buba6 Opublikowano 4 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 przewody to można do środka do każdej kiery wsadzić - co to za problem wiertłem 13 dwie dziury zrobić??Buba ale ty masz przewody na wierzchu - czemu nie wrzucasz do środka? bo to bylo na probe, tak mi sie zle jezdzilo ze pozbylem sie tego ustrojstwa, wrocilem do seryjnej, idealna jest, dla mnie wygoda jest wazna Cytuj Nowoczesne telewizory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JareG Opublikowano 4 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 Wiesz...to kwestia gustu,ta napewno bedzie wygodna.Wyglada na wygodna (i o to chodzi) :D - mnie tylko zastanawia, czy nie bedzie za szeroka (96cm) jak dla mnie? Ja mialem mozliwość przymiarki i najbardziej pasowała mi do niego prosta. ( nie mialem sissybar-u) ;)No ja nie mam takie mozliwosci* :P Stad problem, musze kupowac w ciemno :smile: * w Toruniu nie ma miejsca, w ktorym bedzie kilka kierownic do wyboru.. Cytuj Pozdrawiam, JarekChwilowo ino K1200RS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dersu Opublikowano 4 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 Wyglada na wygodna (i o to chodzi) :P - mnie tylko zastanawia, czy nie bedzie za szeroka (96cm) jak dla mnie? Spokojnie Sobie poradzisz :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vanishing Point Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 A tak troche z innej mańki, Jakie najdłuższe risery mozna zastosować przy zakładaniu prostej kierownicy?Są jakieś ograniczenia czy można szaleć na ile wyobrażnia pozwoli? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szafir Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 to się mija c celem /jak najdłuższe risery i płaska kiera/ - lepiej dopasować inaczej wyprofilowaną. Cytuj http://www.hdceleven.pl/index.php/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vanishing Point Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 W sumie racja, najczęściej tak sie robi.Zastanawiam się jak by wygladala np. taka kiera: http://vstar1100.com/gallery/williams.jpgosadzona wyzej na jakichs dlugich riserach. Moglo by byc nie glupio :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi