swider70 Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 Niech zostanie jak jest .A druda sprawa to kto może mi zabronić noszenia znaczka czy naszywki vroc , będe nosił to co chce i pomykał z tymi z którzy chcą zemną pomykac bez względu na formacje.POPIERAM!!!Nieważne dokąd , nieważne (w) czym ale z kim! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex36 Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 (edytowane) Witam!troszke mnie nie bylo na naszym forum :cool: a tu tak goraco sie zrobilo :icon_mrgreen: ja jestem za wolnoscia :icon_mrgreen: Ps.Wojtaq nie wiem czy czasem nie przegapilem,bo jesli mnie pamiec nie myli to ja jeszcze nie rozliczylem sie za odznake.Prosze podaj jeszcze raz nr.konta,jesli jednak przegapilem. Al naszywkami zaimowal sie Waldas,ja zamowilem i zaplacilem kilka miesiecy temu i do dzisiaj czekam na nie.widocznie mam pecha,moze ty bedziesz mial wiecej szczescia.Pozdrawiam :icon_rolleyes: Edytowane 6 Lutego 2008 przez Alex36 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WWaldi Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 (edytowane) Witam!troszke mnie nie bylo na naszym forum :banghead: a tu tak goraco sie zrobilo :clap: ja jestem za wolnoscia :biggrin: Ps.Wojtaq nie wiem czy czasem nie przegapilem,bo jesli mnie pamiec nie myli to ja jeszcze nie rozliczylem sie za odznake.Prosze podaj jeszcze raz nr.konta,jesli jednak przegapilem.Al naszywkami zaimowal sie Waldas,ja zamowilem i zaplacilem kilka miesiecy temu i do dzisiaj czekam na nie.widocznie mam pecha,moze ty bedziesz mial wiecej szczescia.Pozdrawiam :banghead: Alex36 Wysyłam do Ciebie te naszywki już 3 raz , tym razem w pancernej kopercie , jak teraz nie dojdą to chyba Ci je przywiozę :crossy: bo do pozostałych jakoś dotarłyWaldi Edytowane 6 Lutego 2008 przez WWaldi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex36 Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 Alex36 Wysyłam do Ciebie te naszywki już 3 raz , tym razem w pancernej kopercie , jak teraz nie dojdą to chyba Ci je przywiozę :P bo do pozostałych jakoś dotarłyWaldi Waldi ja nie mam pretensji do Ciebie,pisze tylko ze mam pecha :D ja caly czas czekam cierpliwie.Pozdrawiam Ciebie Goraca :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nullek Opublikowano 7 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 witamwidze że wsadziłem kij w mrowisko ale to chyba dobrze przynajmiej cos sie dzieje na forumw niedziele nie wytrzymałem wyprowadziłem drifta i wiksa hehehehh banan na gębie zrobiłem sobie 50 km i teraz juz spie spokojnie sprzecior sprawny nic nie dolega tylko cholera znowu pogoda popaprana pozdro Bracia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pako1 Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 (....)w niedziele nie wytrzymałem wyprowadziłem drifta i wiksa hehehehh banan na gębie zrobiłem sobie 50 km i teraz juz spie spokojnie (....)pozdro Bracia Ja w tym roku już 4 razy śmigałem . ;) Nawinąłem jakieś 200 km :) Temperatura od +3 do +10* ;) Pierwszy raz trochę pizgało po łapach ,ale potem zakładałem 2 pary rękawic i dawało radę :) ;) pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł z Łodzi Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 A ja jeszcze nie zgasiłem motonga w tym(tamtym) roku......żeby taka zima była wiecznie jestem za ociepleniem klimatu hej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brajan Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 A ja chcialem sie tylko przywitac jako calkiem swiezy forumowicz....ujezdzam moje pierwsze moto od srody i jakos nie moge sie opanowac zeby w tym sloncu nie pochulac.....pozdro dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex36 Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 A ja chcialem sie tylko przywitac jako calkiem swiezy forumowicz....ujezdzam moje pierwsze moto od srody i jakos nie moge sie opanowac zeby w tym sloncu nie pochulac.....pozdro dla wszystkich Witaj Brajan w naszych szeragach :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nullek Opublikowano 9 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 witaj Brajan w gronie VROC zarejestruj sie na stronie VROC i dołącz do nas w razie problemów pisz do ar2r on cie poprowadzi ma wprawe heheheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brajan Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 witaj Brajan w gronie VROC zarejestruj sie na stronie VROC i dołącz do nas w razie problemów pisz do ar2r on cie poprowadzi ma wprawe heheheh jak widac na zalaczonym obrazq idac za Twoja namowa zarejestrowalem sie na VROC pozdroowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nullek Opublikowano 10 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 no tera to witam już oficjalnie w VROC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł z Łodzi Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 Witam w naszym gronie Brajan,a pro po zrobione dzisiaj 80dyszek w okół komina aby tak dalej z pogodom...... Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dex Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 Tez troszkę pośmigałem w sobotę i być może pokręcę się i jutro po Lodzi. Może podjadę pod salon yamahy? się zobaczy :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaki38 Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 No i ja się pochwale dzisiaj przelocik ponad 100 km byle tak dalej pozdrawiam jak widac na zalaczonym obrazq idac za Twoja namowa zarejestrowalem sie na VROC pozdroowkaBrajan ten numer vroc to jakiś błąd członków aktualnie jest 26069 to ostatni numer w tej chwili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi