Pixel Opublikowano 13 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 Jestem jak najbardziej na tak :icon_mrgreen: Bede w tym tygodniu napewno w Ostrowie,trzeba by jakies zakupy zrobic no i moze na basen :icon_evil: To mam nadzieje ze kiedys cos wypijemy :( A teraz nie masz zadnego sprzetu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stifler Opublikowano 13 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 (edytowane) Ani mi nie mow .. Oglądałem juz R1, R6, Zxr6 u gości w chatach.. kilka na motobazarze i chyba im sie cos pomylilo.. same padaki.. Teraz zdarza mi sie jeździć Yamaszką xt600 mojego brata.. No chyba że bede komuś cos robił w moto to w ramach testów zawsze troche musze pojezdzić... Szkoda bo mam rozebranego Fazera, Jezdny bedzie za jakiś czas bo narazie jest troche zdekompletowany Edytowane 13 Stycznia 2007 przez Stifler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cytryna ( bandit 400 ) Opublikowano 13 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 bandit 400 ze sprzegla na kolo slicznie sie podnosi to sadze ze gs tez powinien pojsc :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
148grzesiek Opublikowano 19 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 http://video.google.com/videoplay?docid=25...1950267&q=stunt duza zebatka ale efekty fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba 89 Opublikowano 19 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 Tu masz podobne moto do GS-a czyli CB i patrz da się latać..... http://www.dailymotion.com/tag/moto/video/xzsw1_fall Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
148grzesiek Opublikowano 19 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 mistrzostwo swiata http://video.google.com/videoplay?docid=-3563784723686953251to sobie ogladnij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 19 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 to powiedz koledze zeby troche wiecej pocwiczyl to prawie wszystko poderwie zobacz jak ja wzocalem na kolo yamahe dt 80lc2 12 koni przyznam ze z 1 biegu poniewaz troche bark umiejetnosci jazdy na jednym kole ale z 2 by poszla wiec czemu 50konny gs 500 nie pojdzie na kolo? przyznam ze troche ciezej bedzie poniewaz jest inna rama ale masz do dyspozycji 50koni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 19 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 GS waży swoje, moc też nie jest jakaś kosmiczna(oczywiście ze wystarczająć :)) no i rama i silnik. W enduro / cross masz położony bardziej z tyłu, czyli przód jest lżejszy. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuT Opublikowano 19 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 nie ma możliwosci postawic na kolo gs500 czy to prawda ? tak to prawda! zeby postawic na kolo musisz miec 180KM, 6 cylindrow, turbo i tylna zebatke wieksza od koła ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konczu84 Opublikowano 21 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 Dzieki chlopaki za rozwidlenie mi pewnych motywow jeszcze jestem za leszczowaty żeby stawiac na kolo ale moze w nastepnym sezonie podejme ku temu pierwsze kroki jak sie juz troche wyjezdze pojezdzimy ;) zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 21 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 Powodzenie życzę! I uważaj bo może to się skończyć tak:http://www.bikepics.com/pictures/776224/ ;) Pozdro, Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwydr Opublikowano 21 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 Pewnie że idzie na koło wszystko można postawić ja swoim Simsonkiem skuterem na kole smigałem jakieś 12 lat temu.W GSach trzeba uważać na panewy szybko siadają od smigania na kole :smile: Cytuj W uszach szum w oczach łzy na liczniku tylko 3 http://www.bikepics.com/members/siwydr/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulawy Opublikowano 21 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 Stifler próbowałeś stawiać na koło Xt600 brata? Da się? Kumpel próbuje ale na razie nie bardzo mu to wychodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarodawca Opublikowano 22 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 ja stawiam gsa na kolo bez najmniejszego problemu, z jedynki oczywiście strzelasz z klamki i jedziesz, najlepiej sie jezdzi jak jedna noge trzymiesz na tylnej stopce ( od pasażera) a jedna na hamulcu tylnim mozesz fajnie kontrolować motocykl, ale to wymaga wprawy, ja dopiero sie ucze ale najlepiej sie tak jeździ pzdr Jaro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 22 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 W GSach trzeba uważać na panewy szybko siadają od smigania na kole :icon_twisted: I lozyska glowki ramy tez. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi