wykrzyknik Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Ciekawe jest to ze juz dwa razy dawalem mu telefon do Naszego guru od wildkow :notworthy: a wykrzyknik wciaz do mnie przyjezdza z problemem .... Kurde, jakbym ja sie znal na tych sprawach !!! :icon_mrgreen: Spoko, zaraz wychodzę z roboty na przer to od razu do niego zadzwonię. Co prawda już do niego pisałem i się nie odezwał ale coż będe upierdliwy :icon_razz: Powiem Ci, że jak wczoraj od Ciebie wracałem pracowała pięknie. Dzisiaj jak podjechałem pod robote to wydawała z siebie dziwne dźwięki.... Jak z kobitą w okresie, ciągle kaprysi :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Powiem Ci, że jak wczoraj od Ciebie wracałem pracowała pięknie. Bo moze jak postawisz swoja obok mojej to zaraz zaczyna lepiej pracowac :icon_mrgreen: :buttrock: A jak juz sam smigasz to znowu kaprysi :icon_razz: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torturro Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Wiadomość dla zainteresowanych podestami pasażera.Road Styler ma je znów w swojej ofercie . http://www.roadstyler.com/pl/index.php?pag...hpshop&Itemid=1 . Dzieki Piter - to dobra wiadomosc :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek73 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Ja tam specem nie jestem, ale może niech sprawdzi ktoś czy pompa oleju nie pada. Bagażnik Fehling - http://www.moto-akcesoria.pl/product_info....oducts_id=16336 Nie wiem jednak, jak się skomponuje z oryginalnym oparciem, które ma szersze banany... Dzięki Prałat. Oparcie też mam z Road Stylera, ale banany oryginalne. Myślę, że powinno to pasować. W każdym razie dolne mocowanie sobie odpuszczam. Jeszcze raz dziękuję za radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miran Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 (edytowane) Kupował ktoś klocki do tyłu,bo nie bardzo wiem co mam kupić a mam już strasznie cienkie,bardzo proszę o poradę! Podesty ok. ale jakość chromu na relingu pozostawia wiele do życzenia [przynajmniej u mnie]. Reszta klamotów z tej firmy może być. A co do przeglądu to u mnie kolo wyszedł z budy obszedł moto do okoła i spytał czy wszystko świeci? Na tym polegał przegląd aha i powiedział tylko tyle by przy policji nie dawać po garach. Co do jakości tego chromu to co konkretnie się dzieje? Może te na alledrogo będą lepiej wykonane?? Ja muszę jechać na dniach na przegląd niby te przeglądy to robi kolega tylko że to wcale nie musi być lepiej. Edytowane 22 Kwietnia 2009 przez Miran Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wykrzyknik Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Majkel moja krówka się poprostu boi, że ja u Ciebie zostawię i dla tego jak wracamy jest taka wdzięczna i pięknie pracuje :icon_razz: Serduszko m isię troszkę uniosło. Byłem u Krzysia, powiedział, że mam cichutki silniczek :biggrin: W poniedziałek idzie na warsztat gaźniczek :buttrock: Tak mi się jakoś lepiej na duszy zrobiło.... Już przez moment miałem ochotę na zdradę i kupno czegoś innego :icon_twisted: Tylko musiał bym się wtedy przemalować :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easy Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Witam. Pany ,poszukuję dosyć pilnie bagażnika mocowanego do oparcia (o czym mowa pow.) ,z tą różnicą że do oryginału yamahowskiego.Wszystkie inne nie pasują na śruby bądź szerokość ,głupotą było by kupować przez to nowe oparcie tym bardziej że silveradowskie jak dla mnie jest w porzo.Ktokolwiek widział ,kto kolwiek wie -proszę o namiary ,z góry dzięki :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seboka Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Wykrzyknik nie popadaj w przesadę, może pociesze tez tak kiedyś miałem, tylko u mnie chodziło o dymienie z tylniego baniaka :) taka schiza ;) jak nie ma się problemu to można jakiś wydumać. Majkel nie wiesz czy bagażnik montowany na banany wejdzie na oryginalne oparcie, jeszcze jedno 1700 ma węższy błotnik, czy może mi ktoś zmierzyć szerokość swojego błotnika w 1600, banany mam, zmierzę grubość później grubość mocowania oparcia i wyliczę co z tego będzie. Czy da się spasować Cytuj [html]<p><b><a href="http://www.seboka.republika.pl/" style="text-decoration: none"> <font color="#008000">Moja strona </font></a></b> <font color="#008000"> <b><a href="http://www.szczotkitechniczne.eu" style="text-decoration: none"> <font color="#008000">Moja praca </font></a></b></font></p>[/html] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wykrzyknik Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Wiesz jak jest, jak się z czymś walczy a tu ciągle nie tak i ciągle nie halo to już człowiek zaczyna zchizować :-) Będzie ok mam nadzieję. W poniedziałek idzie do doktora i zobaczymy jaka będzie diagnoza. Powiedz, w którym miejscu chcesz żeby C iten błotnik zmierzyć, jak będe miałchwilę wyjdę z roboty i to zrobię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seboka Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 A tak na wysokości śruby banana od lampy, ale chyba nie wyjdzie to bo koło wchodzi w błotnik, chyba że stalową miarą i ułożyć na kole, taki sam pomiar zrobić i porównać. Chyba że macie inny pomysł, bo na bank błotniki nie są takie same w 1600 i 1700 Cytuj [html]<p><b><a href="http://www.seboka.republika.pl/" style="text-decoration: none"> <font color="#008000">Moja strona </font></a></b> <font color="#008000"> <b><a href="http://www.szczotkitechniczne.eu" style="text-decoration: none"> <font color="#008000">Moja praca </font></a></b></font></p>[/html] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motomaniak2005 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Witam. Pany ,poszukuję dosyć pilnie bagażnika mocowanego do oparcia (o czym mowa pow.) ,z tą różnicą że do oryginału yamahowskiego.Wszystkie inne nie pasują na śruby bądź szerokość ,głupotą było by kupować przez to nowe oparcie tym bardziej że silveradowskie jak dla mnie jest w porzo.Ktokolwiek widział ,kto kolwiek wie -proszę o namiary ,z góry dzięki :flesje: witaj tu jest rozwiazanie twojego problemu :biggrin: http://moto.allegro.pl/item617580880_yamah...ik_wydechy.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nazzi Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 A tak na wysokości śruby banana od lampy, ale chyba nie wyjdzie to bo koło wchodzi w błotnik, chyba że stalową miarą i ułożyć na kole, taki sam pomiar zrobić i porównać.... Witam. Ręki nie dam za mój pomiar ale wychodzi mi coś ok 22cm. Przy 1600. Pozdro :buttrock: Eryk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter 1600 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 witaj tu jest rozwiazanie twojego problemu :biggrin: http://moto.allegro.pl/item617580880_yamah...ik_wydechy.html Właśnie o takim bagażniku mówiłem.Cena trochę z kosmosu,ale oryginały nie są tanie.Z tego co się orientuję to szerokość błotników jest taka sama.Różnią się tylko tym,że błotnik do 1700 ma przetłoczenie pod lampę. Cytuj 2008Chorwacja 4530km 2009Chorwacja Czarnogóra 4480km 2010Czarnogóra Chorwacja 4550km 2010Czarnogóra Grecja 5100km2012Macedonia Albania 4600km 2013Włochy Sycylia 6000km 2014Czarnogóra Albania 4490km 2015 Rumunia Bułgaria.4750km 2016Serbia Czarnogóra 4550km2017 Dagestan 8500km2018 Toskania 4500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Majkel nie wiesz czy bagażnik montowany na banany wejdzie na oryginalne oparcie Nie mam pojecia, bo ja mam bagaznik montowany do oparcia dla pasazera a samo to oparcie z tym bagaznikiem lezy u mnie w szafie. Myslalem aby kupic sobie ten bagaznik z Roadstyle :buttrock: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vpower Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Właśnie o takim bagażniku mówiłem.Cena trochę z kosmosu,ale oryginały nie są tanie.Z tego co się orientuję to szerokość błotników jest taka sama.Różnią się tylko tym,że błotnik do 1700 ma przetłoczenie pod lampę. Cena jak cena ale zapomnieli dodac jednego - wg producenta ten bagaznik jest planowany na obciazenia bodajze maks 5kg czyli nic. Ja mam totalnie inny, masywny i tez mocowany do oryginalnego oparcia ale sciagalem ze stanow no i troche inna cena - bez cla i transportu drozszy od tego na allegro. Cytuj AWO Sport -> AWO Sport -> Kawasaki Vulcan 800 -> Honda VT1100 Shadow C3 -> Yamaha Road Star Silverado 1,7 -> HD Road King Custom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi