kulawy Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 Gratulacje :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osek22 Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 gratulki i oby wiecej takich oszustow bylo :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marecki Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 A już chciałem do Klaudiusza pisać i błagać Go aby sprzedał już komuś tą CBF'e bo Adam ostatnio zwykł mnie ciągle pytać: "a co sądzisz o CBF'ie Klaudiusza?" :icon_question: Nic tylko pogratulować zakupu. Teraz czekam kiedy do Gdańska wpadniesz nowym nabytkiem :smile:Pozdrawiam Marek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 9 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 (edytowane) Cholera jasna co ja musiałem Tobie Adasiu nakitować o tym sprzęcie to tylko ja wiem Sprzęt faktycznie nienadający się do jazdy....totalna padaka Do Pawła też nie jeździj bo w gaźniki plują i cholera jasna wie co Oni tam jeszcze robią Kituj, kituj póki masz okazje, bo w maju przyjade i pokaże plecki tej twojej 1200 :lalag: A po co ci powód - przed samym sobą sie tłumaczysz? Proponuję nawet posiedzieć - to jest dopiero satysfakcja. W tym problem, że mieszkam w blokach, a moj garaż, to blaszak bez ogrzewania i prądu :/ a moze chcesz jakis firmowy kask na ściga? super tanio Szukam kasku, ale integrala. PS. Tak w ogóle, to z wrazenia sie sąsiadowi piwko potłukło :)PS2. Tak w ogóle to pierwszy raz dziś byłem w garazu o 7:15 rano :]PS3. A tak w ogóle, to ide "do sklepu". :D Edytowane 9 Stycznia 2007 przez Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pixel Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 Adam wielkie GRATULACJE :banghead: Fajnie ze juz moto wypróbowales i ze Ci sie podoba ;) Ja jak bede mial moto to pierwsza noc chyba na niej spedze :biggrin: A mozesz napisac który masz rocznik i ile z Ciebie Klaudiusz zdarł :banghead: To życze aby kazda jazda byla bezpieczna,przyjemna,szerokich dróg i gumowych drzew ogólnie :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kioRa Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 To ja pogratuluje najpierw Klaudiuszowi bo wreszcie mu sie udalo sprzedac( za tanio ) swoje moto :banghead: i nabywcy - bravo zloty interes i super moto :biggrin: :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drogowiec Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 Gratulacje dla oby Was. Jak widać... Kto się nie boi, że ma jakiegoś trupa, to sprzedaje znajomkom. Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 9 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 Nooo rocznik 2004, a dałem złotówkę na abonament. Moto idealne podemnie. Zawsze lubiłem duże rzeczy, a CBF-ka to kawał klocka ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 PS2. Tak w ogóle to pierwszy raz dziś byłem w garazu o 7:15 rano :] Aaaaa..................to tłumaczy telefon o 8:16 AM :buttrock: To ja pogratuluje najpierw Klaudiuszowi bo wreszcie mu sie udalo sprzedac( za tanio ) swoje moto :buttrock: i nabywcy - bravo zloty interes i super moto :biggrin: :buttrock: Jak to za tanio?!?! A skąd wiesz? :buttrock: Nooo rocznik 2004, a dałem złotówkę na abonament. Moto idealne podemnie. Zawsze lubiłem duże rzeczy, a CBF-ka to kawał klocka :biggrin: Ale twój Tata lepiej wygląda na nim :) hi hi hi żart oczywiście :buttrock: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 9 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 Ale twój Tata lepiej wygląda na nim hi hi hi żart oczywiście Nie trafiłeś, jest odemnie 10cm niższy :icon_rolleyes: Paaaanieee... Gdybyś widział jak jechał huabauahua :icon_mrgreen: Aaaaa..................to tłumaczy telefon o 8:16 AM To nie był telefon. To było pół sygnału, zeby cie nie obudzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 10 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 To Adam zdecyduj sie czy to Ty kupiles motor dla siebie czy dla taty ??? :) Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 10 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 Dla siebie. Ale tata, to tata więc czasem niech bierze oblatać. A właśnie trzasnąłem... 20 km? Bosko ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson13 Opublikowano 10 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 jak naciagniesz ta krzywa rame to Ci pogratuluje... ja swoja o drzewo zapiolem i c360 potraktowalem bo nie chciala pojsc, ale tak to juz jest niby ludzie z forum niby jak bracia a Cie oszukaja, tak jak Ciebie klaudiusz tak mnie i zbyhu, ale coz taki lajf biednemu zawsze wiatr w oczy :lalag: :) :) :icon_evil: :clap: :lalag: ;) pokazuj fotyyyy!!!!! moga byc jeszcze klaudiuszowe chce zobaczyc jaka to sztuka bo oglnie ten model mi sie podoba strasznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezz Opublikowano 10 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 :crossy: :biggrin: Adam, muszę powiedzieć, że na początku przeraził mnie Twój post. Nauczony konsumenckiego dystansu pomyslałem sobie "o! nawet na forum trafił się tsfaniaczek", dodatkowo skutecznie stopniowałeś napięcie :bigrazz: nawet się wziąłem i zdenerwowałem..... a tu surprise ;) serdeczne gratulacje :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manon Opublikowano 10 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 to samo przezylem co Bartezz niezle się dalem nakręcić w bambuko:)zycze samych pozytywnych wrazen w sezonie 2007:)pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi