Don_Corleone Opublikowano 14 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 wyklepcie, i sprzedajcie jako bezwypadkowy z niemiec, gdzie jeździła na nim 70letnia babcia :biggrin: :buttrock: wyklepcie, i sprzedajcie jako bezwypadkowy z niemiec, gdzie jeździła na nim 70letnia babcia :) :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 14 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 Jeżeli Szef szanuje twojego kumpla i nie jest tzw. chu*em, to powinni sie dogadać. Proponuje spokojną rozmowe połączoną z oględzinami sprzętu. Niech Szef wypłaci mu premie w kwocie jaką dał za moto i po sprawie. Przynajmniej ja bym tak zrobił ale wiadomo że są ludzie i taborety :biggrin: MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 14 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 BOSS chyba na jakiś czas wyleczy się z zakupu moto. Niech chłopakowi kaske zwróci za moto a z wraka niech motorynke do nauki zrobi. Mechanika w osobie poszkodowanego ma ponoć zajebistego.Pomoże mu. W końcu to BOSS :biggrin: :icon_mrgreen: :bigrazz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba 89 Opublikowano 14 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 Zastanawiająca jest inna kwestia. Leci ktoś w kasku i w ogóle całym uzbrojeniu i jak walnie wi coś to często jest połamany i w ogóle, a Boss styl ala amerykańsk wojownik ulicy z filmu z Św czyli zero kasku itd i nic mu nie jest...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMKO Opublikowano 14 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 Sprawa bardzo przykra tym bardziej,ze to pracodawca.Pewnie swiadkowie komentowali i poszla fama o kolejnym"debilu na motocyklu",bo tak wiele osob o Nas mowi,a przeciez to nie byl zaden motocyklista tylko zwykly szpaner.Jak ja zaczynalem blisko 30 lat temu mielismy zasade,ze moto,grzebienia i...kobiety sie nie pozycza.Pamietajcie o tym. Pozdrawiam :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmc Opublikowano 14 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 ...dzisiaj nie rozmawiali, bo szef wylądował w szpitalu - badania - zdrowie na 1 miejscu :P jak coś… to na pewno napiszę koniecznie napisz! jestem bardzo ciekaw jak to sie skończy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 14 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 M4niek, jeszcze kolega może mieć kłopoty przez bossa, szczególnie jeśli nie miał prawka A kat. - ale to zależy ja zinterpretuje to policja. W razie czego niech zeznaje, że szef zabrał bez jego zgody....eee coś mi się pomieszało przecież szef żyje...Napisz jak sprawa wygląda obecnie? www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmc Opublikowano 14 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 ...dzisiaj nie rozmawiali, bo szef wylądował w szpitalu - badania - zdrowie na 1 miejscu :P jak coś… to na pewno napiszę koniecznie napisz! jestem bardzo ciekaw jak to sie skończy ...dzisiaj nie rozmawiali, bo szef wylądował w szpitalu - badania - zdrowie na 1 miejscu :) jak coś… to na pewno napiszę koniecznie napisz! jestem bardzo ciekaw jak to sie skończy ...dzisiaj nie rozmawiali, bo szef wylądował w szpitalu - badania - zdrowie na 1 miejscu :D jak coś… to na pewno napiszę koniecznie napisz! jestem bardzo ciekaw jak to sie skończy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 14 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 ..w zyciu bym nie dala swojego motocykla w rece kogos, ktogo pi razy drzwi znam i jego umiejetnosci. takie suche gadanie "jezdzilem takimi" moze byc jedynie "zacheta" do przekonania pozyczenia 2oo, a jadac bez kasku pokazuje jaki jest nieodpowiedzialny. zdrowie na pierwszym miejscu? j.w. Goska Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek2345 Opublikowano 14 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 L:OL gdzie na zdjeciach jest moto ??? ja tu widze złom a ten szef powinien sie cieszyc ze zyje a na miejscu tego zioma to bym odrazu do niego z numerem konta szedl ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tuzmen Opublikowano 14 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 ruszył bez kasku w zwykłym ubraniu ładną nieosłoniętą asfaltówką prowadzącą od placu firmy do (ok. 2 km) drogi z pierwszeństwem - skrzyżowanie w kształcie "T". Wpieprzył się szliem na skrzyżowanie i przyp***lił w Skodę Felicję jakiejś babki. Tak sie zastanawiam co sie wogule stało i myślę że szef zbyt ostro hamował tyłem, i leciał na zablokowanym. Może źle ocenił prędkość i przestraszył sie że nie starczy mu drogi. ruszył bez kasku w zwykłym ubraniu ładną nieosłoniętą asfaltówką prowadzącą od placu firmy do (ok. 2 km) drogi z pierwszeństwem - skrzyżowanie w kształcie "T". Wpieprzył się szliem na skrzyżowanie i przyp***lił w Skodę Felicję jakiejś babki. Tak sie zastanawiam co sie wogule stało i myślę że szef zbyt ostro hamował tyłem, i leciał na zablokowanym. Może źle ocenił prędkość i przestraszył sie że nie starczy mu drogi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek2345 Opublikowano 14 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 Omg ale ja nie rozumiem zeby dac komus moto kto jezdził max na jakiejś wsce az sam sie wkurwiam jak to czytam :icon_mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 14 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 ...podobno te starsze są bardziej brutalne, więc nie wiem czy z 70-letnią babcią to bedzie dobry pomysł :) ...na dzień dzisiejszy złamane żebro i poobijana głowa - ogólnie wszystko obolałe (adrenalina i szok przestały działać)... a jeśli chodzi o moto to już szukamy następnego, "szukaj motocykla, ja wszystko załatwię" :lalag: ...to po rozmowie telefonicznej - jeszcze szpital :icon_mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 14 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 Czyli wygląda na to, że zachował się bardzo w porządku :icon_rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 14 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 ...dokładnie tak jak napisałeś..."tak fajnie przyspieszał, że nie zaóważyłem że to koniec drogi..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi