Vector Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Ciągle się rozchodzi właściwie o pieniądze :) Mając kasę, jeźdźić czymś starym bo się nie psuje? Proszę Was :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Yo! Ja sie najbardziej obawiam, co bedzie za 10-15 lat, jak sie te ostatnie, twarde, niezniszczalne samochody wykrusza, a na rynku wtornym zostana podstarzale pudla nafaszerowane szwankujaca elektronika. Czym ja bede jezdzil :P? Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Chyba należałoby brać nowy wóz i pozbywać się go po 100.000 km, bo potem to już tylko problemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
220V Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Chyba należałoby brać nowy wóz i pozbywać się go po 100.000 km, bo potem to już tylko problemy. Oł yeah. Właśnie o to chodzi koncernom, ale tylko jeleń sie na to złapie. Dajmy na to, kupujesz nówkie z salonu za 60k, przez pierwszy rok, pakujesz w niego 10k na serwis i pierdoły które wyjdą, w tym samym czasie auto traci na wartości drugie 10k i jesteś 20k w plecy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hero Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Zwykle ok 10 % wartości tracisz przy wyjeździe nówką z salonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrPlama Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 jest jescze TICO na gazniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Oł yeah. Właśnie o to chodzi koncernom, ale tylko jeleń sie na to złapie. Dajmy na to, kupujesz nówkie z salonu za 60k, przez pierwszy rok, pakujesz w niego 10k na serwis i pierdoły które wyjdą, w tym samym czasie auto traci na wartości drugie 10k i jesteś 20k w plecy :D Z nowka jeszcze nie jest tak zle, bo niby jest gwarancja, ktora wg. teorii obejmuje wszystko a w praktyce i tak za wszystko buli klijent. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dangerous Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 jest jescze TICO na gazniku Postrach motocyklistów - obowiązkowo zielone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 Ja sie najbardziej obawiam, co bedzie za 10-15 lat, jak sie te ostatnie, twarde, niezniszczalne samochody wykrusza, a na rynku wtornym zostana podstarzale pudla nafaszerowane szwankujaca elektronika. Czym ja bede jezdzil :P? Nie obawiaj sie - nadal będziesz mógł kupić UAZ'a. One przetrwają wszytsko :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 Dokladnie :cool: http://img33.imageshack.us/f/uaz3.jpg/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 (edytowane) Choć we Frontere wsadziłem z połowe jej wartości, to za tego UAZ'a zamienie sie za nią od ręki :D MOC - to Twój? Edytowane 2 Września 2010 przez Arni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 3 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 Da :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hero Opublikowano 3 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 Niebrzydkie kaczątko :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 4 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 Ale nie bądz taki do przodu - mam lepsze MT'eki :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 4 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 Lepsze to moga byc tylko simexy :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi