Gogol Opublikowano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 Nareszcie mam stres kupna poza sobą, i jestem straasznie szczęśliwy, czego chyba nie moge powiedzieć o sąsiadach bo pewnie już myślą o moich nocnych powrotach do domu i ich nieprzespanych nocach :icon_twisted: .Wczoraj wieczorem nareszcie Cebra znalazla nowy domek, a raczej garaż :icon_twisted: Więc dzisiaj trzeba spić duże pifko pod przyszły sezon aby był szczęśliwszy niż poprzedni, w 100% bezwypadkowy czego sobie i wam wszystkim z całego serca życzę. :icon_mrgreen: a dla tych co jeszcze nie widzieli moto podsyłam link. http://www.bikepics.com/members/gogol/97cbr900/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 Gratulacje, bo ta Cebra jest zaje**sta :icon_twisted: Życzę Ci tego co sam już napisałeś :icon_twisted: P.S.Mamy takie same kaski tylko, że ja mam szary :icon_mrgreen: Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 Kupiłeś tą od Booster'a :icon_mrgreen:Gratulacje, ładny sprzecik :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 Co tu duzo mowic sprzecik zajebisty :buttrock: :) :icon_mrgreen: Niech Ci dobrze sluzy :)...i oby do wiosny, zeby sie w terminie pojawila :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 Wchodze sobie na bikepics, przegladam nowo dodane fotki a tam blady i twoje miasto... Gratuluje, piekny sprzet no i HONDA :( Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Petereq Opublikowano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 Gratulacje sprzeta i niech CBR-a z od chlopakow z Boostera spisuje sie jak najlepiej. Dobra decyzja :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 Harvester, ZZRa nie sprzedajesz? Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 piekny sprzet,swego czasu chorowałem na niego i to w tym malowaniu jest najpiekniejszy. gratuluje - Dobry wybór!! pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gogol Opublikowano 27 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 Harvester, ZZRa nie sprzedajesz? zygzak jest już dawno sprzedany, koleś który go kupił pospawał rame i jeździ dalej :icon_razz: a tam blady i twoje miasto... jakaś aluzja do mojego jakże słynnego miasta :) :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 Hehe, mialo byc bez aluzji, ale jakos latwo je zapamietac :) Podobno niedlugo bedzie i lotnisko;P Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 Swietny sprzecik ! Gratulacje ! Gumowych drzew i bezawaryjnej jazdy w sezonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwydr Opublikowano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 Gratulejszyn dobra maszynka oby służyła :P Cytuj W uszach szum w oczach łzy na liczniku tylko 3 http://www.bikepics.com/members/siwydr/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyrmaz Opublikowano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 (edytowane) :P a to moja nowa milosc http://www.bikepics.com/pictures/654790/ Edytowane 27 Stycznia 2007 przez dyrmaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezz Opublikowano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 Harvester baaaaardzo gratuluje i baaaaaaardzo zazdroszcze :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 zygzak jest już dawno sprzedany, koleś który go kupił pospawał rame i jeździ dalejSpawał?! A co z nią? Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi