Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Coś mnie tknęło, wszedłem dzisiaj na stronkę Lidla zobaczyć, jakie będą promocje. No i zobaczcie sami:

http://www.lidl.pl/pl/home.nsf/pages/c.o.20070305.index

W tamtym roku kupiłem pas na nery i kominiarę, jestem bardzo zadowolony. W tym roku chyba się "szarpnę" na ten mini prostownik.

Jawa 50 Mustang 1977 => Yamaha XJ 600N 1999 :D

Coś mnie tknęło, wszedłem dzisiaj na stronkę Lidla zobaczyć, jakie będą promocje. No i zobaczcie sami:

http://www.lidl.pl/pl/home.nsf/pages/c.o.20070305.index

W tamtym roku kupiłem pas na nery i kominiarę, jestem bardzo zadowolony. W tym roku chyba się "szarpnę" na ten mini prostownik.

W Plusie od 5 marca podobnie

http://www.plus-discount.pl/cmspublic/pl_P...3_05/index.html

Też kilka gratów motocyklowych do kupienia.

Edytowane przez Boniek

Boniek

gg 644826

Yamaha TDM900

Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl

na tankbaga nie narzekałem, następny właściciel też nie ma chyba powodu. nie przemakał nawet w intensywnym (acz krótkim) moczeniu, magnesy trzymały

ale na przykład w kwestii kasków: jak się przyjrzałem, to nie odważyłbym się w czymś takim pojechać czymś więcej, niż motorowerem :/

jsz

„Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.”
[R. Kapuściński]

Najlepszy jest garaż motocyklowy za 70 zł. w PLUSIE.

No garaż jest full wypas :) Jak to zobaczyłem w gazetce to myślałem, że padnę :P

Ciekawe jakie ten garaż ma zamki i czy jeszcze jakiś mały warsztat się zmieści hehe ;)

Boniek

gg 644826

Yamaha TDM900

Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl

SIEMKA !

W zeszlym roku kupilem w Lidlu kominiarke ( ta zimowa ) ktora mialem mozliwosc w ta zime wyprobowac. Decyzja byla ok. i moge powiedziec, ze jestem z niej zadowolony. Polecam.

pozdrawiam

:)

P.S. Tak szczerze mowiac to trzeba tez troche rozsadku. W zeszlym roku Motorrad testowal ciuchy z ALDI, Lidl, Penny i chyba tez Plusa i Tschibo. Nie wypadly one jednak najlepiej. Warto dolozyc i kupic cos lepszego.

Edytowane przez ks-rider

• Administrator

http://www.lidl.pl/pl/home.nsf/pages/c.o.2...Derka_dla_konia można by łyknąć jako poktrowiec do moto.

A tak na poważnie - w tych dyskontach czasem można naprawdę dobre rzeczy wyrwać za o wiele tańszą kasę niż nawet na bazarach.

pzdr

najwazniejsze ze sa kamizelki, juz widze tlumy motocyklistow przy kasach, a kazdy dzierzy w dloni zajebista odblaskowa kamizelke :lalag: :)

Siemka !

Mam scenariusz do filmu;

Kaczorowa otwiera fabryke produkujaca kamizelki odblaskowe dla motocyklistow ! Jak myslicie jak szybko ta ustawa przejdzie ??? Pytanie tylko czy skonczy sie na motocyklistach i przypadliem nie obejmie pieszych i samochodziarzy. Jak ktos juz w innym temacie stwierdzil ;

bedzie hu**wo ale jednakowo !

pozdrawiam

:icon_mrgreen:

Odnosnie promocji w Lidlu ma ktos taki prostownik :buttrock: Dziala to wogole :crossy: bo bym lyknal ze dwa :biggrin: .... a jeszcze odnosnie kamizelek odblaskowych... w swojej kurtce mam odblaski wiec moga mnie cmoknac w pompke :wink: pozdro...

ja bym tego badziewia nie kupował. miałem taki i wysiadł bardzo szybko. więc go otwarłem - transformator i najprostszy mostek diodowy - nic wielkiego, wręcz chamówa. Co bym polecał - tez było w lidlu, ja kupiłem na allegro za jakieś 50zł - nazywa się t4x firmy Tronic i to jest naprawdę małe cudo. POszukaj, to był jakiś sprzedawca z Legnicy.

Pozdro.

Ponieważ racjonalne myślenie nie jest tym, na czym opiera się żaden z dyskutantów, nie ma co oczekiwać, że jakakolwiek argumentacja, która nie trafia do emocji, przekona go do przyjęcia lepszych zasad. David Hume, An Enquiry Concerning the Principles of Morals

No to jest fakt ze można wyrwac całkiem fajne rzeczy za nie duże pieniadze ale jak widze kombinezon męski w lidl-u za 79 zł to jakioś mnie do siebie nie przekonuje :buttrock: Np.myśle ze kominiarka może być całkiem fajna czy ocieplacze na kolana ale ten kask otwarty...na simsona moze dobry ale na cos większego jakoś chyba nie :biggrin: Piszcie coś o swoich upolowanych fajnych okazjach :crossy:

Pozdrawiam :wink:

ten "kombinezon" to przeciwdeszczówka :buttrock: i cena jest raczej normalna. pytanie co z trwałością...

jsz

ten "kombinezon" to przeciwdeszczówka :crossy: i cena jest raczej normalna. pytanie co z trwałością...

jsz

„Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.”
[R. Kapuściński]

Rok temu kupiłem pas nerkowy i nakolanniki w lidlu. Pas za tą kase ok, ma wypinany polarek, trzyma sie dobrze no i uratowal mnie w czasie slizgu po asfalcie bo "mądry" jechalem w bluzie. Za tą cene polecam a nakolanniki to takie sobie... zakladalem w dalsze wypady ale zaspecjalnie to to chyba nie dziala.