mwichan Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 Witajcie!! Mam pytanie czy blacharz jakis poradzi sobie z wyjęciem takiego wgniecenia jak jest poniżej na zdjęciu? FOTTA Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MACIAS1989 Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 jak bedzie chciał to sobie poradzi, ale ja bym proponował kupić nowy bak i lampka tylną z rowerowej wymienić na jakaś normalną jeżeli masz zamiar jeżdzić motorem po ulicach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 12 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 narazie mam zamiar kupic ten motor i zrobic go na blysk :wink: no bede szukal nowego a jak kupie moto to pojde z bakiem do jakiegos "specjalisty"... słyszałem o przyspawaniu jakiegos preta lub magnesach... ale nic wiecej nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wioslarz Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 Witam! kazy blacharz ci to zrobi tylko jak i za ile! Moim zdaniem jesli sam nie masz zamiaru probowac to kup nowy bo cie taniej to wyjdzie! A jesli chcesz spróbowac to zrób tak ze wyjmij kranik wyjmij z niego wszelkie uszczelki sitko i najpepiej zalep czyms nie wiem nawet modelina i utwardz ja w wodzie! potem wsadz kranik spowrotem zostaw w baku troche bezyny no i teraz najlepsze trzebw wrzycic cos co sie pali!!:icon_biggrin: z doswiadczenia wiem ze zapalki gasna a zapalniczki czesto nie wpadaja tam gdzie maja ale to juz problem tego kto wykonuje te czynnosc! Jak wrzucisz zapałke to trza wiac bedzie huk i bak powinien zrobic sie jak jajko! Tam gdzie bylo wgniecenie powinna sie ładnie rozciagnac a tam gdzie nie byl uszkodzony tylko delikatnie wybrzuszyc! I wtedy to juz tylko klepanie!! BA mozna tez inaczej wyciac plat ten pogiety w miejscach spawow orginalnych i odnalezc w polsce kowadlo mechaniczne i wyklepc bedzie jak nowka tylko ze trzeba potem dobrze to wspawac! Wiec ogolnie kupa roboty a efekt moze nie byc oszalamiajacy! Isnieje tez trzecie rowiazanie blachaz ci to jako tako wyciagnie a potem rzuci sie kilo albo dwa szpachlu i bedzie jak nowy az do pierwszej hopy!! Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 to chyba dt 80 bak znajdziesz ponizej 50 zł Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 12 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 tak, jest to DT80 MX więc jak już będzie moja i będzie bak w dobrej cenie to kupię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 swoja droga ile za to placisz i czy ma papier? Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MACIAS1989 Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 słyszałem o przyspawaniu jakiegos preta lub magnesach... ale nic wiecej nie wiem Widziałem jak to robili na discovery! :bigrazz: W programie gdzie budowali hot rod'y, myśle, że to zbyt monotonne i mało efektowne jak na takie wgniecenie, poszukaj baku na allegro, pomalujesz sobie i bedzie super wyglądał :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 12 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 Zarejstrowane i daję nie dużo... jeśli uda się sprzedać obecne moto - skuter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon84 Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 (edytowane) Witam.Rzeźba w g....nie!! Kup sobie nowe bak albo spasuj od czegos innego. Jeśli bys chciał wyprostowac ten bak to kupe szmalu wydasz. poz a tym to w tym motorku jest sporo do zrobienia.Zastanów się czy nie lepiej kupic coś... prostego i całego? Przecaa to nie jakiś weteran/zabytek do którego nie ma części :buttrock: Pozdrawiam Edytowane 12 Lutego 2007 przez Lolo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 czy ta dt nie stoi przypadkiem w łodzi ? gdzieś ją widziałem Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 12 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 wiem że jest dużo pracy... ale to jedyna możliwośc żeby mieć już enduro... stoi w łodzi bo jest to moto Forumowicza "Jackuzy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon84 Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 (edytowane) wiem że jest dużo pracy... ale to jedyna możliwośc żeby mieć już enduro... stoi w łodzi bo jest to moto Forumowicza "Jackuzy" Przemysl to dobrze.Ile będzie Cie kosztowało doprowadzenie tego sprzętu do dobrego stanu? Klamka upierniczona, kopniak leży na silniku , kanapa obita jakims tanim skajem z nitami :buttrock: no i rdza, .lampka rowerowa - pewnie cos z instalacją nie tak.Masz pewnośc co do silnika??To mała pojemnośc więc najczęściej katowana itp...Ile takie cudo kosztuje? Co nagle to po diable!!! Pamiętaj Edytowane 12 Lutego 2007 przez Lolo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 12 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 (edytowane) no mysle... rodzice mi cały czas mówią - PRZEMYŚL... sam już nie wiem.. wydaje mi się że oferta nie zła... blisko mnie... boli tylko to że zeby kupic musze sprzedac dobre moto - skuter bo skuter- ale dobry Edytowane 12 Lutego 2007 przez mwichan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon84 Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 no mysle... rodzice mi cały czas mówią - PRZEMYŚL... sam już nie wiem.. wydaje mi się że oferta nie zła... blisko mnie... boli tylko to że zeby kupic musze sprzedac dobre moto - skuter bo skuter- ale dobry Moim zdaniem skarbonkaZrobisz co zechcesz. Nie lepiej by było uskładać jeszcze kasy i np. w lato coś wyrwać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi