konrad1f Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 co roku ma być ostatni wood :banghead: - tylko teraz powody inne wymyślają :) Rudy nie leć w chu.a i rób vfr-ę bo jak iwesz z ostatniego wood "moja ekipa" woli namiotów pilnować a pod sceną fajnie jest ja ani namiotu nie pilnuje ani pod sceną nie siedzę :) za to sprzęt się gotuje :biggrin: Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucass Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 Nie jade motongiem.... :/ Trza bydło wozić karamatanem :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 Moi mili mam nadzieje ze spotkamy sie na tym prześwietnym festivalu.Ja wyruszam na moto oczywiście w sobote rano chyba że bedzie wyjątkowa dobra pogoda to w piątek po południu. Nie planuje brać ze sobą namiotu i bede kimał pod drzewem!!! tradycji musi stać się zadość heh. W tym miejscu pojawia się moja prośba czy ktoś przechowa mi kask i jakieś drobne pierdoły na czas gdy będe oddawał się urokom zkrajnego alkoholizmu ????pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisena Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 Widzę, że nie ma żadnego odzewu.Czy jest KONKRETNA GRUPA NA WOODSTOCK Z WARSZAWY ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 Rudy nie leć w chu.a i rób vfr-ęzrobić VFR`ke to raptem godzina, max dwie jak będą cześci , ale czekam na moduł ... Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draniec Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 Widzę, że nie ma żadnego odzewu.Czy jest KONKRETNA GRUPA NA WOODSTOCK Z WARSZAWY ? :icon_evil: Ja się wybieram z Wawki. Tylko jeszcze nie wiem dokładnie kiedy. Zależne będzie od pogody. --Draniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 Witam!Czy ktoś leci na Woodstock ze Śląska w piątek rano?Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karneades Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 Cze, Ja sie wybieram jak narazie z kumpelą, jedziemy na 2 sprzęty z Wrocławia. Prognozowany start to środa po południu, lub czwartek rano. Są ochotnicy żeby sie przyłaczyc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
van_han Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 ja takze z wroclawia lece, ale w piatek po poludniu albo sobota rano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nika69 Opublikowano 27 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 my na Woodstock prawdopodobnie jedziemy busem bo wszyscy znajomi prawie zostawiaja moto w domu... :D i impreze zaczynamy już w drodze... :) chyba że jednak pojedzie nim ktoś inszy ( a mam nadzieję że nie) :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszczu Opublikowano 27 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 Cze, Ja sie wybieram jak narazie z kumpelą, jedziemy na 2 sprzęty z Wrocławia. Prognozowany start to środa po południu, lub czwartek rano. Są ochotnicy żeby sie przyłaczyc?Jaka przelotowa? Wybieram sie w srode jakos z Krakowa to by sie mozna we Wroclawiu spotkac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karneades Opublikowano 27 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 No przelotowa to powalajaca nie bedzie, bo ja na Marudzie, kolezanka na Bandycie 600, ale tak 110-120 można brac za średnią. No ale szczegóły wyjazdu jak zawsze beda ustalane na ostatnia chwilę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karola600 Opublikowano 27 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 No przelotowa to powalajaca nie bedzie, bo ja na Marudzie, kolezanka na Bandycie 600, ale tak 110-120 można brac za średnią. No ale szczegóły wyjazdu jak zawsze beda ustalane na ostatnia chwilę... no ta przelotowa to na pewno nie przez Bandyte :banghead: ja startuje z Wrocka dopiero w piątek około 14:30, niestety rano muszę jeszcze być w pracy :banghead: pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 27 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 Chciałbym poznać kolegów i koleżanki z forum jak możemy sie poznać / rozpoznać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszczu Opublikowano 28 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 Chciałbym poznać kolegów i koleżanki z forum jak możemy sie poznać / rozpoznać ?Ja napewno sie osiedle we wiosce motocyklowej :notworthy: , moznaby sie ustawic, np w sobote o 13 przy wejsciu do owej wioski albo cos takiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi