alukow Opublikowano 31 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Też mi się wydaje, że to wina ustawień telefonu, u mnie w BT Next sparowanym z Balckberry słychać całkowicie inny sygnał jak w telefonie, natomiast Nokia podaje dźwięk ustawiony w telefonie, musisz coś poustawiać.Jeśli chodzi o radio w Midland BT Next, jest to samo, po mieście działa jako tako, poza lepiej wyłączyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teodor2424 Opublikowano 31 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 NO mam nokię 6700 wszystko działa ok , tylko z tym dzwonkiem nie wiem co się dzieje, jak słucham muzyki to się wycisza jak by koniec utworu było, a co się potem okazuje mam nieodebrane połączenie w telefonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teodor2424 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Sprawdzałem dzisiaj telefon żonki E52 z tym SRC i wszystko działa jak powinno nawet dźwięk dzwonka jest taki jak w telefonie przypisany do różnych dzwoniących numerów.Tylko dlaczego nie chce chodzić z moim 6700??W ustawieniach grzebałem i nic nie wydumałem z tego.Dalej to samo na moim telefonie :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcer Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Tylko dlaczego nie chce chodzić z moim 6700??W ustawieniach grzebałem i nic nie wydumałem z tego.Dalej to samo na moim telefonie :/http://discussions.europe.nokia.com/t5/Connectivity/nokia-6700-and-a2dp-bluetooth/td-p/538014Poszukaj czegoś o profilach A2DP w swojej Nokii 6700. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teodor2424 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 No niby ta nokia 6700 ma jakieś tam profile A2DP ale nie wiem co to i jak to użytkować czy zmieniać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcer Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 O ile mi wiadomo, A2DP decyduje o kolejności połączeń bluetooth, ale domyślam się że ma też wpływ na "rodzaj" połączenia - nie wiem jak to ująć, ale chodzi mi problemy z połączeniem, o których wspominałem powyżej, tzn. czasem telefon łączy się jako słuchawka, a czasem jako zestaw samochodowy i z tego wynika różnica w głośności. Pokombinuj z opcjami i już :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alukow Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Teodor, spróbuj pogrzebać też w profilach, u mnie był tam problem, ale już nie pamiętam co, zmieniłem Nokie na BB, a w tym telefonie nawet na wyciszonym zestaw w samochodzie i interkom dzwoni, muszę też ustawić profil "cichy", żeby interkom mówił kto dzwoni. Po prostu musisz się pobawić i dojdziesz metodą prób ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielonookii Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 witam, moze ktos mi pomoc w dobraniu dobrego intercomu do kasku shoei neotec ,? i mam wielki dylemat z tego powodu gdyz jesli nie znajde dobrego zestawu glosnomowiacego do shoeia neoteca to rozwazam jeszcze zakup schubertha c3 z zestawem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielonookii Opublikowano 26 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 wie ktos gdzie mozna taniej kupic zestaw Scala Rider Q2 Pro Multiset, na dwa kaski ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart_b Opublikowano 26 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 taniej tzn za ile? 1000zł to dobra cena? Cytuj MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felice Opublikowano 26 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 cześć chce się doradzić, mam bardzo dobre Woki-Toki kupione rok temu. Zasięg tego sprzętu mam do 10km !!! Mam w tym wejście na jacka 2,5mm, co chce robić to zamatować Headset z jackem 2,5mm w środku w kasku.Co o tym myślicie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pykac Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Witam, zastanawiam się nad zakupem takiego interkomu. Chciałbym poznać wasze opinie na jego temat. Jeżeli ktos ma do zaproponowania jakiś dobry zestaw w tym stylu, tzn. bezprzewodowy z mozliwościa podłaczenia telefonu to bym bardzo prosił. http://allegro.pl/2-x-interkom-r-4-easy-talkie-1000-m-hi-fi-gratis-i3152565145.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-lisio- Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 http://allegro.pl/midland-bt-next-interkom-bluetooth-twin-pack-w-wa-i3142025348.html ten miał pierwsze miejsce w teście "Motocykla", zostawił w tyle Scalę i jest po wgraniu aktualnego softu kompatybilny ze Scalą i można w razie co bezprzewodowo podłączyć CB. O tym podanym w Twoim linku nic nie słyszałem. Zasadniczo nie mam jeszcze żadnego interkomu ale jak będę kupował będę celował w Midlanda Cytuj jazda motocyklem to najprzyjemniejsze co można robić w ubraniu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterB Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 http://allegro.pl/midland-btx1-new-interkom-bluetooth-twin-pack-w-wa-i3153109513.htmlA czy w/w model ktoś używa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
userX Opublikowano 23 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Witam,Czy ktoś posiada ten interkom ?Jaki jest jego rzeczywisty zasięg ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi