Qler Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2003 A ja mam takie pytanie:Co zrobić jeżeli w czasie jazdy rura wydechowa wygnie mi się prosto w ryj :?:Pozbierac zeby, oddac rurze w ryja i jechac dalej. :wink: :arrow: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gościu Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2003 A ja mam takie pytanie:Co zrobić jeżeli w czasie jazdy rura wydechowa wygnie mi się prosto w ryj :?:Pozbierac zeby, oddac rurze w ryja i jechac dalej. :wink: :arrow: :lol: dobre to było rurom prosto w ryj! kiedyś rura wkreciła mi sie w tyle koło to dopiero była rura! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qler Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Apropos swiec. Widzial ktos kiedys swiece skrecana z 2 czesci? Bo ja mam taka swiece, byla przy baaaardzo starym silniku marki Raleigh, z poczatku lat 20. Jest strasznie stara ale daje dobra iskre, bo po jej rorkreceniu mozna ja doskonale wyczyscic. Tylko zal mi na niej jezdzic, bo jest bardzo stara i sobie ja zostawie do mojego Pucha, albo jak dorwe cos starszego to ja zaloze. Tylko niewiem jaka ma wartosc cieplna bo nic na niej nie pisze, a izolator ma koloru rozowo-fioletowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2003 ja kiedys wkrecałem swiece kombinerkamii, tylko dosc grubymi :wink: ale wtedy nie wiedziałem co to klucz do świec i dość szybko zainwestowałem w ten sprzęt... Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thors Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2003 czeTen temat jest idiotyczny!!No jak to swiece bez klucza.Co ty stary nawet jednego klucza nie masz w domciu?Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avalon Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2003 czeTen temat jest idiotyczny!! PozdroCo racja ,to racja. Jak wykecic swiece bez klucza?Zapytaj "Mak Gajwera" :wink: na pewno zna ze sto sposobów.A moje pytanie brzmi:czy mozna wymienic dętke bez uzywania narzędzi :?: :) :P :P Cytuj Czarny, ciężki, szybki... Olympus E-3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAT Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2003 czy mozna wymienic dętke bez uzywania narzędzi a czemu nie :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2003 czy mozna wymienic dętke bez uzywania narzędzi a czemu nie :?:a jakim cudem :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2003 czy mozna wymienic dętke bez uzywania narzędzi a czemu nie :?:a jakim cudem :?: Wyciagsz ja przez otwor wentyla 8) Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2003 czy mozna wymienic dętke bez uzywania narzędzi a czemu nie :?:a jakim cudem :?: Wyciagsz ja przez otwor wentyla 8)a nową wkładasz przez dziurę po gwoździu w oponie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cypherius Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2003 hehehehe temat moznaby przeniesc do dzialu humor :-) a co do swiecy - pół kilo Sentexu powinno starczyć. oblepić tym świecę, wcisnąć w plastik przewód WN i kopać kopać kopać ;-) fajny efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avalon Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2003 :wink: Najważniejsze że nas poczucie humoru nie opuszcza :) Cytuj Czarny, ciężki, szybki... Olympus E-3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi