pina Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 no to wstępnie wyjazd koło południa ?Też biorę śpiwór. Mi również pasuje południe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monia:) Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Południe pasuje!! Napisz proszę na PW gdzie się stawić :wink: No nie wiesz?!? Eliksiry, takie te z nóżek ropuchy, wężowych języków i skrzydełek nietoperza... :flesje: Mniam :) ....pytam, bo CUŚ tez moge wziac, ale nie chce dublowac :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zosia_ Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Ja też biorę wiedżminówkę :) Myślę, że w środę będziemy wiedziały dokładnie ile nas jedzie i ustalimy sobie skąd ruszamy, tak, żeby wszystkim było w miarę wygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 No tak sobie dobierzcie godzinę żeby do Śledziowa dojechać i na spokojnie coś jeszcze przed wyjściem wypić oraz zjeść, bo przecież na głodnego nie można:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 Karioka chyba komórka Ci padła jak do mnie dzwoniłaś, jutro na spokojnie zadzwonię i dogramy szczegóły ile u mnie osób da się upchnąć, można już się wpisywać na listę :flesje: :flesje:Dorka zbiórka u mnie w chacie o 16, trzeba dziewczyny przyjąć i "rozgrupować" - no i trzeba wykonać inne bardzo ważne czynności , np. podoszenie "cięzarów". Jak cos to daj znać, już jestem pod telefonem (zepsuł się bidulek) Dziewczyny czy wam jakąs mapke naskrobać, czy skąś odebrać czy .....? czekam na instrukcje, dostosuje się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zosia_ Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 Zupełnie nie znam Szczecina, chyba nigdy tam nie byłam. MOże umówimy się jakoś gdzieś na wjeżdzie na stacji albo cuś ? Dziewczyny z Poznania - żadnych zmian czy propozycji ? Skąd Was zgarnąć w Poznaniu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 Oto plan miasta Szczecina http://bip.um.szczecin.pl/showpage?chapter=11123 ul.Krasińskiego :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Celyna Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 Zupełnie nie znam Szczecina, chyba nigdy tam nie byłam. MOże umówimy się jakoś gdzieś na wjeżdzie na stacji albo cuś ? Dziewczyny z Poznania - żadnych zmian czy propozycji ? Skąd Was zgarnąć w Poznaniu ? Południe jest ok. I tak muszę dojechać do Poznania, więc dojadę też do miejsca z którego wyjeżdżamy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 (edytowane) Mam dla was przygotowana mapkę dokładną tylko prosze o podanie maili to wyslę;) Przypominam jutro godzina 20:00 stawiamy sie w SZAFIE na babozlocie w Szczecinie :) Edytowane 2 Marca 2007 przez Gitta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEVRE Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Zycze szampanskiej zabawy :biggrin: Pozdrawiam :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baba Jaga Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Mięso w piekarniku.Napitki sie mrożą :flesje: .Wątroba na szkoleniu :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zosia_ Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Nic nie kumam z tej mapki ale to nic, trafimy :biggrin:Na wszelki wypadek szafę zabiaramy ze sobą :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pina Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 to już dzisiaj :lalag: z poznania jedzie jeszcze Kamila, była na ostatnim spotkaniu w pyrlandii.z tego co wiem to jedzie nas 6 babeczek, na wszelki wypadek biore materac.to do zobaczyska dzisiaj :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 Z Zosią jedzie was 6 osób? U nas już prawie wsio przygotowane:) Pamiętajcie dajcie sms jak bedzicie wyjeżdzały.W razie W dzwoncie pokierujemy wami:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pina Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 Z Zosią jedzie was 6 osób? U nas już prawie wsio przygotowane:) Pamiętajcie dajcie sms jak bedzicie wyjeżdzały.W razie W dzwoncie pokierujemy wami:) upsss zle policzyłamjedzie nas 7 babeczek :lalag: zosia, celina, kamila, ja jednym samochodemmadzik i monia drudim autemi baba jaga pociągiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi