Skocz do zawartości

Gaukologia, czyli moc sterowana przyciskiem

Rekomendowane odpowiedzi

Jak zwykle ktoś mysli od końca.

W tym motocyklu nei chodzi o to żeby kupił go jakiś cieciuch co nei umie jeździc i ma smigac na naslabszej opcji, a jak sie nauczy "dobrze' jeździc za 2 tyg :icon_razz: :icon_rolleyes: to moze przelaczyc na MAX. To chodzi o odwrotne działanie: Masz pełna moc,, a jak chcesz jechac normalnie to wlaczasz LOW czy cos tam. Jak jechać w granicach przepisow na takim moto w miescie gdy masz cały czas FULL POWER przenoszene na tylne koło? Ten sprzet nei byl stworzony dla polskich warunkow gdzie nie obowiazuja zadne ograniczenia predkosci i wogle kultura na drogach.

ktoś kupuje moto bo wie jak go uzywac itd. ale czasem przydałoby się wykastrować silnik np. z powodu deszczu. dodam że ten przycisk nie zmniejsza TYLKO mocy ale zmienai charakterystykę silnika. Czyli np. w mieście z pasażerem jedziesz na słabszym, chyba że potrafisz utrzymać oba koła na ziemii w takiej sytuacji, a jak wjedziesz na tor (którego w PL nie ma) to właczasz max i cisniesz na maxa sam. Osobiście niechciałbym aby deszcz zastał mnie w ponury wierczór w środku miast gdy każdy spieszy sie do domu a ja mam pod dupą 170KM których nie sposób kontrolować na mokrej, dziurawej drodze. Spróbuj sprawnie jechac w takich warunkach, na takim moto z pełną mocą, kompletnie zrelaksowany, chill-out i wogle luzik. hehehe. Jak ci sie uda to dojedziesz do domu i pobiegniesz zmienic gacie od razu.

Np. w Londynie wystarczy 2km nieuważnie przejechac sie takim moto po ulicy, nawet bez odkrecania wiecej niz 2000 rpm i nawet nie spotykając radiowozu a prawko tracisz NA ZAWSZE. do domu przysla ci kilka fajnych fotek i papierek przypominajacy ze nie jestes juz uprawniony do prowadzenia zadnych pojazdow i prawko oddaj w najblizszym komisariacie. Za jazdę bez waznego prawka 5000GBP mandat + 6 miesięcy więzienia.A psiarnia z ich nowym j*b**nym systemem ANPR wytropi cie w ciagu 10 min jesli pojedziesz bez prawka.

A czy ta zmiana mocy jest uruchamiana tez podczas jazdy? czyli dodajesz sobie takie nitro :) juz widze jak podjezdza ktos pod knajpe a kumple podchodza i mowia..... eeeee...on tylko na B jezdzi:)

A czy ta zmiana mocy jest uruchamiana tez podczas jazdy? czyli dodajesz sobie takie nitro :icon_mrgreen: juz widze jak podjezdza ktos pod knajpe a kumple podchodza i mowia..... eeeee...on tylko na B jezdzi:) pozatym nie wieze zeby po zakupie nie korcilo kogos pojezdzic na fullu:)

A czy ta zmiana mocy jest uruchamiana tez podczas jazdy? czyli dodajesz sobie takie nitro :icon_mrgreen: juz widze jak podjezdza ktos pod knajpe a kumple podchodza i mowia..... eeeee...on tylko na B jezdzi:)

A czy ta zmiana mocy jest uruchamiana tez podczas jazdy? czyli dodajesz sobie takie nitro :lalag: juz widze jak podjezdza ktos pod knajpe a kumple podchodza i mowia..... eeeee...on tylko na B jezdzi:) pozatym nie wieze zeby po zakupie nie korcilo kogos pojezdzic na fullu:)

Opcje SBC mozesz przestawiać podczas jazdy... dowolnie jak ci się podoba.... np: jedziesz sobie na C ( najsłabsze ustawienie) i nagle wbijasz A.... wyobraź sobie, że moto dostaje takiej k*rwy, że nie mozesz go utrzymać.... w momencie gdy wbijasz A budzi się do życia całe stado 186 rozwścieczonych koni, które rwą do przodu jak rakieta :lalag: to jest własnie ta frajda :P:P charakter jazdy mozna zmienic w ułamku sekundy :) :banghead:

Opcje SBC mozesz przestawiać podczas jazdy... dowolnie jak ci się podoba.... np: jedziesz sobie na C ( najsłabsze ustawienie) i nagle wbijasz A.... wyobraź sobie, że moto dostaje takiej k*rwy, że nie mozesz go utrzymać.... w momencie gdy wbijasz A budzi się do życia całe stado 186 rozwścieczonych koni, które rwą do przodu jak rakieta :notworthy: to jest własnie ta frajda :P:P charakter jazdy mozna zmienic w ułamku sekundy :) ;)

Moglbys nie rzucac tak miesem? Dzieki

Why... So... Serious

Osobiście niechciałbym aby deszcz zastał mnie w ponury wierczór w środku miast gdy każdy spieszy sie do domu a ja mam pod dupą 170KM których nie sposób kontrolować na mokrej, dziurawej drodze. Spróbuj sprawnie jechac w takich warunkach, na takim moto z pełną mocą, kompletnie zrelaksowany, chill-out i wogle luzik. hehehe. Jak ci sie uda to dojedziesz do domu i pobiegniesz zmienic gacie od razu.

Ja nie kumam dlaczego w ponury wierczór w środku miast gdy każdy spieszy sie do domu a ja mam pod dupą 170KM których nie sposób kontrolować na mokrej, dziurawej drodze miałbym nie dać rady sobie z moto. Po to mam łeb a nie jakiś guziczek żeby sobie dozować.

Np. w Londynie wystarczy 2km nieuważnie przejechac sie takim moto po ulicy, nawet bez odkrecania wiecej niz 2000 rpm i nawet nie spotykając radiowozu a prawko tracisz NA ZAWSZE. do domu przysla ci kilka fajnych fotek i papierek przypominajacy ze nie jestes juz uprawniony do prowadzenia zadnych pojazdow i prawko oddaj w najblizszym komisariacie. Za jazdę bez waznego prawka 5000GBP mandat + 6 miesięcy więzienia.A psiarnia z ich nowym j*b**nym systemem ANPR wytropi cie w ciagu 10 min jesli pojedziesz bez prawka.

Dlatego wolę Wawe (gdzie sobie mogę pierdolnąć 2zł na siekierkowskim) a nie jakieś miasto orwellowskie

dziekowac dziekowac do zobaczyska na torze

Bodzyn - ale na start-mecie przelaczysz czasem na A? Widzowie musza miec chocby wrazenie, ze przyjechali na wyscigi :icon_rolleyes:

LOL - wiem, wiem i tak mnie objedziesz na samym C :cool: (i pewnie dalbys rade na D, gdyby Suuzuuuuuki takowe ustawienie udostepnilo :wink: )

A serio to mala prosba: po kilku ladnych tysiacach daj znac, czy ta 'gaukologia' rzeczywiscie daje rade i nie jest jedynie bajerem dla takich lamerow motocyklowych jak ja ;)

Pozdrawiam!