michal1171 Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 Musze sie pochwalić moim nowym motorkiem. Przesiadłem sie z sx-a 450 na sx-f 250 i to była najlepsza decyzja w moim życiu. Jeździ mi sie dużo lepiej i podobno jeżdże szybciej. Super motorek, na brak mocy nie narzekam chodzi prawie jak 450 tylko z tą różnicą że jeździ sie tym gdzie chce a nie gdzie motor chce jak w przypadku 450-tki. Tutaj są fotki narazie mało ale wystarczyhttp://www.bikepics.com/members/michal1171/06250sxf/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TIJO Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 Gratuluje :) Okleina z tej serii co ja mam w CR'ce :D P.s Rozumiem ze się cieszysz ale zeby , az 4 tematy zakladac ? :D Pozdr. i wysokich lotów zycze :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speedfriend Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 Gratuluje :D Wysokich lotow zycze :) pzdr speedfriend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal1171 Opublikowano 28 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 niestety coś mi sie z kompem porobiło i to przez pomyłke naprawde sorry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 Przede wszystkim gratulacjeMoto marzenie. Jedyne to zmieniłbym te czarne plastiki i okleine Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 Gratulacje!Piękny motocykl! Mi za to okleina jak i plastiki sie podoba, tak jak wszystko inne. Przyjemnej jazdy! Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 Gratuluje.Wysokich skoków, szybkich zakrętów i mega whipów!pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pysiak Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 ymmm ... cudeńko gratuluje i gumowych drzew ..e pewnie na torze bedziesz śmigał wiec odpowiedzniejsze było by zycze ci długich , udanych skoków pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k_smart Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 Gratulacje ! Kolejna osoba, która się przesiada na mniejszą pojemność :evil: Przyjemności z jazdy i jak najkrótszej zimy :clap: pzdr.! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theNaturat Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 Gratulacje..... ciekaw jestem czy i tobie koncowka tlumika peknie jak u mnie :] czego oczywiscie nie zycze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur_125 Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 Wyjątkowo piękna sztuka! :clap: Gratuluje! pozdrawiam! Cytuj http://www.drogadourzedowa.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciops Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 Gratuluje pieknego sprzeta :clap: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek_K_ Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 Motor jest wyjebany w kosmos!!! zajebisty. moje marzenie!!! :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulamoto Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 niestety coś mi sie z kompem porobiło i to przez pomyłke naprawde sorry No to witaj w klubie :biggrin: Mi tez sie z kompem cos pier...oli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 To nie komp tlyko wasza niecierpliowsci... 4um wolno chodzi i trzeba poczekac a nie klikac po 10 razy Wyslij :crossy: Koniec offtopa ;D Co do SX-F to naprawde szacunek i gratulacje. Nagraj jakis filmik bo jestem ciekawy jak to lata ;D POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi