ks-rider Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 Taaaa ! podaj jeszcze nazwiska i miejscowosc, data tez nie zaszkodzi. :) moze jakis forumowicz pracuje w odp dziale. Jawne podjudzanie do przekretow. :icon_mrgreen: <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a.kowalski74 Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 moj kumpel w identyczny sposob stracił r6. Dał sie namowic na przejazdzke szefa ktory odziwo potrafił jeździc. Uf pieknie chodzaca r6 nagle umilkła za zakretem a po chwili idzie szefu poobdzierany... sprawe załatwili pomysłowo ale trzeba miec jaja do tego... Wymyslili ze szefu jechał samochodem a kumpel swoim moto. Szefu zajechał kumplowi droge a ten odbił i połozył moto... Szefu sie przyznał do błedu i wzieli mu z OC - oczywiscie nigdy wczesniej sie nie widzieli :icon_mrgreen: tez jest pomysł nie ? :) IMHO - gówniana sprawa i nie chcę przynudzać, ale jak coś takiego by wyszło na jaw to chyba jakiś prokurator czy jakieś inne gówno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janciownik Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 Szefu zajechał kumplowi droge a ten odbił i połozył moto... Szefu sie przyznał do błedu i wzieli mu z OC - oczywiscie nigdy wczesniej sie nie widzieli tez jest pomysł nie ? Moze nie za szczesliwe miejsce zeby sie tym chwalic, bo faktycznie trafi sie jakas menda, pies czy inny sk***iel po stronie panstwa i wtedy "brac" motocyklowa bedzie na 2 miejscu... a klony z zeberkiem ino czekaja zeby kogos na pokaz udupic...Tak czy siak ja jestem za !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 21 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 (edytowane) dzisiaj Piaseczno i Podkowa Leśna, do obejrzenia 3xF4 - trzymajcie kciuki :biggrin: Edytowane 21 Marca 2007 przez M4NIEK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Digidy Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 Szef powinien zostać teraz księdzem bo dostał dar od Boga, mogło być gorzej…. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolo98 Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 dzisiaj Piaseczno i Podkowa Leśna, do obejrzenia 3xF4 - trzymajcie kciuki :icon_twisted:życze powodzenia... bedziesz w moich okolicach dzisiaj :icon_twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diobol Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 hehe a tam na zartach sie nie znacie ? :D zawsze lubiałem pisac niestworzone historie byle tylko zrobic wiekszy przebieg na forum :D M4NIEK daj znac jak cos znajdziecie i przy okazji napisz za ile poszła. :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 Do jazdy na moto trzeba miec predyspozyjce genetyczne :icon_razz: . Moj przyklad , koles domnie daj sie przejechac umiem jezdzic , no to ja dobra masz ( wiedzialem ze kiedys ledwo ledwo ujechal na simsonie , ale mysle ma prawko na B od 4 lat , jezdzi autem to chyba ujedzie) . wsiadl 3 razy mu zgasl, bo strzelil ze sprzegla :flesje:, a tlumaczenie wolniej sprzeglo nie pomoglo , czwartym razem gaz do polowy strzal z klamy i odjechal na kole ;) , juz widze w glowie ze moje moto polamane :) , ale szczescie mial ze puscicl gaz i omijajac slupki metalowe ( takie jak czasem przy parkingu aby nikt nie wjezdzal tam gdzie nie powinien) i wjechal w maly ale gleboki rowek , tak ze zgasil moto :) - efekt delikatnie obtarty z gory jeden plastik. Ale znowusz inny kles ktory nie ma prawka ( zadnego) ale zdazalo mu sie jezdzic autem , wsiadl na moje moto i jezdzil bez problemu, a jezdzil wczesniej lacznie ze 2 godzny na 50 ccm po lesie. KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tekla_to Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 Do jazdy na moto trzeba miec predyspozyjce genetyczne :smile: I tutaj się z Tobą zgodzę, ja też na początku byłem głupi i dałem "przejechać się" całej bandzie moich znajomych. Niektórzy mieli pierwszy raz kontakt z motocyklem. Nigdy wcześniej nie jeździli na dwóch kółkach (no chyba że rower :rolleyes: ) Jak odjeżdzali jeszcze było spoko, fakt że bałem się bo pierwsze moto za własne pieniądzę (nie kupione przez rodziców czy kogokolwiek) więc się obawiałem ale było spoko. Stwierdziłem: "jak się wyj*****ie to odkupi". Nie pomyślałem wtedy że niektórych nie stać :biggrin: No i oni sobie tak śmigali do pewnego momentu jak jeden przegioł. Jeździł na motocyklu może w życiu z 15 minut i on w strefie zamieszkania (20km/h) przeleciał mi przed nosem jakieś 130km/h na maksymalnych obrotach i na koniec hamował tyłem aż mu "dupę" zarzuciło. Jak zszedł to miałem ochotę go zabić i od tej pory raczej nie "urzycza" już motocykla. I to było jakieś 1.5 roku temu, ale od tej pory dojrzałem (albo zgłupiałem :icon_razz: ) ale uważam, że motocykl jest jak kobieta. I jej się nie "pożycza", no chyba że innej kobiecie :icon_eek: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 21 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 niestety, dwa szroty i jeden troszkę za drogi jak na swój stan :smile: już mam dosyć tych sytuacji jak przez telefon dostajemy zapewnienia o super stanie, po czym przyjeżdżamy i odjeżdżamy z kasą :P ...a taki idealny ew. bardzo dobry miał być :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 22 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 Ja pier***. Ludzie dają motocykle na lewo i prawo, ludziom którzy w życiu na motorze nie siedzieli :Ocheers :icon_exclaim: Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J.A.C.E.K Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 hehh...dobrze, że to przecztałem, w poniedziałek chciałem się pofatygować moto na służbowy parking szefowi zapaliły się oczy na tą wiadomość...dylemat mam teraz :icon_mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
squod Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 zakup przez szefa tego moto - przeciez chcial :) oczywiscie po cenie z przed wypadku .... powodzenia w szukaniu nowej CBR zakup przez szefa tego moto - przeciez chcial ;) oczywiscie po cenie z przed wypadku .... powodzenia w szukaniu nowej CBR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 23 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 (edytowane) oczywiscie po cenie z przed wypadku .... ...to zbyt niekożystne dla mojego kumpla - swoj kupił w styczniu a teraz ceny dobrych egzemplarzy znacznie wzrosły :) powodzenia w szukaniu nowej CBR ...bardzo się przyda :buttrock: Jest już nowe F4 ;) http://img460.imageshack.us/my.php?image=dsc00494nf3.jpg Edytowane 23 Marca 2007 przez M4NIEK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 Czolem! Noo, to moje gratulacje :D.Oby teraz tylko szefu oddal kase... I tego zycze! Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi