babajaga Opublikowano 30 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2003 czy ktoś zna firmę, która produkuje takie przyczepki? albo wie gdzie można kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 30 Lipca 2003 Administrator Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2003 Polski Niewiadów produkuje dwa rodzaje. Na 2 i 3 motocykle. Ceny - ok. 1800 za 2-miejscową i 2300 za 3-miejscową. Każda wyposażona w szynę do wprowadzania motocykla i system zaczepów do pasów. Mam 2-miejscową i b. sobie chwalę. Wykonana z ocynku, nierdzewna, itd. Ostatnio kolegta kupił swykła przyczepkę towarową z Niewiadoowa, taką z burtami i wkręcił w dno produkowane przez Niewiadów pałąki do mocowania przednich kół motocykli. W ten sposób ma dwie przyczepy - towarową, a po zamontowaniu "uszu" - motocyklową. Bardzo zmyślne rozwiązanie. Kiedyś sam zrobiłem przyczpę motocyklową z jakiejś starej przyczepki samochodowej. Potem sprzedałem i kupiłem od znajomego Niewiadów. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
babajaga Opublikowano 30 Lipca 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2003 a czy ten z Niewiadowa się jakoś składa, żeby można go było wrzucić do garażu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 30 Lipca 2003 Administrator Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2003 Nieee, to przyczepa ponad 2 metry długości, 1,5 szerokości, do tego dyszel z pół metra. Nie zmieścisz tego w garażu, chyba, że postawisz ją w pionie. Niektórzy tak przechowują przyczepy, ale trzeba nie lada siły, żeby ją do piony podnieść i o ścianę oprzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrossRider Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Ja na takiej przyczepie woze motocykl. Polecam jest fajna ,ale ostatnio zobaczylem jak kolego zrobil swojej produkcji przyczpke . To taka zwykla towarowa z wcieciami na kola motocykli. To jest lepsze orzwiazanie bo nie musisz wiazac duzo pasow wokol motoru tylko ew. jedna linke asekuracyjna. Poprostu mniej roboty i wiecej czasu zostaje na jazde:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Ja woziłem moto na zwykłej przyczepie towarowej, tylko zbiłem z desek dwie ramki trzymające koła. Do tego dwie taśmy i tak przejechałem bez sensacji 400 km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
babajaga Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2003 dzięki wszystkim za rady, póki co znalazłam wypożyczalnię z przyczepkami pod moto :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlaad Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2003 dzięki wszystkim za rady, póki co znalazłam wypożyczalnię z przyczepkami pod moto :(Wrzuć namiar na 4UM. Nigdy nie wiadomo kiedy się przyda. Może ktoś jeszcze skorzysta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chichio Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2003 ja tez jestem bardzo zainteresowany gdzi emozna takie przyczepki wypozyczyc.czekam na info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrossRider Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Wlasciwie kazda stacja Statoli wypozycza przyczepki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
babajaga Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Warszawa, ul. Szyszkowa 31 tel. 8683088, 0501257799 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biały18 Opublikowano 3 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2003 ja ostatnio wiozłem moto na zwykłej przyczepce i sprawdział sie bardzo dobrze, najwarzniejsze jest dobre umocowanie sprzeta(tasmami) i mozna leciectakże jakby ktos nie miał możłiwości załatwienia specjalistycznego psrzetu do przewozu moto, to zwykła przyczepka tez da rade, a co ma nie dać :Dpozdro :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
babajaga Opublikowano 4 Września 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2003 ja się bardzo zraziłam do zwykłych przyczepek, bo jak wzięliśmy taką z wypożyczalni i przewieźliśmy 2 moto 300 km (były naprawdę dobrze przymocowane), to po przyjeździe okazało się, że podłoga w przyczepce była za słaba, zrobiła się dziura i możecie sobie wyobrazić co się stało z moto :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biały18 Opublikowano 4 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2003 podłoga w przyczepce była za słaba' date=' zrobiła się dziura i możecie sobie wyobrazić co się stało z moto :D[/quote'] to jakieś dziwne, z jakiego materiału była wykonana :?: pozdro :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darekk1200lt Opublikowano 15 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2006 czy ktos zna moze przyczepke o nazwie EXCALIBUR ??a mianowicie poszukuje kogos kto jest w stanie zbudowac taka przyczepke albo tylko nadbudowke na zwykla przyczepe towarowa lub specjalistyczna motocyklowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi