cubix Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 ten temat nie wyswietla mi sie :/ a co do topica: ja Cię moge nauczyc ;) krysiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiND Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 tez nie widze 1 posta ale powiem tyle sam mozesz sie nauczyc bez problemu kup sobie jaka motoryne albo cos podobnego i zalapiesz w 3dni o co biega.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krysia93 Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 Wiecie może gdzie jest możliwośc nauki jazdy na motorowerzez biegami.karte już mam ale chcem się nauczyc jeździc z biegiami. Może ktoś z was mógł by mnie nauczyc zmieniac biegi swoim motorowerem w szczecinie:)smile.gif zapłacił bym z 200-250 zł czas??tyle asz się naucze zmieniac biegi:smile.gif:)moze to będzie jedna godzina:)smile.gif a może i 10?? nie wiem prosze pisac. a co do ceny no to powiedzcie. tą cene to tak walnołem. może to za mało??hmm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JonekBP Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 tez nie widze,lecz powiem jedno krysia skończ już z tymi pytaniami głupimi ... najpierw pytasz jaki motor jest dla Ciebie najlepszy(gdzie dawałeś typy motorów ze skrzyniami manualnymi),a teraz wyskakujesz z pytaniem kto mnie nauczy jeździć ....nie no myślałem,że padne <lol2> xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 Chyba taniej Ci wyjdzie wziac godzine nauki w szkole jazdy :flesje: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kunin Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 za 200zł to jA PAKUJE MBX'a do pociągu i juz tma jade :icon_mrgreen: xD <lol2> xD porycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 no nie :icon_mrgreen: :notworthy: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol-Derbi Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 www.wfm.pl zadzwon napewno chetnie ci pomoga...w koncu tym sie zajmuja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cubix Opublikowano 14 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 www.wfm.pl zadzwon napewno chetnie ci pomoga...w koncu tym sie zajmujaja tez polecam, konkretnie uczą, na pewno będziesz zadowolony :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 (edytowane) Wiecie może gdzie jest możliwośc nauki jazdy na motorowerzez biegami.karte już mam ale chcem się nauczyc jeździc z biegiami. Może ktoś z was mógł by mnie nauczyc zmieniac biegi swoim motorowerem w szczecinie:)smile.gif zapłacił bym z 200-250 zł czas??tyle asz się naucze zmieniac biegi:smile.gif:)moze to będzie jedna godzina:)smile.gif a może i 10?? nie wiem prosze pisac. a co do ceny no to powiedzcie. tą cene to tak walnołem. może to za mało??hmm?Krysia93 - Jak bym miał tyle kasy(200-250zł) TO BYM Z DOMU UCIEKŁ!!! :) :) :) Nie no koleś nie myślałeś o tym chyba poważnie, do 100 trafiają się motorynki na chodzie więc mógłbyś sobie takową kupić do nauki, a jeśliby ci się znudzila to możęsz mi wysłać kurierem :) Tak jak koledzy mówią zapisz się do szkoły jazdy, zapłacisz kilka zyli i tyle :clap: P.S - Który to już twój temat?? Bo ja narazie doliczyłem się trzech o tym samym... :wink: ;) może to za mało??hmm?Daj 500zł a za kilka godzin jestem na DT :crossy: Edytowane 14 Lutego 2007 przez WLD_Wlodi Cytuj www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cytryna ( bandit 400 ) Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 Dlaczego ktos nazywa sie krysia 93 a pisze jako facet ?? a co do ceny no to powiedzcie. tą cene to tak walnołem. może to za mało??hmm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ks-rider Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 (edytowane) Wiecie może gdzie jest możliwośc nauki jazdy na motorowerzez biegami.karte już mam ale chcem się nauczyc jeździc z biegiami. Może ktoś z was mógł by mnie nauczyc zmieniac biegi swoim motorowerem w szczecinie:)smile.gif zapłacił bym z 200-250 zł czas??tyle asz się naucze zmieniac biegi:smile.gif:)moze to będzie jedna godzina:)smile.gif a może i 10?? nie wiem prosze pisac. a co do ceny no to powiedzcie. tą cene to tak walnołem. może to za mało??hmm? Posluchaj dobrej rady. Od uczenia jazdy sa odpowiednio wykwalifikowani w tym zawodzie ludzie.Chyba ze po bolki idziesz do apteki albo sklepu rybnego. Jezeli tak zycze szczescia w ruskiej ruletce. pozdrawiam :D Edytowane 14 Lutego 2007 przez ks-rider Cytuj <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 (edytowane) Posluchaj dobrej rady. Od uczenia jazdy sa odpowiednio wykwalifikowani w tym zawodzie ludzie.Chyba ze po bolki idziesz do apteki albo sklepu rybnego. Jezeli tak zycze szczescia w ruskiej ruletce.instruktorzy w większości (nie pisze że wszyscy) maja marne pojęcie o jeździe jednoślademnajprościej jak weźmiesz właśnie jakiegoś kumpla co ci powie co i jak i po prostu poćwiczysz we własnym zakresiepoczytaj też troszkę postów Tomka Kulika, niedożałowanego Janusza oraz osób wypowiadających się w ich tematach, przeanalizuj, zastosuj i będzie git Edytowane 14 Lutego 2007 przez konrad1f Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 15 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 Posluchaj dobrej rady. Od uczenia jazdy sa odpowiednio wykwalifikowani w tym zawodzie ludzie. instruktorzy w większości (nie pisze że wszyscy) maja marne pojęcie o jeździe jednoślademnajprościej jak weźmiesz właśnie jakiegoś kumpla co ci powie co i jak i po prostu poćwiczysz we własnym zakresie a ja mam zdanie gdzies pomiuedzy wami. nauka "jazdy" pod okiem instruktora jak dla mnie mija sie z celem.krysia widze kupil juz swoja Hayabuse, czy co to tam mialo byc i teraz chce sie nauczyc jezdzic...? boshhh... w kazdym badz razie, instryktor pokaze i wytlumaczy. ale jezeli sam nie zalapie o co w tym chodzi to niech w ogole odpusci. z drugiej strony mam kilku kolegow, ktorzy uwazaja sie za cudownych bikerow, ale jak nie rusza po odepchnieciu sie albo z 3-4 tysiecy to im zgasnie. do nauki potrzebnajest przede wszystkim cierpliwosc i checi potencjalnego "instruktora" a co do tego ile czasu ci zajmie nauka; uczylem juz na kilku sprzetach pare osob. najwieksi kozacy jezdzacy na GIEESIXACH, ERJEDYNKACH I INNYCH POWAZNYCH SPRZETACH nie potrafili poprawnie o ile w ogole ruszyc z miejsca. kolega zanim ruszyl tlumaczylem mu z pol godziny co i jak, pokazywalem, a on dalej swoje. po jakiejs poltorej godziny zaczal ruszac z w miare niskich obrotow bez szarpania etc. moj "najlepszy kursant :wink:" bylplci damskiej i ruszyl w pelni prawidlowo jedynie po rozmowie i pokazaniu co i jak. 10 minut i po krzyku. a wsiadla na moto pierwszy raz. jednym slowem trzeba miec troche tego lba do jazdy:P:P:P a ja zanim ruszylem? zanim dobrze opanowalem technike poruszania sie spalilem chyba ze dwa komplety sprzegiel w jawce... ale wiem juz co i jak i nikt mi tego nie odbierze. zreszta nawet nie mial mi kto pokazac co i jak. pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JonekBP Opublikowano 15 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 A ja się nauczyłem z jazdy samochodem :) Wiadomo w samochodzie manual,sprzęgiełko,bieg i ognia ...tak samo robiłemw motorze i za 1 razem wsiadłem na moto i jakoś umiałem latać :P A ty krysia chyba(on) wyskakuje z takim czymś ahhh szkoda słów na takich ludzi ...Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi