ukasz Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 No więc w końcu zmieniłem samochód :biggrin: Dzisiaj astra poszła do ludzi, a zastąpiło ją audi 80, rocznik `90, które przywiozłem w niedzielę z Niemiec ;) Teraz tylko całe to pier**lenie się z formalnościami, żeby zarejestrować furę.Na razie przejechałem audikiem 1000 km, wrażenia jak najbardziej pozytywne, prowadzi sie gładko, jest wygodny, silnik trochę jakby zamulał (a niby 1,8 benzyna) i spalanie też niestety większe niż w oplu (około 9 l na autobahnie), w mieście też spoko daje radę... no ogólnie zadowolony jestem. Nic nigdzie nie rdzewieje, wygląda niemal jak nowy, silnik igiełka, ledwo 140 kkm przebiegu, do tego za smiesznie małą kasę... czaaad :banghead: To się pochwaliłem :) pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 Gratuluje! Następnym moim autem też najprawdopodobniej będzie właśnie audi , jako że i kasy za wiele nie będzie to najbardziej bym chciał Audi 100 , ostatni model "cygara" czyli 1990r z wnętrzem od 100 C4 i 2.5 TDI pod maską (około 120 koników) baaardzo mi sie podoba ta stara duża , kanciasta landara , ale tylko z nowym wnętrzem , bo to stare było paskudne , konsola zegarów jak z malucha z przełącznikami po bokach :icon_rolleyes: Pozdrawiam Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remy Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 Jedyne Audi 80 jakie mi się podoba to wersja Cabrio na jakichś ładnych felgach :P. No, ale gratuluje i szerokiej drogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 No tak już bywa że 1.8 w takich autach trochę zamula. Mialem BMW 318i (1.8 114KM dla niewtajemniczonych) też w benzynie oczywiście i też słaby był jak na tą masę. Teraz brat kupił 320i (2.0 150KM) i mówił że bez porównania. Ale gratki i jakies foty może?? Pozdr Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommi Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 No więc w końcu zmieniłem samochód :) Dzisiaj astra poszła do ludzi, a zastąpiło ją audi 80, rocznik `90, które przywiozłem w niedzielę z Niemiec :) Teraz tylko całe to pier**lenie się z formalnościami, żeby zarejestrować furę.Na razie przejechałem audikiem 1000 km, wrażenia jak najbardziej pozytywne, prowadzi sie gładko, jest wygodny, silnik trochę jakby zamulał (a niby 1,8 benzyna) i spalanie też niestety większe niż w oplu (około 9 l na autobahnie), w mieście też spoko daje radę... no ogólnie zadowolony jestem. Nic nigdzie nie rdzewieje, wygląda niemal jak nowy, silnik igiełka, ledwo 140 kkm przebiegu, do tego za smiesznie małą kasę... czaaad :biggrin: To się pochwaliłem :) pozdro. gratuluję zakupu jedynej słusznej markiszerokości, przyczepności :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojt@s Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 Gratulacje, ja osobiście dla lubiących wrażenia polecam s6 z roczników 94-95. Ceny wyższe ale przyjemność gwarantowana. Znajomy ma, sam przeleciałem nią dużo kilometrów:) gdyby tylko nie to spalanie:http://allegro.pl/item167337259_audi_s6_94...4_2_manual.html Pozdro i gratuluje jeszczze raz zakupu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 1 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 Dzięki, dzięki :buttrock: Samochód spisuje się super, póki co walczę z rejestracją i jak tylko nie muszę być na uczelni to biegam po urzędach różnych i staram sie cokolwiek załatwić ;) Fotki bym wrzucił, ale na razie mam tylko jedną, kiepską, z telefonu, także zapodam jak już będę miał coś lepszego ;)pozdro!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
01kriters Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Ukasz, zamieść zdjęciówki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 audica dobra firma i do tego od dawna klepia fury ocynkowane , ale silnik 1.8 do tej budy to malizna, na twoim miejscu jesli benzyniaka to szukal byc cos od 2 L , spalanie wcale by nie wzroslo ( a nawet zmalalo nieco ) a najlepiej 1.9 TDI 110 KM @ na 150+ :) Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 3 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 audica dobra firma i do tego od dawna klepia fury ocynkowane , ale silnik 1.8 do tej budy to malizna, na twoim miejscu jesli benzyniaka to szukal byc cos od 2 L , spalanie wcale by nie wzroslo ( a nawet zmalalo nieco ) a najlepiej 1.9 TDI 110 KM @ na 150+ :lalag: No faktycznie, jak już pisałem, samochód jest trochę mułowaty, ale z drugiej strony mi to nie przeszkadza właściwie - najważniejsze, ze jest duży i wygodny i się nie psuje :lalag: Brałem to co się trafiło do kupienia tanio, więc wybór nie należał za bardzo do mnie - a co do tego spalania, to jak uzbieram trochę kasy jeszcze to być może go zagazuję.Fotka:http://img216.imageshack.us/my.php?image=zdjcie102vw3.jpg(pstryknięta komórką w drodze z Hamburga, także sorrki za kiepską jakość)pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniacz Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 Fajna audica :) :) Sam bym z checia sobie taka sprawil, ale funduszy niestety za malo. Zycze co by sie nie psula nigdy :)) Pzdr :crossy: Cytuj Simson SR 50 > Honda Transcity NX 125 > Honda XL 600 RM > Honda CBR 1000f SC 25 > Suzuki GSX-R 750 K1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi