Remo Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 Chyba ja jestem na końcu łańcuszka. ar2r dawaj adres na prywatną.PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 POSZLO NA PRIVA. Thanks from mountain. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pinas Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 Dzięki serdeczne ar2r Szafir masz rację,myślałem,że nie zaszkodzi bo motocykl na zimę stoi w garażu,w którym jest temperatura jak w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szafir Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 ar2r - adres wysyłki wanted :biggrin: na PW... Cytuj http://www.hdceleven.pl/index.php/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 Szafir - Remo sie zdeklarowal ze jest na koncu lancuszka. teraz ja bede :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł z Łodzi Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 Ot co udało mi się ustalić. "Cesarka" możliwa w pierwszy weekend października (5,6,7). Domki i pokoje w cenie jak na stronie. Domki ogrzewane. W weekend sprawdzę jeszcze ośrodek nad jez. Lucień w pow. Gostynin. W przyszły weekend jest tam kongres MC. Zobaczymy co mają do zaproponowania i za jaką cenę. PZDR To jak robimy w końcu te jesienne party(spotkanie) czy nie??????Ja jestem za. Czas nagli....... ;) :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remo Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 AlohaLucień też fajny. Ale nie wiem czy to już nie po sezonie zlotowym. :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elemeledudek Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 (edytowane) Witam serdecznie. Ostatnio zaproponowano mi kupno VN 900 Classic w dość okazyjnej cenie. Jednak jak na to usiadłem stwierdziłem że to jak dla mnie za duzy moloch na razie. Czy VN 900 Custom jest wyraźnie mniejszy gabarytowo od Classica?? Niestety nie mam gdzie takiego dosiąść dlatego zapytuje was. Znam dane katalogowe, pytam jak to wyglada "namacalnie". Edytowane 4 Października 2007 przez elemeledudek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 Z moich informacj wymika ze sa to prawie dwa te same motocykle, roznia sie katem glowki ramy i przednim kolem. tyl jest taki sam :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 No i custom wygląda obleśnie a classic szlachetnie :D .pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 5 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 Remo Dzieki za przesylke. Teraz ja w razie potrzeby puszcze nastepnemu. Igor o gustach sie nie dyskutuje ale masz racje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary kapuchan Opublikowano 5 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 No i custom wygląda obleśnie a classic szlachetnie :icon_mrgreen: .pzdr ... noooo, kolego przesadziłeś ... :icon_mrgreen: custom - piękna maszyna dla "łobuza", classic grzeczny sprzęt dla statecznego pana :biggrin: ... ( ... a sam takim powożę :banghead: ) ...pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dex Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 (edytowane) No, czy classic to "grzeczny" sprzet, to bym sie tu klocil :) A tak przy okazji, to ladnych pare lat bylem wrecz zakochany w "customowych" wersjach sprzecikow (smigalem zwyklym drag starem), ale juz mi przeszlo. I dobrze. Classic to classic, duzy , dostojny i wygladem znacznie bardziej cieszacy oko :) Edytowane 7 Października 2007 przez Dex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRACO Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Dexiu a Dandy juz spi snem zimowym czy jeszcze cieszy sie sloncem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Trochę z innej beczki - chodzą mi po głowie dodatkowe światła przednie. Jeszcze nie wiem, czy na lightbarze obok lampy głównej czy na gmolach czy może .....Jeżeli lightbar to gdzie kupić dobry i niedrogi? Jeżeli na gmolach to jakie obejmy do mocowania lamp i skąd? Jakie lampy (oczywiście dobre i tanie :) ), gdzie kupić? Itd, itp.Ma ktoś jakieś doświadczenia, pomysły czy idee i zechce się podzielić?Będę wdzięczny za wszelkie wskazówki :bigrazz: .pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi