pinas Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 Na mnie też możecie liczyć. Pinas a jak już się przeniesiesz do Olsztyna to w sezonie :smile: możesz się niopędzić od gości :lalag: lepiej rozejżyj się za jakims tanim noclegiem w okolicach, bo jak nam się spodoba :notworthy: to możemy co tydzien na rybki wpadać w Twoje okolice. :bigrazz:I czyż nie o to chodzi :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwarc Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 Oczywiście ja też potwierdzam chęć dostania swojej blachy i też będę cierpliwie czekał ! PAMIĘTAJCIE O MNIE ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł z Łodzi Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 Wojtaq,dzięki za pamięć :wink: i oj tego piwa to trochę będziesz musiał wypić :flesje: :( :flesje: Pozdrawiam i czekam..... :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pako1 Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 Dni mijają a ja nadal czekam, aby zgłosił się ten co ostatni dostał manuala do VN800 i przesłał go mnie. pozdrCzekałem czekałem i się doczekałem.Teraz mam dwie :lalag: :lalag: Podziękowanie dla Artura G.(nie znam nick-a),oraz dla Piotra27 ;) :biggrin: pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 Artur G. to ar2r :biggrin: nie ma problemu. niech ci slyzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pako1 Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 Artur G. to ar2r :banghead: nie ma problemu. niech ci slyzy.Tak myślałem ,ale mogłem się mylić.Dzięki. :crossy: pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easy nomad Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 Koledzy!Mając na uwadze rychłą dostawę blach zza Wielkiej Wody spisałem taką oto listę zasłużonych w porządku chronologicznym uwzględniając kryterium daty zgłoszenia woli posiadania gadżetu:1. kotlara - zupełnie na początku2. Remo - 10.10.3. easy nomad - 11.10.4. Piotr27 - 16.10.5. Alex36 - 16.10.6. Unek - 16.10.7. Paweł z Łodzi - 16.10.8. czaki38 - 24.10.9. wadir - 24.10.10. mosiu - 24.10.---------------------------11. szwarc - 25.10.12. pinas - 6.11.Dotyczy, niestety tylko jednej sztuki na głowę, póki co...Jeśli ktokolwiek z kolegów ma jakieś zastrzeżenia co do kolejności lub ewidentnego braku, to bardzo proszę o zgłoszenie tego faktu. Będzie to miało wpływ na podział łupów. Jak sami widzicie, zgłoszeń jest nieco więcej niż spodziewanych znaczków i nie starczy dla wszystkich. Oczywiście nie ma żadnych przeciwwskazań dla kolejnego zamówienia. Jednakże proszę pozostałych VROC, którzy nie posiadają jeszcze znaczków, a chcieliby za moim pośrednictwem cieszyć się nimi i puszyć, o wyrażenie woli i informację. Najlepiej tu - na Forum, albo poprzez PM. Znaczki są wykonane z emaliowanego metalu i zaopatrzone w ostry, metalowy i gwintowany trzpień do mocowania np. w skórze. Projektantem i wykonawcą jest Joe 'Badger' Paradise z USA - #77. Wzór jest zamieszczony na stronie VROC oraz na stronie Joe. Cena 1 egzemplarza loco Badger wynosi 3$. Od każdego znaczka przeznacza on 1 baksa na działalność Forum VROC. Z obecnej edycji 2007 pozostała niewielka ilość, ale chyba starczyłoby jeszcze na nasze potrzeby. Nalegam więc na błyskawiczne poinformowanie mnie kto jeszcze. Oczywiście dotyczy to w pierwszej kolejności członków Klubu z przydzielonym numerem. Koszty wysyłki do odbiorców jakoś skalkuluję, żeby była okrągła kwota bez głupawych groszaków w ogonie. Jeśli będę miał blachy fizycznie u siebie poinformuję o sumie należności i numerze konta do przelewu. Wyślę do każdego po podaniu adresu pocztowego bez czekania na pieniążki, bo co tam kasa :crossy:no ja oczywicie potwierdzam-daj mi tylko znać czy te same dane co w przypadku naszywki i jedziemy z koksem. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary kapuchan Opublikowano 10 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 ... troszkę z innego tematu ... szukałem kierunkowskazu do swojej kawy, i oto odpowiedź na moje pytanie z salonu kawasaki w wa-wie.może czasami pomóc... "Jeżeli masz amerykańską wersje motocykla to polecam wejść na stronę www.kawasaki.com i tam w odnośniku masz Owners Info potem klikasz w Parts Diagram i tam wpisujesz Swój VIN i masz wszystkie fiszki do Swojego motocykla wraz z numerami katalogowymi. Wtedy sprawdzenie ceny jest błyskawiczne" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pinas Opublikowano 10 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 "Jeżeli masz amerykańską wersje motocykla to polecam wejść na stronę www.kawasaki.com i tam w odnośniku masz Owners Info potem klikasz w Parts Diagram i tam wpisujesz Swój VIN i masz wszystkie fiszki do Swojego motocykla wraz z numerami katalogowymi. Wtedy sprawdzenie ceny jest błyskawiczne"Super,to mnie pocieszyłeś.Widzę,że kawasaki w polsce wychodzi frontem do klienta.Ja wiem,że możemy sobie teraz sami wszystko sprawdzić ale chyba nie o to ich pytałeś.A ich obowiązkiem jest sprawdzenie tego i odpowiedź na konkretme pytanie a nie miganie się.Może jestem nadgorliwy.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty2004 Opublikowano 12 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 juz pisałem ale gdzies sie zapodziało prosze o zdjecia VNa z prosta kierasią i mam pytania czy trzeba zmieniać okablowanie na dłuższe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtaq Opublikowano 12 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 Koledzy, serwer Forum gdzie są zgromadzone dane miał wahnięcie i przywrócono zasoby m/w do nocy z soboty na niedzielę. Resztę wcięło czy się komuś to podoba, czy nie. Jeśli mieliście jakieś ważne posty, to trzeba je odtworzyć, niestety. "Serio, serio" - jak mawiał pewien Osioł :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 12 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 Wejdz na napis VROC w mojej sygnaturce i zobaczysz szeroka kiere - nie jest prosta ale mocno poszerzeona. Linek nie trzeba bylo przerabiac. Na tyle mialy zapasu. Sa tylko innaczej poprzekladane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easy nomad Opublikowano 12 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 juz pisałem ale gdzies sie zapodziało prosze o zdjecia VNa z prosta kierasią i mam pytania czy trzeba zmieniać okablowanie na dłuższe?jak chcesz to na vroc z nr 22969 remo z wawy ma vn z zupełnie prostą kierownicą. trafiłem na zdjęcie przeglądając zasoby polskie vroc. zajżyj i skontaktuj się z właścicielem. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remo Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 AlohaNie jest do końca taka prosta ale, że mega szeroka to fakt. :biggrin:Olinkowanie seryjne. PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty2004 Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 ar2r właśnie o czymś takim myślę dzięki za foty pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi