-Jurgen- Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 a tak przy okazji moge miec w ładniejszym stanie za 1500 bez znajomosci :)a moze emke mozesz miec ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioter_gpz Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 a tak przy okazji moge miec w ładniejszym stanie za 1500 bez znajomosci nie rozumiem Cie granat, uwazasz ze przeplacilem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarekstryszawa Opublikowano 21 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 Oglądajac sobie tego Dnieprasa, no co dniepr jak dniepr, zauwżyłem że masz na rejerce BHA. To są numery z mojego miasta :biggrin: Idąc dalej z pewnością jest to rusek kupiony u Mirka zwanego "czarnym" na "Łodzi" lub bezpośrednio u niego. Czy dobrze myśle?? Z pewnością tak :biggrin:Bingo :clap: Bardzo porządny gość z niego, polecam :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puzel Opublikowano 21 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 A to jest moja maszyna :]http://img187.imageshack.us/img187/7559/dsc01um8.jpghttp://img187.imageshack.us/img187/1313/dsc02ct2.jpg Kupilem w sierpniu i od tamtej pory nakręciłem już ze 2 tys kilometrów, głównie w terenie. Niestety potrzebny jest remont silnika, bo od nowości nic nie było grzebane, z jednej strony i dobrze ale wał stuka jakby ktoś młotkiem po żeberkach napierdzielał. Mam zamiar go rozebrać aby na sezon silnik był igła, ale za 2 miesiące mam mature a nawet uczyć się jeszcze nie zaczęłem a zdana matura to obecnie mój priorytet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 a moze emke mozesz miec ?emki nie ma na stanie, ale zapytam nie rozumiem Cie granat, uwazasz ze przeplacilem?Alez bron boże!!!!bo mozna przeciez kupic o wiele drożej, ale mozna i taniej, ale trzeba miec czas zeby łazic i pytac, wiec bez urazy:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prince Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 Ej! Kurde . przecież bardzo wiele zależy od stanu w jakim motorek został nabyty drogą kupna i od drogi jaką trzeba było go doprowadzić do nowego opiekuna . Granat sam wiesz że czasem diabeł tkwi w szczegółach bo też się naszukałeś kontrolki czy że przypomnę akcję "licznik" .Każdemu się może zdarzyć a czasem warto zapłacić żeby nie obgryzać paznokci do łokci z nerwów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioter_gpz Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 (edytowane) W porzadku granat :bigrazz: a tak troche po za tematem: miales mi wyslac instrukcje WFM na CD :icon_biggrin: Ej! Kurde . przecież bardzo wiele zależy od stanu w jakim motorek został nabyty drogą kupna i od drogi jaką trzeba było go doprowadzić do nowego opiekuna . Granat sam wiesz że czasem diabeł tkwi w szczegółach bo też się naszukałeś kontrolki czy że przypomnę akcję "licznik" .Każdemu się może zdarzyć a czasem warto zapłacić żeby nie obgryzać paznokci do łokci z nerwów . Dokladnie Prince :crossy: Uwazam ze kupilem naprawde dobrze, Kaska nie jest "skundlona", blachy zdrowe jedynie kilka malych wgnicen (to normalne), po wyczyszczeniu gaznikow motocykl odpalil za drugim kopnieciem. Praca silnika jest rowna (az sie zdziwilem), skrzynia rowniez w porzadku, nie wydaje zadnych dzwiekow przy zmianie biegow tak samo jak dyfer. Ale to podstawa ze podczas remontu wszystko do przegladu i weryfikacji. Nie zaluje zakupu, wrecz jestem zadowolony :biggrin: Pozdrawiam :crossy: Edytowane 23 Lutego 2007 przez pioter_gpz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ronon Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 ktos wie gdzie na necie znajde jakies manuale do mw??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puzel Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 http://www.ural.cz/download.htm pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ronon Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 no niesamowita stronka DZIEKI !!!!!!!!!!!!!!! :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 z innej beczki... http://img169.imageshack.us/my.php?image=kachauralpi2.jpg ural Rhotaxxa i moja kacha :icon_eek: Goska Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ronon Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 no miodzio!!!!!!!!!!!!!!! :) zeby tak u mnie ktos rysowal to moja eme tez bym tak widzial oloweczkiem w antyramce na scianie Gosia piekne to jest. !!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 w profilu mam adres strony do reszty prac. rysuje komercyjnie, ale to mysle sprawa juz na priv jakby cie to interesowalo:) Goska Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ronon Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 no to z beczki obok tym jezdzil moj dziadek :) http://images11.fotosik.pl/58/66013f7cfa8464a7med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puzel Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 http://www.allegro.pl/item168778124_silnik...k_do_urala.html Co to kurde jest??Czyżby kundelek typu: blok +ewentualnie cylindry emka, glowice kaśka (+ewentualnie cylindry :) ), zapłon i przednie pokrywy Ural?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi