Madzik Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 (edytowane) Uwaga Śledzie Poznań jedzie.... :lalag: ale jestem madra nie :bigrazz: :lalag: Edytowane 3 Marca 2007 przez Madzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pina Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 szykujcie sie na inwazje z Poznania ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 Śledzie gotowe na inwazję Pyrlandii! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monia:) Opublikowano 4 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 Śledzie gotowe na inwazję Pyrlandii! Śledzie rzeczywiscie byly za*eb...iscie przygotowane na nadejscie Wielkiej Pyry:)Ugoscily nas dziewczyny cudownie... wielkie uklony dla organizatorek i mozgow Halo Szczecin!!Imprezka przednia, dawno sie tak nie bawilam.... Dziewczyny, jestescie harcore'owe :) naladowalam baterie patrzac na Wasze mordy, oby wiecej takich spotkan....Wielkie dzieki i buziaki!!!! :biggrin: :D PS. Baba Jaga, ciagle jestem pod wrazeniem Twojego "zestawu nocnego" :icon_twisted: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zosia_ Opublikowano 4 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 Buziaki babeczki :buttrock: Fajnie było :biggrin: Wielkie dzięki :DJajecznica rewelacja, cycki też :DNo to kiedy powtórka ? :P :buttrock: :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pina Opublikowano 4 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 lafiryndy rewelacyjna impreza, już nie mogę się doczekać kolejnego spotkaniajesteście super babkipozdrowienia dla wszystkich których poznałyśmy na imprezie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 Monia: Zestw nocny powalił nie tylko ciebie:)Zosia: Czy coś było czego powinnam się wstydzić?Pina: Widać jedna noc z nami i juz zapamiętałaś lafiryndy i lampucery:) A wogole co bedę się rozpisywać!Imprezowanie z wami wsiemi Full Wypas!Jestem po konsultacji z mynżem, tak więc ŁAGÓW witaj!Dajcie tylko termin! P.S. Wczoraj nie byłam żywa.Na kacorka poszlismy na pizze i dostaliśmy zakalca!Wynik:zadyma w loklau- zmiana lokalu! P.S. Wczoraj nie byłam żywa.Na kacorka poszlismy na pizze i dostaliśmy zakalca!Wynik:zadyma w loklau- zmiana lokalu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pina Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 Monia: Zestw nocny powalił nie tylko ciebie:)Zosia: Czy coś było czego powinnam się wstydzić?Pina: Widać jedna noc z nami i juz zapamiętałaś lafiryndy i lampucery:) A wogole co bedę się rozpisywać!Imprezowanie z wami wsiemi Full Wypas!Jestem po konsultacji z mynżem, tak więc ŁAGÓW witaj!Dajcie tylko termin!P.S. Wczoraj nie byłam żywa.Na kacorka poszlismy na pizze i dostaliśmy zakalca!Wynik:zadyma w loklau- zmiana lokalu! P.S. Wczoraj nie byłam żywa.Na kacorka poszlismy na pizze i dostaliśmy zakalca!Wynik:zadyma w loklau- zmiana lokalu! Same plusy balowania z Wami :biggrin: Baba Jaga pochwal się o co chodzi z tym nocnym zestawem :icon_twisted: i napisz jak dojechałaś do domu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zosia_ Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 Gitta, absolutnie nie ma nic, czego możesz się wstydzić :icon_twisted:Wręcz przeciwnie, po powrocie stwierdziłam, że koniecznie trzeba zreformować Poznań :icon_razz: No właśnie Baba Jaga ? o co chodzi z tym nocnym zestawem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pina Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 Gitta, absolutnie nie ma nic, czego możesz się wstydzić :flesje:Wręcz przeciwnie, po powrocie stwierdziłam, że koniecznie trzeba zreformować Poznań :biggrin: No właśnie Baba Jaga ? o co chodzi z tym nocnym zestawem ? Zgadzam się Zosia Poznan należy zreformować, od dzisiaj co tydzień imprezy :icon_twisted: :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 Impreza doskonała ;) Dziekujemy za gościne dziewczyny!!!!Parchu masz neta??? :wink: Baba Jaga ->wdzianko idealne :) Czekamy na kolejna date spotkania tym razem u nas :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 Lafiryndy ja to wam powiem coś: bo bawić się trzeba na całego! Wkońcu nie spotkałyśmy się na kawie i ciasteczku tylk na prawdziwej jajówie, zurawinówce oraz jabłkówce:) ale te słynną wiedźminówke to nie omieszkam spróbowac jak się spotkamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 Teraz JaWstałam, dopieroWytrzeźwiałam, juz Chciałam dodać, że jeden szybki pomyśł w październiku 2006 w Poznaniu, a w sobotę i niedzielę 2 raz się widzimy i każda ma wrażenie, że znamy się kopę lat. bardzo pozytwne wrażenia z całego pobytu dziewczyn, one naprawde sa zajefajne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baba Jaga Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 No to teraz ja.Było cudownie.Chyba najwcześniej wstałam z Was wszystkich ale nastepne 9 godzin jazdy tak dało w d..pe że nie da się tego opisać :biggrin: .Napitki przednie chociaz i tak nie wiem jak smakowała jajecznica :banghead:.A co do nocnego zestawu :D.Moje współlokatorki poubierały się w zestawy antykoncepcyjne Czyli spodnie zawiązane za stopami na supeł żeby żaden plemnik nie wlazł,gumki od spodni tak ciasne że cięło w pół.Do tego bluzy trzy numery za duże.W razie co Dziewczyny mają godzinę na rozbieranie.Mój zestaw to koszuleczka mini,na tyłku małe co nieco i na wierzch szlafroczek nazwany przez Gitte Bruce Lee.To tyle.Już teraz zapraszam Was do siebie.Bliżej czerwca ustalimy dokładnie datę i całą resztę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dorota ninja Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 czesc dziewczyny, dzieki za spotkanie jestescie naprawde super i też mam nadzieję, że to nie ostatnia wasza wizyta w śledziowie :icon_eek: ja też już powoli dochodzę do siebie po imprezce - w saunie zostawiłam z 5 litrów potu z "zawartością"i już trochę mi lepiej :biggrin: :) no to do szybkiego następnego spędziku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi