Heffi Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 Po ciężkich tygodniach szukania w internecie (Europa i Polska ) znalazłem.Rok 2004, 20 tys przebiegu, stan exstra.No cóż ziomale nie dołączyłem do rybnickiego " klubu" TDM chociaż rozważałem :D)Przyjedzie niebawem z drugiego końca Polski- już się nie umiem doczekać :flesje:) http://bikepics.com/members/Nikodem/04dl1000/ gratulacje gratulacje - a tak z ciekawosci - ile dales za dl-ka - ciekawym ja poniewaz sprzedaje swojego klv (tosamo tylko z innym malowaniem zegarami i napisemm KAWASAKI) - jest w miniaturce - i nie wiem czy dobra zene dalem. pozdro all Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śmigło (Sprint'er eSTeciak;-) Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 Super maszynka...sam się do takiej przymierzałem w zeszłym roku, bo to idealne rozwiązanie na nasze drogi ale niestety...za krótkie nóżki :flesje: :biggrin: a tak mi się podobał...Gratki zatem i bezpiecznego sezonu :D :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stifler Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 No gratulacje .. SUZUKI to jest to... heh..Może ja sie kiedyś na taki przerzucę jak już mi kręgosłup siądzie od jazdy na tl-i.. heh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 gratulacje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 Po ciężkich tygodniach szukania w internecie (Europa i Polska ) znalazłem.Rok 2004, 20 tys przebiegu, stan exstra.No cóż ziomale nie dołączyłem do rybnickiego " klubu" TDM chociaż rozważałem :))Przyjedzie niebawem z drugiego końca Polski- już się nie umiem doczekać :)) http://bikepics.com/members/Nikodem/04dl1000/ Gratulacje.Piekne oczka ma Twoja maszyna :icon_razz: Ja tez swojego fazera upolowałem tydzien temu:Ten sam 2004 rocznik i z taki sam przebieg.Bezawaryjnosci zycze!Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtasik Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 Gratuluję świetnego wyboru :) ...za 4 tys. km czeka Cię największy przegląd... m.in. kontrola luzów zaworowych... pozdr, w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LYsY Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 Moje gratulacje :biggrin: DL1000 to miodna maszynka ;) Na pewno umówimy się na wspólne śmiganie turystycznymi enduro :icon_biggrin: Jak będzie wiosna, to może by się gdzieś w górki skoczyło... :biggrin: tylko że jest możliwe, że przyjedzie ze mną nieturystyczne nieenduro CBR 600 :banghead: pozdrLYsY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 A co powiesz na nieturustycznie nieenduro CBR 954 RR??:icon_mrgreen: Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 tylko że jest możliwe, że przyjedzie ze mną nieturystyczne nieenduro CBR 600 ;) pozdrLYsYA co Łysy, nie możesz nadążyć za Aghiią? :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikodem Opublikowano 26 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 (edytowane) gratulacje gratulacje - a tak z ciekawosci - ile dales za dl-ka - ciekawym ja poniewaz sprzedaje swojego klv (tosamo tylko z innym malowaniem zegarami i napisemm KAWASAKI) - jest w miniaturce - i nie wiem czy dobra zene dalem.pozdro allWyszło ok 22tys Moje gratulacje :clap: DL1000 to miodna maszynka ;) Na pewno umówimy się na wspólne śmiganie turystycznymi enduro :icon_twisted: Jak będzie wiosna, to może by się gdzieś w górki skoczyło... ;) tylko że jest możliwe, że przyjedzie ze mną nieturystyczne nieenduro CBR 600 :icon_razz: LYsY No cóż pewnie pośmigamy toć Wy liczną reprezentację macie :biggrin: ale czy ty w tym szpagacie między warszawa a rybnikiem wytrzymasz :biggrin: coż chyba dołączy jeszcze jedno nieturystyczne nieenduro większa siostra czyli CBR 954 :))pozdr Edytowane 26 Lutego 2007 przez Nikodem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 Ładny, ładny, gratki i ode mnie. Czy ludzie czytać nie potrafią?V-Strom, nie V-Storm Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hun996 Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 No nieźle. W taką zimę jak teraz mamy to sezon sie nie kończy. :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 Vatzeque rzeczywiście masz racje :)Żyłem parę lat w błędzie hehe ... :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LYsY Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 coż chyba dołączy jeszcze jedno nieturystyczne nieenduro większa siostra czyli CBR 954 :cool:)pozdr Kurcze, a co zrobiłeś z tym prześlicznym GSX 750? :D pozdrLYsY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 Kurcze, a co zrobiłeś z tym prześlicznym GSX 750? :cool: pozdrLYsY Sprzedany, nawet fajny był :D Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi