tra Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 to prawda ten przycisk jest zajebisty! mozna posmigac sobie na mniejszej mocy oswoic sie apotem odkrecac po maxie na torze np!chyba jednak r1 została pobita przez gsxr1000 i dobrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lehoom Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 Jak zwykle ktoś mysli od końca. W tym motocyklu nei chodzi o to żeby kupił go jakiś cieciuch co nei umie jeździc i ma smigac na naslabszej opcji, a jak sie nauczy "dobrze' jeździc za 2 tyg :icon_razz: :icon_rolleyes: to moze przelaczyc na MAX. To chodzi o odwrotne działanie: Masz pełna moc,, a jak chcesz jechac normalnie to wlaczasz LOW czy cos tam. Jak jechać w granicach przepisow na takim moto w miescie gdy masz cały czas FULL POWER przenoszene na tylne koło? Ten sprzet nei byl stworzony dla polskich warunkow gdzie nie obowiazuja zadne ograniczenia predkosci i wogle kultura na drogach. ktoś kupuje moto bo wie jak go uzywac itd. ale czasem przydałoby się wykastrować silnik np. z powodu deszczu. dodam że ten przycisk nie zmniejsza TYLKO mocy ale zmienai charakterystykę silnika. Czyli np. w mieście z pasażerem jedziesz na słabszym, chyba że potrafisz utrzymać oba koła na ziemii w takiej sytuacji, a jak wjedziesz na tor (którego w PL nie ma) to właczasz max i cisniesz na maxa sam. Osobiście niechciałbym aby deszcz zastał mnie w ponury wierczór w środku miast gdy każdy spieszy sie do domu a ja mam pod dupą 170KM których nie sposób kontrolować na mokrej, dziurawej drodze. Spróbuj sprawnie jechac w takich warunkach, na takim moto z pełną mocą, kompletnie zrelaksowany, chill-out i wogle luzik. hehehe. Jak ci sie uda to dojedziesz do domu i pobiegniesz zmienic gacie od razu. Np. w Londynie wystarczy 2km nieuważnie przejechac sie takim moto po ulicy, nawet bez odkrecania wiecej niz 2000 rpm i nawet nie spotykając radiowozu a prawko tracisz NA ZAWSZE. do domu przysla ci kilka fajnych fotek i papierek przypominajacy ze nie jestes juz uprawniony do prowadzenia zadnych pojazdow i prawko oddaj w najblizszym komisariacie. Za jazdę bez waznego prawka 5000GBP mandat + 6 miesięcy więzienia.A psiarnia z ich nowym j*b**nym systemem ANPR wytropi cie w ciagu 10 min jesli pojedziesz bez prawka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAMASSU Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 A czy ta zmiana mocy jest uruchamiana tez podczas jazdy? czyli dodajesz sobie takie nitro :) juz widze jak podjezdza ktos pod knajpe a kumple podchodza i mowia..... eeeee...on tylko na B jezdzi:) A czy ta zmiana mocy jest uruchamiana tez podczas jazdy? czyli dodajesz sobie takie nitro :icon_mrgreen: juz widze jak podjezdza ktos pod knajpe a kumple podchodza i mowia..... eeeee...on tylko na B jezdzi:) pozatym nie wieze zeby po zakupie nie korcilo kogos pojezdzic na fullu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 Ta opcja wykorzystywana była na torach w czasie wyścigów, a jej powstanie wzięło sie z potrzeby ograniczenia mocy na śliskiej nawierzchni (np. w czasie lub po deszczu) ...teraz trafiła do "cywilnych" maszyn ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Don_Corleone Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 A czy ta zmiana mocy jest uruchamiana tez podczas jazdy? czyli dodajesz sobie takie nitro :icon_mrgreen: juz widze jak podjezdza ktos pod knajpe a kumple podchodza i mowia..... eeeee...on tylko na B jezdzi:) A czy ta zmiana mocy jest uruchamiana tez podczas jazdy? czyli dodajesz sobie takie nitro :lalag: juz widze jak podjezdza ktos pod knajpe a kumple podchodza i mowia..... eeeee...on tylko na B jezdzi:) pozatym nie wieze zeby po zakupie nie korcilo kogos pojezdzic na fullu:) Opcje SBC mozesz przestawiać podczas jazdy... dowolnie jak ci się podoba.... np: jedziesz sobie na C ( najsłabsze ustawienie) i nagle wbijasz A.... wyobraź sobie, że moto dostaje takiej k*rwy, że nie mozesz go utrzymać.... w momencie gdy wbijasz A budzi się do życia całe stado 186 rozwścieczonych koni, które rwą do przodu jak rakieta :lalag: to jest własnie ta frajda :P:P charakter jazdy mozna zmienic w ułamku sekundy :) :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 Opcje SBC mozesz przestawiać podczas jazdy... dowolnie jak ci się podoba.... np: jedziesz sobie na C ( najsłabsze ustawienie) i nagle wbijasz A.... wyobraź sobie, że moto dostaje takiej k*rwy, że nie mozesz go utrzymać.... w momencie gdy wbijasz A budzi się do życia całe stado 186 rozwścieczonych koni, które rwą do przodu jak rakieta :notworthy: to jest własnie ta frajda :P:P charakter jazdy mozna zmienic w ułamku sekundy :) ;)Moglbys nie rzucac tak miesem? Dzieki Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 nikt tym jeszcze niejeździł, ale teorie swietne dorabiacie :) miedzy A a C różnica jak komara do turbobusy :biggrin: nikt tym jeszcze niejeździł, ale teorie swietne dorabiacie :( miedzy A a C różnica jak komara do turbobusy :D Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekk Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 Osobiście niechciałbym aby deszcz zastał mnie w ponury wierczór w środku miast gdy każdy spieszy sie do domu a ja mam pod dupą 170KM których nie sposób kontrolować na mokrej, dziurawej drodze. Spróbuj sprawnie jechac w takich warunkach, na takim moto z pełną mocą, kompletnie zrelaksowany, chill-out i wogle luzik. hehehe. Jak ci sie uda to dojedziesz do domu i pobiegniesz zmienic gacie od razu. Ja nie kumam dlaczego w ponury wierczór w środku miast gdy każdy spieszy sie do domu a ja mam pod dupą 170KM których nie sposób kontrolować na mokrej, dziurawej drodze miałbym nie dać rady sobie z moto. Po to mam łeb a nie jakiś guziczek żeby sobie dozować. Np. w Londynie wystarczy 2km nieuważnie przejechac sie takim moto po ulicy, nawet bez odkrecania wiecej niz 2000 rpm i nawet nie spotykając radiowozu a prawko tracisz NA ZAWSZE. do domu przysla ci kilka fajnych fotek i papierek przypominajacy ze nie jestes juz uprawniony do prowadzenia zadnych pojazdow i prawko oddaj w najblizszym komisariacie. Za jazdę bez waznego prawka 5000GBP mandat + 6 miesięcy więzienia.A psiarnia z ich nowym j*b**nym systemem ANPR wytropi cie w ciagu 10 min jesli pojedziesz bez prawka. Dlatego wolę Wawe (gdzie sobie mogę pierdolnąć 2zł na siekierkowskim) a nie jakieś miasto orwellowskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 (edytowane) do 8000 tys miedzy A i C roznica jest prawie niezauwazalna :wink: wiecej wrazen pozniej Edytowane 17 Marca 2007 przez Bodzyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekL Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 do 8000 tys miedzy A i C roznica jest prawie niezauwazalna :buttrock: wiecej wrazen pozniej Ano właśnie - koledze gratulujemy nowego bolida :crossy: Pozdrówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 dziekowac dziekowac do zobaczyska na torze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 To cos na kształ przycisku "Power" w BMW M5......ale i tam i tu wydaje mi sie to po prostu zbędnym bajerem.......jak ktos nie umie opanowac litrowego moto to niech go po prostu nie kupuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartZX Opublikowano 20 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 dziekowac dziekowac do zobaczyska na torzeBodzyn - ale na start-mecie przelaczysz czasem na A? Widzowie musza miec chocby wrazenie, ze przyjechali na wyscigi :icon_rolleyes: LOL - wiem, wiem i tak mnie objedziesz na samym C :cool: (i pewnie dalbys rade na D, gdyby Suuzuuuuuki takowe ustawienie udostepnilo :wink: ) A serio to mala prosba: po kilku ladnych tysiacach daj znac, czy ta 'gaukologia' rzeczywiscie daje rade i nie jest jedynie bajerem dla takich lamerow motocyklowych jak ja ;) Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 no co ty , tylko na C bede jezdzil i mysle czy go jeszcze nie zdlawic , bo za mocny jest ;) no moze raz wystartuje na A ale zaraz zmienie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi