Skocz do zawartości

Wild / Road Star Company

Lester
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Też szukam nakładek na błotniki, więc jak by się kroiło zamówienie ze stanów to wchodził bym w to.

To pewnie juz w nowym roku jak troche kasy na angielska karte splynie bede zamawial z USA :buttrock:

A co do deflektorow .... myslalem kiedys o dorobieniu takich oslon na nogi mocowanych do gmoli.

Moze ktos pamieta jak kiedys mialy ruskie sprzety takie szerokie i dlugie metalowe blachy ?

http://www.polskastrefa.eu/ogloszenia/ural..._1482_8128.html

To wlasnie byly takie oslony blotno-wiatrowe na nogi :icon_mrgreen:

Nad takim cudem myslalem w wersji metalowej, chromowanej lub z plastiki jak szyba :clap:

Edytowane przez majkelpl

ISRA: 27062
SREU: 614

Mam kontakt z gosciem który jest w stanach do końca stycznia.Zamawiałem z kumplem u niego parę gadzetów do moto.Jakby ktoś chciał mamy do sprzedania dwa komplety przedłużeń konsoli. Jeśli znajdziecie link do tych nakładek to mogę je jeszcze zamówić.Ale gostek chce koszt zakupu w $ zaraz po kupieniu.A swoją działkę dopiero po przywiezieniu towaru do Polski. http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAP...%3AIT&viewitem=

Edytowane przez piter 1600

2008Chorwacja 4530km 2009Chorwacja Czarnogóra 4480km 2010Czarnogóra Chorwacja 4550km 2010Czarnogóra Grecja 5100km

2012Macedonia Albania 4600km 2013Włochy Sycylia 6000km 2014Czarnogóra Albania 4490km 2015 Rumunia Bułgaria.4750km 2016Serbia Czarnogóra 4550km2017 Dagestan 8500km2018 Toskania 4500

Panowie - ktos probowal - albo probowal chociaz myslec - o przewierceniu uchwytow trzymajacych w polce kierownice - zeby tam poprowadzic kable??

Torturro, pewnie juz zrobiles ta modyfikacje. Gdyby jednak nie to rzuc okiem, znalazlem taki opis poprowadzenie przewodow wewnatrz kierownicy.

To pewnie juz w nowym roku jak troche kasy na angielska karte splynie bede zamawial z USA :buttrock:

A co do deflektorow .... myslalem kiedys o dorobieniu takich oslon na nogi mocowanych do gmoli.

Moze ktos pamieta jak kiedys mialy ruskie sprzety takie szerokie i dlugie metalowe blachy ?

http://www.polskastrefa.eu/ogloszenia/ural..._1482_8128.html

To wlasnie byly takie oslony blotno-wiatrowe na nogi :icon_mrgreen:

Nad takim cudem myslalem w wersji metalowej, chromowanej lub z plastiki jak szyba :clap:

A nie latwiej od razu goldwinga, electre lub royal stara venture kupic? Obawiam sie, ze po takim tuningu to Twoj WS tez jak ten zestaw z tych zdjec bedzie wygladal...

AWO Sport -> AWO Sport -> Kawasaki Vulcan 800 -> Honda VT1100 Shadow C3 -> Yamaha Road Star Silverado 1,7 -> HD Road King Custom

Ale mu jeszcze wózka bocznego będzie brakować.Ale to się da załatwić.Jeśli chodzi o osłony to jest jeden fajny patent.Skórzane osłony zapinane na gmola.Chronią nogi i buty w czasie deszczu.Zakłada to sie chwilke i cała woda z pod przedniego koła nie leci na nogi.

2008Chorwacja 4530km 2009Chorwacja Czarnogóra 4480km 2010Czarnogóra Chorwacja 4550km 2010Czarnogóra Grecja 5100km

2012Macedonia Albania 4600km 2013Włochy Sycylia 6000km 2014Czarnogóra Albania 4490km 2015 Rumunia Bułgaria.4750km 2016Serbia Czarnogóra 4550km2017 Dagestan 8500km2018 Toskania 4500

Racja ale te oslony chyba na gmole z Cobry pasuja i tak jak napisales "na chwile". Kazdy ma swoj gust i ciezko na ten temat dyskutowac ale jak bym chcial moto co mi nie wieje, nie chlapie, jest cieplo i wogole super milutko jak w fotelu przed kominkiem to naprawde gl1.8 lub inny kredensowy wynalazek (a najlepiej auto).

AWO Sport -> AWO Sport -> Kawasaki Vulcan 800 -> Honda VT1100 Shadow C3 -> Yamaha Road Star Silverado 1,7 -> HD Road King Custom

Racja ale te oslony chyba na gmole z Cobry pasuja i tak jak napisales "na chwile".

No ale to wlasnie ma byc " na chwile", w razie potrzeby. :buttrock:

Tak samo jak teraz nie jezdze z szyba czy kuframi, tylko bede zakladal to na wyjazdy za miasto :crossy:

A swoją działkę dopiero po przywiezieniu towaru do Polski.

Tzn. jaka dzialke ? :eek:

Jak przesylka bedzie kosztowala z 15 $, to ile On bedzie chcial za przywiezienie tego ?

Ja mialbym dwie rzeczy z ebaya z USA do kupienia :buttrock:

Tu sa nakladski na blotniki najtansze za 54 $

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Parts-Acces...p4506.m20.l1116

A tu jest dekiel na zbiorniki plynu hamulcowego. Tylko ze jest na ebayu taki sam za 9 $ :clap:

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Parts-Acces...%3A1|240%3A1318

Majkelpl zwróć uwagę że te 54$ to kosztuje ta najmniejsza nakładka.Ceny kompletu tam nie ma.W niemcowni ta nakładka kosztuje ok73 euro.Więc w USA jest taniej.Na tej stronce gdzie znalazłeś nakładki jest cały komplet i tak tylna kosztuje ok 80$,dół przedni 65$.Czyli komplet wychodzi coś ok 200$ plus koszty.Pozdro

Edytowane przez piter 1600

Fakt, kurna nie doczytalem :banghead:

Cholera jak to trzeba na wszystko zwracac uwage :eek:

Zasugerowalem sie zdjeciem ze sa trzy nakladki i juz nie czytalem opisu :icon_mrgreen:

No to rzeczywiscie troche drogo wychodzi .......... :icon_evil:

Ja byłbym zainteresowany tymi dwoma:

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Road-Star-Y...p4506.m20.l1116

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/NEW-OEM-Roa...p4506.m20.l1116

Jak by wyglądały formalności(sposób zapłaty), terminy i dodatkowe koszty?

Płacisz Pay Pal-em cene + koszt wysyłki i tak za 3 tyg. masz w domu, ja sobie zamawiam ze stanów i nigdy nie miałem problemów. Raz oszukał mnie chinczyk z HonKogu, nie przyszłał mi pendrive i 84 zł w plecy, gość wystawiał na amerykańskim ebayu. Z tego co wiem jak na osobe prywatną do 250 e nie płaci się cła.

[html]<p><b><a href="http://www.seboka.republika.pl/" style="text-decoration: none">
<font color="#008000">Moja strona </font></a></b>  <font color="#008000">
<b><a href="http://www.szczotkitechniczne.eu" style="text-decoration: none">
<font color="#008000">Moja praca </font></a></b></font></p>

[/html]

Ad.1 cięgło ssania widziałem w moto kolegi jest za tylnym cylindrem przy samym siedzeniu.Zdaje się że oryginalna długość wystarcza.

swietnie. Zobaczymy co sie da zrobic

Ad.2 filtr można założyć stożkowy,potrzebne będzie kolano i jego uchwyt,oraz ingerencja w gaznik,a przynajmniej jego regulacja.

Czy motocykl nie bedzie sie duzil w zwiazku ze zbyt duza dawka powietrza? Podobno pod stozki stosuje sie specjalne gazniki HR. Czy aby oryginalny podola zadaniu?

Ad.3najszersza opona to chyba 170.ale to nie wiele daje jeśli felga jest oryginalna,jest ona po prostu za wąska.

Z felga to nie problem bo stoi juz w garazu taka z opona 200 ale czy ktos sie z tym spodkal zeby taka bez zbednych modyfikacji tam weszla? nie mam mozliwosci sprawdzenia samemu bo nie mam sruby do piasty. To kosztuje a nie chce w ciemno otwierac portfela

ja ci powiem tak ja teraz skończyłem dorabianie kolana z k&N do wilda od klienta załozyłem dysze dyno jet do tego moduł dyna 3000 i gore silnika w tytanie wydech robiłem ze stali nierdzewnej i owinołem bandazem termicznym i efekt jest taki ze wild ma około 114 KM i pali w granicach 7,5 ltr przy 160 a licznika bakuje tak zapie**ala opona jaka wchodzi do wildka bez przerubki zacisku to 230mm powyzej trzeba wy**bac mocowanie obrut na gure i pas z varriora i pulej i moto ma wtedy 250 mm kapcia

Torturro, pewnie juz zrobiles ta modyfikacje. Gdyby jednak nie to rzuc okiem, znalazlem taki opis poprowadzenie przewodow wewnatrz kierownicy.

Dzieki Jankes - nienie - jeszcze nic nie drgnelo - zima i to na obczyznie nie pomaga a w Poznaniu jestem nieczesto.

Dzieki wielkie za tekst - wieczorem zabieram sie za czytanie :)

pozdrawiam