Skocz do zawartości

... -=*wOOdstock 2007*=- ...

kioRa
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

co roku ma być ostatni wood :banghead: - tylko teraz powody inne wymyślają :)

Rudy nie leć w chu.a i rób vfr-ę

Cytat
bo jak iwesz z ostatniego wood "moja ekipa" woli namiotów pilnować a pod sceną fajnie jest

ja ani namiotu nie pilnuje ani pod sceną nie siedzę :) za to sprzęt się gotuje :biggrin:

Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100

https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090

Moi mili mam nadzieje ze spotkamy sie na tym prześwietnym festivalu.

Ja wyruszam na moto oczywiście w sobote rano chyba że bedzie wyjątkowa dobra pogoda to w piątek po południu. Nie planuje brać ze sobą namiotu i bede kimał pod drzewem!!! tradycji musi stać się zadość heh.

W tym miejscu pojawia się moja prośba czy ktoś przechowa mi kask i jakieś drobne pierdoły na czas gdy będe oddawał się urokom zkrajnego alkoholizmu ????

pozdrawiam

Lisena napisał:

Widzę, że nie ma żadnego odzewu.

Czy jest KONKRETNA GRUPA NA WOODSTOCK Z WARSZAWY ? :icon_evil:

Ja się wybieram z Wawki. Tylko jeszcze nie wiem dokładnie kiedy. Zależne będzie od pogody.

--

Draniec

Karneades napisał:

Cze, Ja sie wybieram jak narazie z kumpelą, jedziemy na 2 sprzęty z Wrocławia. Prognozowany start to środa po południu, lub czwartek rano. Są ochotnicy żeby sie przyłaczyc?

Jaka przelotowa? Wybieram sie w srode jakos z Krakowa to by sie mozna we Wroclawiu spotkac.

Karneades napisał:

No przelotowa to powalajaca nie bedzie, bo ja na Marudzie, kolezanka na Bandycie 600, ale tak 110-120 można brac za średnią. No ale szczegóły wyjazdu jak zawsze beda ustalane na ostatnia chwilę...

no ta przelotowa to na pewno nie przez Bandyte :banghead:

ja startuje z Wrocka dopiero w piątek około 14:30, niestety rano muszę jeszcze być w pracy :banghead:

pozdr

Tomas napisał:

Chciałbym poznać kolegów i koleżanki z forum

jak możemy sie poznać / rozpoznać ?

Ja napewno sie osiedle we wiosce motocyklowej :notworthy: , moznaby sie ustawic, np w sobote o 13 przy wejsciu do owej wioski albo cos takiego.