Belgu Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 (edytowane) bede bardzo wdzieczny gdybys cos takiego znalazl Przy okazji znalazlem na naszym forum taki temacik.Nie czytalem go ale moze cos tam znajdzieszLINK ---> http://forum.motocyklistow.pl/index.php?showtopic=43544&st=0 A okulary nazywaja sie Bertoni model D310.LINK ---> http://www.bertonieyewear.it/moto_ing/occh...asp?RifCatPro=2 Edytowane 31 Stycznia 2007 przez Belgu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prałat Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 a gdzie to sie szuka, w sklepach typu vision ekspress czy bardziej w motocyklowych?Ja to widziałem u kumpla w sklepie motocyklowym, ale nie pamiętam firmy tych patrzałek. Nie kupiłem ich, bo pasują do dużej twarzy, ale były całkiem całkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Priest666 Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 To poszukaj okularów do jazdy dla okularników - podwójne oprawki, tzn. pod ciemnymi są małe oprawki na korekty. Są też ładne gogle dla okularników (mam je na zdjęciu w profilu jak go otworzycie). Szukałem chyba godzinę w necie stronki z której je zamówiłem ale poległem. Chyba sklep zlikwidowano albo co... Nie ważne ... Napis na nich brzmi : Aviator Goggle by Leon Jeantet (model T2) - na zagramanicznych stronkach dostępne.. na polskich nie widziałem (ogólnie kiedyś było więcej gogli dla okularników.. a teraz szukaj wiatru w polu) Jedyny minus to cena..... jak pamiętam to około 400 zeta kosztowały. Wg. mnie spoko gogle. Pozdrawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus_Drifter Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 okulary to zawsze ļdą okularyze dwa latatemu - zaczynałem jazdę w okularach (bez szyby mój stary mały drifter)i miałem tak - chopper - taniocha - ale lata po twarzy od 75 km na godzinępóźniej kupiłem sobie koulary taktyczne - Bobster - super - ale cena dość duża - 3 pary wymennych szkieł - dzień - słońce i oczywiście noc (kolor żółty) i mam je do dziś w szufladzie - ale jak to okulary - no złamałem - buuuuuuu - teraz mam okulary do alpinizmu - piękne skórki z boku - i one mają tylko wyglądać na paradach i zlotachbo kask jaki sobie kupuję to TR1 - i tutaj zbędne będą okularyo goglach nie wspominam że mam ich chyba ze 3 pary - także tylko są do ozdoby - ot tak osobiście do jazdy - nie polecam okularów - jedynie przeciwsłoneczne pod szybę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabsei Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 ja musialbym przymierzyc ;) nie wiecie gdzie w wawce mozna te Choppersy zmierzyc :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kjujik Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 ja musialbym przymierzyc ;) nie wiecie gdzie w wawce mozna te Choppersy zmierzyc :) Nie jestem pewien ... bodajże w Tarborze na Kijowskiej widziałem ... ale głowy nie dam. PozdrawiamKjujik Cytuj Od urodzenia skazany na sukces, a jesli teza o zaostrzaniu sie walki klasowej w miare postepu socjalizmu jest prawdziwa,to w przyszlosci takze na wiezienie. :bigrazz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezsek Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 Spora oferta okularów Choppers jest TU Ściema.Czekają na dostawę i nie wiedzą kiedy będzie... "od kilku tygodni do kilku miesięcy" - tak mi odpowiedzieli. Cytuj Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonstar Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 a co tu mierzyć, nie uwierają dobrze przylegają, nie parują przy jeździe motocyklem, chyba że masz chustę na nosie ;) Nic nie wieje po oczach, no i można spokojnie chodzić na codzień, moje zaliczyły juz parę upadków i nic, szkła są z tworzywa, ale nic się z nimi nie dzieje. Jak się ubrudzą wsadzasz pod kran z mydłem i są jak nówki.Polecam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu.2000 Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 Ściema.Czekają na dostawę i nie wiedzą kiedy będzie... "od kilku tygodni do kilku miesięcy" - tak mi odpowiedzieli.Ja zamówiłem ostatnią pare z ciemnymi szkłami :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kjujik Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 Tutaj też są interesujące okularki :biggrin: PozdrawiamKjujik Cytuj Od urodzenia skazany na sukces, a jesli teza o zaostrzaniu sie walki klasowej w miare postepu socjalizmu jest prawdziwa,to w przyszlosci takze na wiezienie. :bigrazz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polo Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 Tutaj też są interesujące okularki :icon_twisted: PozdrawiamKjujik mam takie w samochodzie i są OK, do kasku się nie nadają , są za szerokiei źle sie układają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kjujik Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 mam takie w samochodzie i są OK, do kasku się nie nadają , są za szerokiei źle sie układają Nadają, nadają musi łeb mam większy :icon_twisted: PozdrawiamKjujik Cytuj Od urodzenia skazany na sukces, a jesli teza o zaostrzaniu sie walki klasowej w miare postepu socjalizmu jest prawdziwa,to w przyszlosci takze na wiezienie. :bigrazz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu.2000 Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 Disiaj dosrałem te 901 i są godne polecenia :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buba6 Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 Disiaj dosrałem te 901 i są godne polecenia :smile: co zrobiłeś :buttrock: sorry za OT, ale nie mogłem się powstrzymać :icon_biggrin: Cytuj Nowoczesne telewizory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu.2000 Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 Hehehe faktycznie 1 literka a tak wiele zmienia oczywiście miało być "dostałem" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi