Prog Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 Ładna XJ'tka. W sam raz na nowy sezon. Oby Ci długo służyła. Szerokiej drogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 Czolem!>Opony nie ruszane od 95, klocki hamulcowe dziewicze, tarcze hamulcowe rowniez. Naciagu lancucha pelno... Sprzegla absolutnie nic nie slychac po wcisnieciu klamki. Ciekawe :icon_rolleyes:. Jesli naprawde opony oryginalne to jednak radzilbym zmienic. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 Rowniez dolaczam sie do gratulacji :) XJta sprzet zacny i nikt mnie nie musi przekonywac cos o tym wiem :bigrazz: Wiec szerokich szlakow w nadchodzacym sezonie. BTW.Jak widac w niemcowni mozna sie natknac na sprzety jedzone tylko na swieta :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 Gratuluję Boba... wielu nawiniętych kilometrów i spotkań w gronie znajomych.. XJ-tką można już odkręcić i wyprzedzić parę katamaranów, więc owocnej jazdy życzę. Do następnego spotkania :crossy: pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boba Opublikowano 13 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 Z tego co widać, to ona jeszcze "wisi" w promeksie. Ile wytargowałaś?Bo 8600zł to nie mało za '95 Prawda - niemało. Trochę cenę "obniżyłam" i w jej ramach będę miała wymianę płynu hamulcowego i oleju. To tyle. Spodobała mi sie maszynka, jest naprawdę zadbana. Nie oponowałam jakoś namolnie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 No i dobrze, bo sprzęt rzecczywiście wygląda na tyle wart.A te 5000km jest jakos udokumentowane? Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrAnEk654321 Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 Witam :buttrock: Równiez chcialem dołaczyc sie do gratulacji :clap: :clap: No jest to maszynka ktorej moge pozazdorscic :P , ale przede wszystkim chcialem zyczyc bezawaryjnosci i ogromnejprzyjemnosci z jazdy... :) SZACUN :) POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markom13 Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 Boba ,wielkie gratki dla Ciebie .Porządny sprzęcik :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 Nooo to Również ja się dokladam do GRATULACJI :P Bezawaryjności sprzęta życzę !! A jak Zbyhu z Lysym wybierali to pewnie taki będzie !! ... nareszcie będzie można pojechać wiecej niż 100km/h :biggrin: Lewa w Góre !! Pozdrawiam !! :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorpion Opublikowano 21 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 Takze sie dokladam do GratulacjiZbyhu mi mowil ze to super sprzet wiec tak musi byc :)A do tego od wrzesnia 2006 tez posiadam taki sprzecik tylko wersje N, wiec moge tylko chwalic i chwalic, bardzo przyjazne i fajne moto :offtopic:Gratuluje takze PELNEJ rodziny na bestiach :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar_Cin Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Gratulacjony... Taki sprzęt był moim marzeniem jakieś 10 lat temu. Fajna jest... no i w końcu to Yamaha :) Wielu bezpiecznie nawiniętych kilometrów życzę. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi