Skocz do zawartości

Wild / Road Star Company

Lester
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

skontaktuj się z Majkelem, on będzie organizował ekipę na wyjazd.

Ekipe, jak ekipe, ale ..... moze kila osob pojedzie

Zaloze temat i zobaczymy jaki bedzie odzew.

Ja na pewno bede bo ...... pasek musze odebrac :icon_mrgreen: :buttrock:

ISRA: 27062
SREU: 614

Paski będą wcześniej więc spotkać się można szybciej.

2008Chorwacja 4530km 2009Chorwacja Czarnogóra 4480km 2010Czarnogóra Chorwacja 4550km 2010Czarnogóra Grecja 5100km

2012Macedonia Albania 4600km 2013Włochy Sycylia 6000km 2014Czarnogóra Albania 4490km 2015 Rumunia Bułgaria.4750km 2016Serbia Czarnogóra 4550km2017 Dagestan 8500km2018 Toskania 4500

Niby Piter napisal ze paski beda szybciej, ale ...... musze najpierw KONIECZNIE kupic opony bo wczoraj smigalem i plywalem !!!

Kilka razy tylne kolo mi chcialo motocykl wyprzedzic a jak wjechalem w kaluze to ..... normalnie plynalem :icon_mrgreen:

I znowu pytanie ktore juz bylo wielokrotnie: jakie kupic :banghead:

Wiem ..... kazdy chwali inne, ale ja glownie smigam po suchym, w lato i do 140 km/h :crossy:

http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...8entry1439438

Tu link do wspomnianego spotkania :crossy:

ISRA: 27062
SREU: 614

Koledzy, wczoraj po przejechaniu w weekend prawie 800 km :crossy: praktycznie non stop w pełnym deszczu.

kiedy z chłopakami przybiliśmy piątkę na pożegnanie a do chaty została mi ostatnia prosta gwiazda zgasła :eek: .

Prąd jest światła świecą bak prawie pod korek, a nie chce do mnie zagadać. Macie jakieś pomysły :icon_idea: ??? gdzieś coś może zalało :icon_question:

a propos spotkania na każdym większym zlocie jest coś koło 10 wild/road starów, ale jakby zabrała się większa ekipa to może i z bydgoszczy cosik by zajechało :cool:

pozdrawiam

deszcz kolego deszcz, podejrzewam że nastąpiło to z powodu przebicia na wiązce elektrycznej. Proponuję odczekać niech wyschnie i spróbuj odpalić.

A tak poza tym miło poznać kolegę z Bydzi.

... co do spotkania to próbujemy coś sklecić na www.yamaha-roadstar.pl

Pozdrawiam :)

Edytowane przez TomHal

No i d. blada, Mój wildek nie ruszy z garażu z powodu głupiego przerywacza kierunków, W salonie Yamahy krzyknęli sobie 500 zł. To jakieś zdzierstwo, a z USA nie mogę ściągnąć bo do Polski nie wysyłają. Tkie badziewko a sen spędza z powiek. Może ktoś pomoże w potrzebie bo nieszczęście wielkie spadło przez głupotę moją. a do szczęścia potrzeba mi jedynie DENSO 066500-4660 FB257H 27W na 5 pinów. Kupię z chęcią za 200 stówki a pozostałe 3 możemy wydać razem na piwo na najbliższym zlocie.

Ewentualnie może być na odwrót.

Night jesli podasz linka do tego przerywacza w stanach lub namiar na sklep to może się uda załatwić.Chociaż podejżewam że sprytny elektryk sobie z tym poradzi.

Koledzy, wczoraj po przejechaniu w weekend prawie 800 km :crossy: praktycznie non stop w pełnym deszczu.

kiedy z chłopakami przybiliśmy piątkę na pożegnanie a do chaty została mi ostatnia prosta gwiazda zgasła :eek: .

Prąd jest światła świecą bak prawie pod korek, a nie chce do mnie zagadać. Macie jakieś pomysły :icon_idea: ??? gdzieś coś może zalało :icon_question:

Sprawdź czujnik nóżki bocznej i klamki sprzęgła.

2008Chorwacja 4530km 2009Chorwacja Czarnogóra 4480km 2010Czarnogóra Chorwacja 4550km 2010Czarnogóra Grecja 5100km

2012Macedonia Albania 4600km 2013Włochy Sycylia 6000km 2014Czarnogóra Albania 4490km 2015 Rumunia Bułgaria.4750km 2016Serbia Czarnogóra 4550km2017 Dagestan 8500km2018 Toskania 4500

Night jesli podasz linka do tego przerywacza w stanach lub namiar na sklep to może się uda załatwić.Chociaż podejżewam że sprytny elektryk sobie z tym poradzi.

Sprawdź czujnik nóżki bocznej i klamki sprzęgła.

Czasem sam włącznik startera się krzaczy

Czasem sam włącznik startera się krzaczy

On jest dość dobrze schowany pod lewą boczna pokrywą,co nie znaczy że może też niedomagać.

wykrzyknik moduł juz jest w drodze do ciebie mysle ze w środe powinien byc u ciebie mam nadzieje ze w końcu sie uporasz z kaprysami motura jak mówilem bede w wawawie na wekendzie jak sie uporasz to mi oddasz np na giełdzie a jak nie to tez nie ma problemu najwyzej mi go odeslesz później najważniejsze to doprowadzic kapryśną do stanu, pokazać kto tu rządzi i nawijac km na gume pozdrawim karol