubelski.pl po szczegóły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgentSmith Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 Wie ktoś może kiedy bedzie bazar motocyklowy w Poznaniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 Poznań 24-25 marca 200726-27 maja 20071-2 września 20071 grudnia 2007 WIELKI POZNAŃSKI MOTO BAZAR Bazar motocyklowyObiekty AZS-uprzy ul. Pułaskiego 30dojazd od ulicy Cichej skrszydlaty, koniecznie zapodaj fotorelacje z rajdu partyzanckiego :icon_razz: niestety, nie mialam zadnej mozliwosci zabrania sie na niego... Goska Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi