ukasz Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Przymierzam się do wstawienia sobie platynówki w miejsce zwykłej świecy, słyszałem że poprawa pracy silnika jest wyraźna. Ktoś z was jeździ może na takiej świecy? Jak wrazenia? Opłaca się zainwestować te 45 zeta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SizeeR Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Witka...Osobiscie nie mialem okazji na tym jezdzic.Powiem tylko ze po wielu postach przeczytanych na pl.rec.motocykle mysle ze to jest tylko pic na wode.ie odczujesz zadnej roznicy i lepiej ta kaske wydaj na paliwko na jakis wyjazd :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiki Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Witka...Osobiscie nie mialem okazji na tym jezdzic.Powiem tylko ze po wielu postach przeczytanych na pl.rec.motocykle mysle ze to jest tylko pic na wode.ie odczujesz zadnej roznicy i lepiej ta kaske wydaj na paliwko na jakis wyjazd :(popieram kolege :D - to taki sam pic jak swiece dla silników zasilanych LPG- aż ręce opadają :D Cytuj http://bikepics.com/members/kiki21/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
billy Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Przymierzam się do wstawienia sobie platynówki w miejsce zwykłej świecy' date=' słyszałem że poprawa pracy silnika jest wyraźna. Ktoś z was jeździ może na takiej świecy? Jak wrazenia? Opłaca się zainwestować te 45 zeta?[/quote'] no nie kombinuj , :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeterS Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2003 No pewnie. Szkoda kasy, ważne, że MZ się toczy, cudów z nową swiecą nie będzie. Jesli już - kup sobie uczciwą DDRowską świecę polecaną przez producenta Etek - ISOLATOR. Lepiej juz nie będzie :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Dzięki wszystkim za wypowiedzi, skoro ta świeca to faktycznie taki bajer to wolę za tą kasę zatankować i jeździć :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micek Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2003 ...kup sobie uczciwą DDRowską świecę polecaną przez producenta Etek - ISOLATOR. Lepiej juz nie będzie :lol: Hey, ja mam własnie taką świece, jest poprostu lux, nawet jak jeździłem na mixolu to świeczka była kolorku brązowiutkiego bez jakiego kolwiek śladu nagaru, lepszej świecy w życiu w Etce nie widziałem, naprawde polecam, mało tego była ona już jak dostałęm etke więc napewno ma troche natłuczone, pamiętam że pare dni po zakupie zmieniłem ją na boschowską i nawet po dokładnym ustawieniu szczeliny nie było to to samo więc wróciłem do isolatora :( Jak tylko etka będzie złożona to do serducha napewno wszadze nowego isolatora PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
billy Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2003 iskra 95 też jest super do MZ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Conan Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Witam, ja mam u siebie NGK i jestem z niej bardzo zadowolony. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pipcyk Opublikowano 1 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2003 Świeca platynowa jest bardziej trwała, odstęp elektrod bardzo rzadko się ustawia. Polecane głównie do silników z bardzo trudnym dostępem do świec. Ale nie zauważycie różnicy w pracy silnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi