CosmoSquig Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 Moto Guzzi Breva 750? Nie za mocne, z dobrym momentem obrotowym, a wyglądem i charakterem kasuje wszystkie japończyki :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capon Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 Witam, Tylko Hornet. I nie tylko dlatego, że też jeżdżę Hornecikiem :rolleyes:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lev Opublikowano 19 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 Moto Guzzi Breva 750? Nie za mocne, z dobrym momentem obrotowym, a wyglądem i charakterem kasuje wszystkie japończyki :notworthy: Fajne moto ale we Wrocałwiu o ile dobrze kojarzę nie ma ani serwisu ani dealera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilvov Opublikowano 19 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 ja, mieszkając w dużym mieście, raczej nie zdecydowałbym się na tak szosowe moto jak hornet, czy fazer - po prostu nienawidzę przejeżdzania przez szczeliny, studzienki i omijania co większych dziur... może warto uderzyć w kilka jazd próbnych tymi motocyklami? zobaczyłbyś jak idzie Ci walka z ulicami na konkretnych motocyklach :icon_mrgreen: ja, mieszkając w dużym mieście, raczej nie zdecydowałbym się na tak szosowe moto jak hornet, czy fazer - po prostu nienawidzę przejeżdzania przez szczeliny, studzienki i omijania co większych dziur... może warto uderzyć w kilka jazd próbnych tymi motocyklami? zobaczyłbyś jak idzie Ci walka z ulicami na konkretnych motocyklach :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CosmoSquig Opublikowano 19 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 Fajne moto ale we Wrocałwiu o ile dobrze kojarzę nie ma ani serwisu ani dealera.Na Śląsku gdzieś jest z tego co pamiętam :flesje: Te 100-150km do serwisu to nie takie aż wyrzeczenie, gdy chodzi o jazdę stylowym motocyklem :D Polecam jeszcze rzut okiem na ofertę Triumpha i Ducati. Japonia jest nudna!!! :icon_mrgreen: A może BMW F650GS? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabaniero Opublikowano 19 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 . Japonia jest nudna!!! :icon_mrgreen: ale sprawdzona, solidna i niezawodna...a przedewszystkim tańsza od europejczyków co w POlsce jest nadal brane pod uwagę na pierwszym miejscu...a względy estetyczne, czy prestiżowe schodzą na dalszy plan... no i kto mi powie że GSXR 1000 K7 może być nudny ??? zwłaszcza na torze...albo na łukach i serpentynach.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śmigło (Sprint'er eSTeciak;-) Opublikowano 19 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 gdybyś miał ciut więcej kaski poleciłbym Triumph Speed Triple...typowy street i szatan wcielony :icon_mrgreen: z drugiej jednak strony jest dość mocny więc chyba nienajlepszy na pierwsze poważne moto....no i ta cena... :evil: pohulaj hornecikiem i fazerkiem, to chyba optymalne rozwiązaniapozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CosmoSquig Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 . Japonia jest nudna!!! :) ale sprawdzona, solidna i niezawodna...a przedewszystkim tańsza od europejczyków co w POlsce jest nadal brane pod uwagę na pierwszym miejscu...a względy estetyczne, czy prestiżowe schodzą na dalszy plan... no i kto mi powie że GSXR 1000 K7 może być nudny ??? zwłaszcza na torze...albo na łukach i serpentynach..Gixxer jest ok. Ale mówimy tu nakedach i funbikach 600... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lev Opublikowano 21 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 Na Śląsku gdzieś jest z tego co pamiętam ;) Te 100-150km do serwisu to nie takie aż wyrzeczenie, gdy chodzi o jazdę stylowym motocyklem ;) Polecam jeszcze rzut okiem na ofertę Triumpha i Ducati. Japonia jest nudna!!! :( A może BMW F650GS? To prawda że nieduże wyrzeczenie ale gorzej jak coś unieruchomi moto ? A w wypadku włoszczyzny ryzyko wyższe (i piszę to jako wielbiciel Alfy, Ducati, Moto Guzzi). Aha i podoba mi sie nowa Aprilia 850 Mana pomimo autoamtu ale cena pewnie bedzie zaporowa. BMW hmmm nie myślałem o tym może ktoś napisze coś o tym moto ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepper Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Moto Guzzi Breva 750? Nie za mocne, z dobrym momentem obrotowym, a wyglądem i charakterem kasuje wszystkie japończyki :D Fakt, jak sie cżłowiek już najeździ to nie moż esie napatrzeć. W detalach gutki są niesamowite.Gdybym miał kase wziałbym dużą Brevę albo 850. Fajne moto ale we Wrocałwiu o ile dobrze kojarzę nie ma ani serwisu ani dealera. Na Śląsku gdzieś jest z tego co pamiętam :P Te 100-150km do serwisu to nie takie aż wyrzeczenie, gdy chodzi o jazdę stylowym motocyklem ;) (...) W Ustroniu jest. Byłem tam i własnie dzięki nim miałem możliwośc pojeżdżenia na dużej Brevie. Moto jest według mnie fantastyczne. Wygląda super i ma baaardzo wyrazisty charakter. Super elastyczny silnik z fajnym gangiem, ekstra deska rozdzielcza. A co do serwisu, w takim miejscu jak Ustroń można spędzać weekend i po drodze zaliczać przeglądy:)Atmosfera w samym salonie także niespotykana gdzie indziej.Prawdę mówiąc nie wierże też, że może tam cos paśc na amen gdzies w trasie. . Japonia jest nudna!!! :clap: ale sprawdzona, solidna i niezawodna...a przedewszystkim tańsza od europejczyków co w POlsce jest nadal brane pod uwagę na pierwszym miejscu...a względy estetyczne, czy prestiżowe schodzą na dalszy plan... no i kto mi powie że GSXR 1000 K7 może być nudny ??? zwłaszcza na torze...albo na łukach i serpentynach.. Nudny choćby z tego względu, ze jak tylko zacznie się sezon będzie ich wszędzie pełno wrękach miejskich tygrysów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CosmoSquig Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 bjoernrider - zgadzam się w 200% :cool:To co, kiedy lecimy do Ustronia na piwko i większe zakupy?? :rolleyes: :icon_eek:Ehhh Brevka 1100 z abs by mi pasowała. Choć 850 też nie pogardzę. Ba! Nawet 750 spokojnie obleci :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 witam, ja bym na miejscu autora wątku sprawdził "organoleptycznie" pozycję na nakedach: fazer i hornet. 192 cm wzrostu to wg mnie nie jest optimum dla tych modeli...pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lev Opublikowano 24 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 witam, ja bym na miejscu autora wątku sprawdził "organoleptycznie" pozycję na nakedach: fazer i hornet. 192 cm wzrostu to wg mnie nie jest optimum dla tych modeli...pzdr Właśnie tak mam zamiar uczynić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepper Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 bjoernrider - zgadzam się w 200% :)To co, kiedy lecimy do Ustronia na piwko i większe zakupy?? ;) :clap:Ehhh Brevka 1100 z abs by mi pasowała. Choć 850 też nie pogardzę. Ba! Nawet 750 spokojnie obleci :smile: 750 troszkę tak wątła i słabowita według mnie. A do Ustronia...any time:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taju25 Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 Ja też niebawem bendę miał ten sam problem co ty.Identyczne doświadczenie jak i wzrost.Teraz zeby sie nauczyć jeżdzić po tylu latach kupiłem sobie CBR i w lipcu bendę ją sprzedawał zeby kupić też nowe.Ja raczej bendę kupował jakiegoś turystyka i biorę go na firme.Zastanów się czy nie lepiej kupić coś do nauki,ja sporo zapomniałem jak się jeżdzi.Poczytałem na forum o technice jazdy na moto i idzie mi coraz lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi