zosia_ Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 No to jak ? O której Wam pasuje wyjazd ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pina Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 No to jak ? O której Wam pasuje wyjazd ? do lekarza idę w piątek, więc sobote mam wolną, dostosuję się do reszty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Celyna Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 Dostosuję się, jak Ci Zosiu i reszcie pasuje, tak sobie wszystko rozplanowałam, żeby od sobotniego ranka mieć wolne.Buziaki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pina Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 Również podtrzymuje słowa Gitty. Noclegi załatwine i wszystkie Was pomieścimy. Mamy zabrać jakieś śpiwory i materace? jakby co to mam jeden dodatkowy materac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monia:) Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 Mam spiwor i nawet bardzo go lubie, wiec zeby nie robic potem wielkiego prania tez moge go zabrac :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zosia_ Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 no to wstępnie wyjazd koło południa ?Też biorę śpiwór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 Weźcie śpiworki, nie mamy tyle kołderek dla tylu dupinek:)Jadę do Vizki(chorutkiej) na ustalenei szczegółów, tak więc dajcie jeszcze znac o ktorej się mamy was spodziewać?U mnie miejsc do spania łącznie z podłogą tzn na materacu jest 5,a le na siłę to cały pułk by wszedł:buttrock:U Carioki nie wiem za 2 godziny będzie wiadomo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 26 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 Ustalamy, ustalamy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baba Jaga Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 To ja proszę o kołderkę albo dziewczyny z Poznania niech wezmą zapas.Ciężko mi będzie sie tułać w autobusie ze spaniem i napitkami :icon_eek: .Do zobaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 26 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 Dobra, jesteś usprawiedliwiona :) Gitta, mi tu krzyczy, że juz ma dla Ciebie wszystko przygotowane. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dorota ninja Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 Karioka chyba komórka Ci padła jak do mnie dzwoniłaś, jutro na spokojnie zadzwonię i dogramy szczegóły ile u mnie osób da się upchnąć, można już się wpisywać na listę :icon_biggrin: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monia:) Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 (edytowane) To ja proszę o kołderkę albo dziewczyny z Poznania niech wezmą zapas.Ciężko mi będzie sie tułać w autobusie ze spaniem i napitkami :wink: .Do zobaczenia. Baba Jaga, mow mi tu szybciutko co Ty tam wieziesz :icon_mrgreen: ..... mozesz mi napisac na PW :icon_biggrin: Edytowane 26 Lutego 2007 przez Monia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 Lafiryndy kochane ustalone jest tak: kimanie u mnie bedzie dla Baby Jagi, Moni i Madzika.Carioka podejmie Zosie, Pine i Celyne.Jesli któraś jeszcze do tego grona dołączy to coś wymyślimy. Baba Jaga dla ciebie koleżanko moja od przestępstęw kołderka będzie gotowa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 Jak bedzie problem z noclegiem to ja moge jedna osobe zabrac, tylko ja wczesniej spadam wiec musialaby byc dowieziona, no chyba ze maz sie na mnie wypnie i zostane dluzej :icon_twisted: Jak bedzie taka potrzeba to dajcie znac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Celyna Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 no to wstępnie wyjazd koło południa ?Też biorę śpiwór. Południe pasuje!! Napisz proszę na PW gdzie się stawić :buttrock: Baba Jaga, mow mi tu szybciutko co Ty tam wieziesz :icon_mrgreen: ..... mozesz mi napisac na PW :D No nie wiesz?!? Eliksiry, takie te z nóżek ropuchy, wężowych języków i skrzydełek nietoperza... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi