redeye Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 WITAM WSZYSTKICH SERDECZNIE>SPRZEDAJE ODZIEŻ TEJ FIRMY!!! ZAINTERESOWANIE TEMATEM JEST SPORE I POSTARAM SIE ODPOWIEDZIEĆ NA WSZYSTKIE ZADAWANE PYTANIA. POZDRAWIAM no to coś słabo się starasz z tymi odpowiedziami........................... :biggrin: urlop masz w interesie czy jak :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raff Opublikowano 19 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 bo to popierdólka a nie sprzedawca,totalny nieprofezjonalizm,zupelnie jak e-milia2006 na allegro z kombinezonami tschula. ja jak robie jakis interes na necie to sprawdzam codziennie 2 razy maila,forum i co ino. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 19 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 (edytowane) weekend jest przecieżmoże ma jakieś balety :icon_mrgreen: Edytowane 19 Lutego 2007 przez konrad1f Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raff Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 chyba nie, bo juz pisalem wczesniej PMa i tez zero odzewu bylo.Wczesniej czyli z jakis tydzien temu albo i wiecej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redeye Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 a może coś się biedakowi stało, ...........a my tu tak obcesowo po nim, bez krępacji absolutnie............ czekać może trzeba grzecznie............., no i cierpliwie............... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raff Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 a może coś się biedakowi stało, ...........a my tu tak obcesowo po nim, bez krępacji absolutnie............ czekać może trzeba grzecznie............., no i cierpliwie............... e to by sie chyba ktos odezwal tutaj kto od niego zakupil,ale cos takiego sie nie stalo.A brak profesjonalizmu bije juz w pierwszym poscie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redeye Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 kosmici go porwali............. :bigrazz: i wszystkich jego klientów :cool: ----------------------------------------------bandit rules Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raff Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 taa Umcia Umcia przylecial o go zaplodnil.Mam nadzieje ze widzieliscie ten odcinek Kiepskich. :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek_suzi Opublikowano 11 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 WITAM DŁUGA NIEOBECNOŚĆ NA FORUM. PROSZĘ PISAĆ NA [email protected] strona www.tschul.pl Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JackRM Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 WITAM DŁUGA NIEOBECNOŚĆ NA FORUM. Pozdrawiam no fakt jeszcze troszke i prawie dwa latka :icon_mrgreen: czekal ktos ?? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n0cny Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 TSCHUL Syf na maxa. Mam spodnie mod. 267. Prawie w nich latem umarłem z przegrzania. :( Opis w ulotkach i reklamach to totalna ściema. Nigdy więcej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JERY Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 A ja mam 2 czesciowe kombi TSCHULa i nie narzekam. Jedyna wada to taka, ze na kolanach jest jakby za duzo materialu (ochraniacze sie nie przesowaja) i slidery sa na takiej jakby faldce. W momencie dotkniecia asfaltu caly slider troche sie cofa. W niczym to nie przeszkadza, ale fakt jest faktem. Chociaz moze to moja wina. Troche cialka sie odlozylo tu i owdzie. Musialem wziac taki rozmiar w jaki sie zmiescilem. Moze gdybym byl szczuplejszy i kombi mialo by mniejszy rozmiar, to wszystko bylo by ok. Ale nie wymagajmy cudow. W Alpinie tez sie cos takiego moglo stac. Tak to juz jest, jak ciuchy sa szyte wg rozmiarowki. Zeby kombi lezalo idalnie, trzeba by je szyc na miare. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 Gdzie mozna obejrzec/przymierzyc ciuchy tschula w Warszawie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michaelgsx-r600 Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 (edytowane) Ja mam już drugi Kombinezon tej marki,pierwszy sprzedałem bo był na mnie za mały.Teraz śmigam w modelu 727 i jest jeszcze lepszy od poprzedniego (303).Jeździłem w nim w zimie przy plus 5 i w lecie,powiem tak dałem za niego ponad 1100 zł i jestem bardzo zadowolony,przede wszystkim jakość wykonania jest na naprawdę wysokiej półce porównywanie np z Probikerem nie ma sensu,mam kurtkę ArlenNesa wiadomo,że to wysoka półka,mimo to naprawdę Tschul nie ma się czego wstydzić,skóra,szycie,zamki YKK,nic więcej nie ma sensu dodawać.Za tys.złotych moim zdaniem nie ma konkurenta. Edytowane 17 Listopada 2009 przez michaelgsx-r600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 Ponawiam pytanie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi