Fabio Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 (edytowane) Oryginała to oryginał :) byle go nie przeładować w stylu "full option". Nie no ,oczywiście.Dokładam tylko ultra podswietlenie LED by byc UFO w nocy :wink: :flesje: i zero przerobek ehehehe.Nie no wiadomo co za duzo to i swinka-malwinka nie przetrawi :) Edytowane 27 Lutego 2007 przez Fabio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prałat Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Widziałem już Wilda i VL-a - oba obładowane wszystkim, co w salonie, na giełdzie, w necie itd. możliwe do kupienia, bo kto bogatemu zabroni. Dramat :) Ważyły chyba, jak z mega plecaczkiem, a poza tym trzeba było kilka minut patrzeć, by dostrzec motocykl, a potem kilka min. by rozpoznać model :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buba6 Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Widziałem już Wilda i VL-a - oba obładowane wszystkim, co w salonie, na giełdzie, w necie itd. możliwe do kupienia, To jak moja Shadowka :D zebym mial taki komplet, brakuje mi jeszcze 3 czesci :icon_eek: ale nie uwazam zeby byla przeladowana i brzydka. Prawda jest taka ze motocykl moze ladnie wygladac z dodaykami ale musi to byc z gustem i bez przesady Cytuj Nowoczesne telewizory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorbikeusa Opublikowano 27 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 (edytowane) Kurna :crossy: Ale dajecie czadu - i co mam zrobić ? - zostaję przy oryginale :crossy: Tylko jak tak to muszę jakąś szybę założyć, najlepiej taką z małymi szybkami na lagach.Problem w tym że nigdzie nie ma.Może mi ktoś pomóc ?. Chętnie używka - nowa w USA to jakieś $350 szyba Edytowane 27 Lutego 2007 przez motorbikeusa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Kurna :icon_razz: Ale dajecie czadu - i co mam zrobić ? - zostaję przy oryginale :buttrock: To motocykl dla Ciebie czy dla kogoś z forum? Jak Tobie się podoba to tnij błotniki i odchudzaj siedzenia. Mi taki przerobiony LC nawet się podoba -klocowate cruisery :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prałat Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Kurna :buttrock: Ale dajecie czadu - i co mam zrobić ? - zostaję przy oryginale :buttrock: Tylko jak tak to muszę jakąś szybę założyć, najlepiej taką z małymi szybkami na lagach.Problem w tym że nigdzie nie ma.Może mi ktoś pomóc ?. Chętnie używka - nowa w USA to jakieś $350 szybaNa tanszą (nową) nie licz zbytnio. Pozaglądaj na stronę Five Stars. U nas m.in. Bemotor tym handluje, ale forumowicze pewnie też. Uzywka, wiadomo, "szukajcie a znajdziecie". Deflectory... trudno u nas znaleźć, a krajowi producenci nie kwapią się do wyrobu. Zagadaj jeszcze do tych, co sprzety ze Stanów ciągną. Cóż to dla nich? Np. Motostodoła Jedwabne, chyba nawet tutaj na forum jest ktoś od nich. To motocykl dla Ciebie czy dla kogoś z forum? Jak Tobie się podoba to tnij błotniki i odchudzaj siedzenia. Mi taki przerobiony LC nawet się podoba -klocowate cruisery :flesje:Pierwsza wersja, bez dupereli z tyłu :icon_razz: :flesje: także teraz jeszcze bardziej Ci namieszamy. :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fabio Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 To motocykl dla Ciebie czy dla kogoś z forum? Jak Tobie się podoba to tnij błotniki i odchudzaj siedzenia. :buttrock: No i dokładnie ,Pompka ma racje.To motocykle dla Ciebie i Tobie ma się podobac.Zrób jak Ci serducho dyktuje :wink: . Mi taki przerobiony LC nawet się podoba -klocowate cruisery :) Co do wrednej prowokacji Pomki crusiery maja takie byc ,duze i klocowate tak jak choppery smukle z dlugimi widlami :icon_razz: ale o gustach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 Daj niską szeroką kiere na niskich riserach,wypierdol: sakwy+stelaże,oparcie,te gigantyczne lusterka.Jeśli chcesz śmigać bez pasażerki to wypieprz też siedzenie pasażera.A kolorek to najlepiej czarny:-) :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorbikeusa Opublikowano 19 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 (edytowane) Witam.Czy ktoś ma jakieś doświadczenie w tej materii ?Interesują mnie koszty i ewentualne komplikacje z tym związane. Fotki:LC 1 - LC 2 - LC 3 Edytowane 19 Marca 2007 przez motorbikeusa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 Rozmawiałem kiedyś z gościem który robi takie rzeczy i stwierdził że w ciężkich motocyklach z powodu zbyt dużego obciążenia przodu zacierają się i rozszczelniają golenie, dlatego takie wysunięcie przodu w ogóle nie zdaje egzaminu. Czy tak jest faktycznie to nie wiem, według mojej opinii to jest przeróbka kompletnie bez sensu, psucie trakcji i własności użytkowych sprzęta. Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepper Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 Ogórek z przyczepą lepiej latał po zakrętach niż to.Poza tym wygląda to dośc kiepsko szczerze mówiąc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buba6 Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 widze ze niemozesz dac mus pokoju :biggrin: ja bym sie bal o to zawieszenie... Cytuj Nowoczesne telewizory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prałat Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 O fuj! W pierwszej chwili myślałem, że to jakiś model-zabawka, aleeeee nieeeee :icon_mrgreen: Widelec wysunięty, jakby się miał rozjechać... nie rób tego :lapad: Masywniejszy przód i mniej wysuniety, to jeszcze, ale jak będzie z trakcją? To trochę wydumka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dersu Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 Fakt...ni Chopper ni Cruiser. :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi