MarianKa Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 Nie warto sie na Kubiaku pojawiac. Żeby mu qwa kampanię wyborcza robic, albo demonstrowac poparcie dla rządu? To jest jakis partyjny zjazd, a nie impreza motocyklowa! Cytuj Nie ma co płakać nad rozlanym szambem. Wsiąknie i smród minie [michoa] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maro Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 (edytowane) Fakt, że ciągnie wilka do lasu i po zimowym przestoju sam czuję dużą potrzebę integracji.Lecz gdy w zeszłym roku na Bemowie pojawił się ówczesny premier K. Marcinkiewicz w towarzystwie panów w czarnym terenowym BMW z niebieskimi strobo. Pomyślałem, że impreza na psy schodzi, tym bardziej, że tych z racji wizyty też było pod dostatkiem. MarianKa ma rację, śmierdzi komercją na odległość i to w złym wydaniu.A jednak ciągnie wilka do lasu, oj ciągnie :) Edytowane 30 Stycznia 2007 przez Maro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprix Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 ja bylem na zlocie w wawie na bemowie, jaki i na wielu zlotach w polsce i dochodze do wniosku ze mnikejsze zloty mi sie bardziej widza.jednak i tam mozna zauwazyc ze zaczyna sie to robic komercja a nieprawdziwa impreza motocyklowa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YARECK Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 Organizator otwarcia sezonu nie wyciągnie żadnych wniosków dopóki nie zauważy że mniej w danym roku zarobił. Jak wpływy będą co roku większe (a będą bo motocykli jest coraz więcej) to bedzie miał w d...pie dywagacje na różnych forum, narzekania że komercje i że polityke w to angażuje.Niestety jak nie ja czy ktoś z naszego forum to kto inny pojedzie i da zarobić panu Kubiakowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_o Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 Mogę zrozummieć wasze żale na temat niezorganizowania, bałaganu itp. Ale nie rozumiem czego się czepiacie, że "otwarcie" to komercja.Za friko ktoś będzie robił ? Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar_Cin Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 Tak jak pisze Globi, myślę, że warto przyjechać tylko na paradę ulicami Warszawy, zobaczyć się ze znajomymi. Na spęd wewnątrz terenu zamkniętego też nie mam zamiaru wjeżdżać. Proponuję spotkać się gdzieś rano i ustawić na paradę... No a 15.04 rano oczywiście do Częstochowy... :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joniec Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 (edytowane) Mar_Cin napisz mi co jest w Częstochowie bo może i ja bym skoczył Co do Otwarcia sezonu to niema sensu jechać na Bemowo. Tylko na samą paradę Edytowane 31 Stycznia 2007 przez joniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 Pamiętaj Przemek że 15 jest Częstochowaa ja w sobotę mam zamiar dajechać do OpocznaCiągle aktualne ZAPRASZAMY!!! Galar Byku - zawsze jesteście miło widziani!!! no to do zobaczenia i POZDRAWIAM!!! :) :bigrazz: :) :flesje: :clap: :notworthy: :notworthy: :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruso Opublikowano 3 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 Parada dla Warszawiaka to obligo! Szkoda tylko, że jest tylu dresiarzy co strzelają z gaźników w tunelach- chętnie bym takiego kasztana ogłuszył w stylu wędkarskim... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
01kriters Opublikowano 3 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 (edytowane) Parada dla Warszawiaka to obligo! Szkoda tylko, że jest tylu dresiarzy co strzelają z gaźników w tunelach- chętnie bym takiego kasztana ogłuszył w stylu wędkarskim... A co Ci przeszkadza koleś strzelający z tłumika podczas parady?? Osobiście tego nie praktykuje, ale nie popadajmy w paranoję! Edytowane 3 Lutego 2007 przez 01kriters Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarcio Opublikowano 3 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 Mar_Cin napisz mi co jest w Częstochowie bo może i ja bym skoczył Co do Otwarcia sezonu to niema sensu jechać na Bemowo. Tylko na samą paradę W Częstochowie będzie to :buttrock: http://forum.motocyklistow.pl/Rozpoczecie-...007-t61994.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 3 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 W Częstochowie trzeba byc!!! ;) i to koniecznie :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 3 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 (edytowane) Tutaj macie linki do tematów o zeszłorocznym ROZPOCZĘCIU SEZONU organizowanego przez Kubiaka i o drugiej imprezie orgaznizowanej w tym samym dniu i w tym samym miejscu - EXTREMEMOTO. Faktycznie burdel był niezły :icon_exclaim: dużo ludzi którzy chcieli trafić na Extrememoto trafiło do Kubiaka i odwrotnie.... Osobiście z racji tego że jest to rzut beretem ode mnie pewnie podjadę na chwilę, ale bardziej po to żeby się spotkać ze znajomymi i potem gdzieś polecieć. Sama parada super ale, raczej zeby na nią popatrzeć a nie brać w niej udział - w zeszłym roku temp silnika skoczyła do 122 stopni :icon_exclaim: P.S. A do Częstochowy to na 100% jadę :flesje: Edytowane 3 Lutego 2007 przez Sligier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JonekBP Opublikowano 3 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 A macie jakieś info odnośnie częstochowy ?? Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 3 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 Ty Jonek czytasz czasami, czy tylko piszesz ;) - w trzecim poście nad Twoim masz link :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi